Actieve vakanties 23-35

Vader en zoon Groepsreis USA & Canada

1 869,00 €

15 dagen

Groepsreis USA & Canada

Ontdek de mooiste plekken van Noord Amerika en Canada tijdens deze 15-daagse groepsrondreis. Nationale Parken, wilde natuur en unieke plekjes maken deze rondreis tot een echte topper.

Met garantievertrek en incl. retourvlucht, verblijf en meer trek je in twee weken tijd door het echte Amerika en een fantastisch mooi stukje Canada.

Deze flexibele groepsreis brengt je langs de mooiste plekken in het noorden van de VS en door twee van de mooiste Nationale Parken van Canada. Reisdata 2018 online!

Vader en zoon Groepsreis Lapland voorjaar 2018

1 675,00 €

8 dagen

Groepsreis Lapland voorjaar 2018

Actieve, avontuurlijke groepsreis Lapland vanuit een comfortabel hotel.

Incl. retourvlucht, verblijf, maaltijden en activiteiten.

Met kans op noorderlicht, sneeuwscootertocht en husky-tocht!

Vader en zoon Actieve vakantie Frankrijk

599,00 €

10 dagen

Actieve vakantie Frankrijk

Actieve vakantie in de Franse Alpen. Goed verzorgde camping en top outdoorprogramma, ideaal voor een weekje weg naar zonnig Frankrijk.

Raften, canyoning, een Simi Survival Challenge en een fantastische via ferrata wachten op je in Guillestre in Frankrijk.

Vader en zoon Kroatie Actief

739,00 €

11 dagen

Kroatie Actief

Relaxte zon- en strandvakantie met leuke activiteiten inbegrepen. Groepsreis direct aan het strand en vlakbij de een na grootste stad van Kroatie.

Geniet van heerlijke terrasjes, fantastisch weer en een omgeving waarin ontzettend veel te doen en te beleven is tijdens deze groepsreis.

Vader en zoon Outdoor Slovenie

745,00 €

11 dagen

Outdoor Slovenie

Actieve vakanties Slovenie. Avontuurlijk, ruig, afwisselend en bijzonder: dat is Slovenie. Ga voor een avontuurlijke vakantie incl. activiteiten, verblijf en vervoer.

Dit is een echte outdoorvakantie in de Sloveens bergen. Je zult verrast zijn over de ruigheid en de mogelijkheden van dit kleine land.

Vader en zoon Groepsreizen Noorwegen/Zweden

1 339,00 €

15 dagen

Groepsreizen Noorwegen/Zweden

Ontdek Noorwegen en Zweden tijdens deze rondreis door beide landen. Behalve een tweedaagse kanotocht zul je tijdens deze groepsreis beide landen ontdekken en de mooiste hoogtepunten van beide landen bezoeken. Deze reis is incl. retourvlucht, verblijf, vervoer en een aantal activiteiten

Vader en zoon Rondreis Californie, USA

1 799,00 €

15 dagen

Rondreis Californie, USA

15-daagse rondreis door Californie. Rondreis in groepsverband, maar met veel vrijheid en flexibiliteit.

Ontdek de mooiste plekjes van zonnig Californie en bezoek onder andere Yosemite, het Sequoia forest, maar ook grote steden als San Francisco en Los Angeles.

Tijdens deze flexibele groepsreis ontdek je de staat Californie en reizen we door bekende plekken. Ga voor een groepsreis en ontdek de VS met je leeftijdgenoten!

Vader en zoon Groepsvakantie Ierland

995,00 €

10 dagen

Groepsvakantie Ierland

10-daagse rondreis door prachtig Ierland. Ontdek dit groene eiland en haar geschiedenis tijdens deze rondreis. Wandelvakantie en groepsreis dwars door Ierland.

Deze rondreis is een mix van een actieve vakantie, een natuurvakantie en een vakantie met veel cultuur en geschiedenis

Vader en zoon Kroatie Easy

699,00 €

11 dagen

Kroatie Easy

Relaxte zonvakantie Kroatie. Groepsvakantie vlak aan het strand. In de buurt van Split in de regio Dalmatie kom je helemaal tot rust tijdens deze gezellige en relaxte groepsreis.

Deze groepsreis wordt voor 75% door singles geboekt in deze leeftijdsgroep. Geniet van cultuur, mooi weer en top activiteiten

Vader en zoon 15-daagse groepsrondreis midwesten VS.

2 150,00 €

15 dagen

15-daagse groepsrondreis midwesten VS.

15-daagse singlereis door de VS. 70% alleenreizend. Ontdek de mooiste plekken van de VS met Zion, Bryce Canyon en de Grand Canyon, maar ook Canyonlands National Park en wereldsteden als Vegas en LA.

Afwisselende rondreis met veel hoogtepunten. Reis flexibel met SUV's! In 2018 voor deze rondreis slechts 1 vertrekdatum beschikbaar.

Vader en zoon Groepsreis Costa Rica

2 399,00 €

16 dagen

Groepsreis Costa Rica

Avontuurlijke groepsreis incl. retourvlucht, een deel van de maaltijden en verschillende bijzondere activiteiten. Ontdek het regenwoud en de prachtige stranden van Costa Rica met Simi!

Vader en zoon 7-daagse rondreis Noord Ierland

899,00 €

7 dagen

7-daagse rondreis Noord Ierland

Boek deze rondreis door Noord-Ierland samen met de reguliere rondreis of boek deze groepsreis los en ontdek in 7 dagen de mooiste plekken van het indrukwekkende Noord Ierland.

Vader en zoon 8-daagse relaxvakantie Macedonië

896,50 €

8 dagen

8-daagse relaxvakantie Macedonië

Geniet van goedkoop eten en drinken, mooi weer, een relaxed hotel met zwembad en aan het meer van Ohrid en een aantal avontuurlijke inbegrepen excursies.

Vader en zoon 14-daagse groepsreis Alaska

2 747,50 €

14-daagse groepsreis Alaska

De meest avontuurlijke rondreis die je kunt boeken. Incl. retourvlucht, incl. overnachtingen en een aantal mooie excursies. Met kans op noorderlicht, beren en walvissen tijdens deze unieke rondreis in campertrucks.

Vader en zoon Rondreis Montenegro

975,00 €

8 dagen

Rondreis Montenegro

Actieve singlereis en groepsreis Montenegro. Actieve 8-daagse groepsreis met veel inbegrepen, langs de mooiste plekken van Montenegro, zowel aan het strand als in de bergen!

Vader en zoon Actieve zonvakantie Madeira

1 099,00 €

8 dagen

Actieve zonvakantie Madeira

8-daagse vliegvakantie Madeira in een 4-sterrenhotel incl. ontbijt, retourvlucht en activiteiten zoals canyoning, zeekajakken en wandelen. Hotel met binnenzwembad en buitenzwembad!

Reizen met vertrek in Februari

Winter groepsreis Lapland

1 675,00 €

8 dagen

21 feb 18

Winter groepsreis Lapland

Ontdek Lapland in de winter. Avontuurlijke groepsreis vanuit een comfortabel hotel incl. activiteiten, retourvlucht, maaltijden en meer.

Reizen met vertrek in Mei

Rondreis USA/Canada

1 869,00 €

15 dagen

15 mei 18

Rondreis USA/Canada

14-daagse rondreis in mei 2018. Reis in de mooiste periode van het jaar, voor alle toeristen door de mooiste staten van de VS en Canada.

Reizen met vertrek in Juni

Relaxvakantie Macedonië

799,00 €

8 dagen

10 juni 18

Relaxvakantie Macedonië

8-daagse zonvakantie Macedonië. Genieten aan het meer van Ohrid van een gezellig hotel met zwembad en incl. een aantal excursies.

Groepsreis Ierland 10 dagen

1 005,00 €

10 dagen

12 juni 18

Groepsreis Ierland 10 dagen

10-daagse rondreis door Ierland. Bezoek Dublin, Galway en de mooiste natuurgebieden van Ierland tijdens deze gezellige rondreis.

Rondreis USA/Canada

2 169,00 €

15 dagen

19 juni 18

Rondreis USA/Canada

15-daagse rondreis door Canada en het noorden van de VS. Avontuurlijke rondreis dwars door imposante natuur en in groepsverband.

Laatste blog berichten

singlerondreizen2018

Single rondreizen 18-35

Veel van onze rondreizen worden overwegend door singles geboekt. Meestal bestaat een groep uit ongeveer 60% single reizenden en 40% die samen met vriend/vriendin of klein groepje boekt.

reizenstelletjegroep

Reizen als stelletje

Als stelletje kan het toch leuk zijn om je aan te sluiten bij een groep leeftijdgenoten. Je bent minder op elkaar aangewezen en hebt buiten elkaar ook andere mensen om mee op te trekken. Een goede combi!

laplandbucketlist

Lapland op je bucketlist

Waarom een wintervakantie naar Lapland op je bucketlist moet? Omdat het bijzonder is, anders en je zelden een rustgevender en betoverender landschap zult zien in de winter. Met natuurlijk kans op noorderlicht!