Vader zoon vakanties

Vader zoon vakanties

In de schijnwerper

Lapland wintervakanties

Ontdek magisch Lapland tijdens deze bijzonder groepsreizen Lapland. Wintervakanties met rechtstreekse vlucht vanaf Hannover naar bijzonder Lapland. Sledehonden, sneeuwscootertochten en sneeuwschoenwandelen, sauna's en een goed hotel maken deze groepsreis een bijzondere belevenis!

Groepsreizen met Simi zijn avontuurlijk, uitermate gezellig en afwisselend. Of je nu voor een jongerenreis of actieve vakantie gaat, voor een jongerenkamp of een rondreis, in alle gevallen kun je rekenen op een uitgebreid reispakket met veel inbegrepen activiteiten naar de mooiste plekken in Europa en de VS. Onze reizen zijn echte jongeren groepsreizen. Ongeveer 60% van de reizigers reist alleen, de overigen met een groepje van 2 tot 6 personen. Ideaal, want bij onze reizen vind je altijd gelijkgestemden waardoor de vakantiepret nog veel groter wordt! Niet voor niets scoren onze reizen in 2016 gemiddeld een 8.8.

Ga voor een actieve jongerenvakantie, jongerenreis of groepsreis mee met Simi Reizen en beleef een avontuurlijke en afwisselende groepsvakantie op de mooiste plekken van Europa, de VS en Canada. Niet voor niets is Simi Reizen door de websites reisorakel en reisgraag al meerdere jaren op rij uitgeroepen tot beste reisaanbieder van actieve vakanties en jongerenreizen.