Actieve vakanties 23-35

Vader en zoon Actieve vakantie Frankrijk

599,00 €

10 dagen

Actieve vakantie Frankrijk

Actieve vakantie in de Franse Alpen. Goed verzorgde camping en top outdoorprogramma, ideaal voor een weekje weg naar zonnig Frankrijk.

Raften, canyoning, een Simi Survival Challenge en een fantastische via ferrata wachten op je in Guillestre in Frankrijk.

Vader en zoon Kroatie Actief

739,00 €

11 dagen

Kroatie Actief

Relaxte zon- en strandvakantie met leuke activiteiten inbegrepen. Groepsreis direct aan het strand en vlakbij de een na grootste stad van Kroatie.

Geniet van heerlijke terrasjes, fantastisch weer en een omgeving waarin ontzettend veel te doen en te beleven is tijdens deze groepsreis.

Vader en zoon Outdoor Slovenie

745,00 €

11 dagen

Outdoor Slovenie

Actieve vakanties Slovenie. Avontuurlijk, ruig, afwisselend en bijzonder: dat is Slovenie. Ga voor een avontuurlijke vakantie incl. activiteiten, verblijf en vervoer.

Dit is een echte outdoorvakantie in de Sloveens bergen. Je zult verrast zijn over de ruigheid en de mogelijkheden van dit kleine land.

Vader en zoon Groepsreis USA & Canada

2 010,00 €

14 dagen

Groepsreis USA & Canada

Ontdek de mooiste plekken van Noord Amerika en Canada tijdens deze 14-daagse groepsrondreis. Nationale Parken, wilde natuur en unieke plekjes maken deze rondreis tot een echte topper.

Met garantievertrek en incl. retourvlucht, verblijf en meer trek je in twee weken tijd door het echte Amerika en een fantastisch mooi stukje Canada.

Vader en zoon Groepsreizen Noorwegen/Zweden

1 339,00 €

15 dagen

Groepsreizen Noorwegen/Zweden

Ontdek Noorwegen en Zweden tijdens deze rondreis door beide landen. Behalve een tweedaagse kanotocht zul je tijdens deze groepsreis beide landen ontdekken en de mooiste hoogtepunten van beide landen bezoeken. Deze reis is incl. retourvlucht, verblijf, vervoer en een aantal activiteiten

Vader en zoon Groepsvakanties Servie

995,00 €

10 dagen

Groepsvakanties Servie

Zin in een vakantiebestemming die minder voor de hand ligt? Op zoek naar avontuur en weg van de toeristische plekken? Dan is deze groepsreis in het verrassende Servie zeker iets voor jou! Actief, avontuurlijk en gezellig

Vader en zoon Ultieme surfvakantie Frankrijk

599,00 €

10 dagen

Ultieme surfvakantie Frankrijk

Surfvakantie met leeftijdsgenoten in Frankrijk. Actief surfkamp aan de Atlantische Oceaan met surflessen, activiteiten en meer direct aan het strand.

Combineer surflessen met de gezelligheid van een groep leeftijdsgenoten. Vlak aan het strand natuurlijk, met mooi weer in de zomer en met veel extra activiteiten buiten het surfen om.

Vader en zoon Groepsvakantie Ierland

995,00 €

10 dagen

Groepsvakantie Ierland

10-daagse rondreis door prachtig Ierland. Ontdek dit groene eiland en haar geschiedenis tijdens deze rondreis. Wandelvakantie en groepsreis dwars door Ierland.

Deze rondreis is een mix van een actieve vakantie, een natuurvakantie en een vakantie met veel cultuur en geschiedenis

Vader en zoon Zweden kanovakantie

799,00 €

8 dagen

Zweden kanovakantie

8-daagse reis naar Zweden incl. bezoek aan Stockholm en 6-daagse kanotocht door een bijzonder natuurgebied. Ga voor een rustgevend avontuur en geniet van Zweden.

Geniet van natuur, gezelligheid en lekker bezig zijn tijdens deze 8-daagse kanoreis in Zweden.

Vader en zoon Rondreis Californie, USA

1 989,00 €

14 dagen

Rondreis Californie, USA

14-daagse rondreis door Californie. Rondreis in groepsverband, maar met veel vrijheid en flexibiliteit.

Ontdek de mooiste plekjes van zonnig Californie en bezoek onder andere Yosemite, het Sequoia forest, maar ook grote steden als San Francisco en Los Angeles.

Vader en zoon Groepsreis Lapland

1 799,00 €

8 dagen

Groepsreis Lapland

Op zoek naar het noorderlicht? Tijdens deze 8-daagse bijna all inclusive groepsreis naar Lapland kom je bij voorbaat al tijd tekort. Ga voor een avontuurlijke, afwisselende wintervakantie in winters Lapland.

Deze reis is incl. retourvlucht, activiteiten zoals het meevaren op een echte ijsbreker, ijsvissen, sledehondentocht, sneeuwscooter en nog veel meer.

Zelfs je maaltijden en ruimbagage zijn inbegrepen bij de reissom. En met gegarandeerd vertrek!

Vader en zoon Kroatie Easy

699,00 €

11 dagen

Kroatie Easy

Relaxte zonvakantie Kroatie. Groepsvakantie vlak aan het strand. In de buurt van Split in de regio Dalmatie kom je helemaal tot rust tijdens deze gezellige en relaxte groepsreis.

Deze groepsreis wordt voor 75% door singles geboekt in deze leeftijdsgroep. Geniet van cultuur, mooi weer en top activiteiten

Reizen met vertrek in Juli

Rondreis Noorwegen/Zweden

1 349,00 €

15 dagen

06 juli 17

Rondreis Noorwegen/Zweden

15-daagse groepsreis door Zweden en Noorwegen. Incl. mountainbiken, tweedaagse kanotocht en prachtige wandelingen door natuurgebieden.

Frankrijk Actief

599,00 €

10 dagen

07 juli 17

Frankrijk Actief

Actieve groepsreis Frankrijk. 10-daagse actieve vakantie incl. vervoer, verblijf en activiteiten. Geniet van de prachtige Franse Alpen

Frankrijk Actief

599,00 €

10 dagen

14 juli 17

Frankrijk Actief

Actieve groepsvakantie Frankrijk. 10-daagse actieve outdoorvakantie met veel inbegrepen activiteiten. Avontuurlijke vakantieweek

Reizen met vertrek in Augustus

Noorwegen/Zweden rondreis

1 369,00 €

15 dagen

03 aug 17

Noorwegen/Zweden rondreis

Avontuurlijke groepsrondreis door Noorwegen en Zweden. Actieve groepsreis langs de mooiste plekken van Zweden en Noorwegen.

Frankrijk Actief

599,00 €

10 dagen

04 aug 17

Frankrijk Actief

Actieve vakantie in de Franse Alpen. Verblijf, vervoer en activiteiten inbegrepen bij de reissom. Avontuurlijke groepsreis 2017

Ierland rondreis

1 045,00 €

10 dagen

07 aug 17

Ierland rondreis

Ierland rondreis met prachtige wandelingen, bijzondere ontmoetingen, veel natuur en cultuur en een gezellige groep om mee te reizen

Reizen met vertrek in September

Ierland rondreis

975,00 €

10 dagen

12 sep 17

Ierland rondreis

Ierland vakantie september. Groepsrondreis door Ierland met veel hoogtepunten en incl. vlucht, verblijf, vervoer en activiteiten.

Laatste blog berichten

redenennoorwegenzwedenreizen

5 goede redenen om door Noorwegen en Zweden te reizen

Noorwegen en Zweden zijn beiden op hun eigen manier bijzondere vakantielanden. Ruige natuur, afwisselende landschappen en met enorm veel outdoor mogelijkheden. In dit blog een aantal redenen om voor deze unieke rondreis te gaan.

jongerenreizenlastminutebeschikbaar

Jongerenreizen - beschikbaarheid

Een overzicht van jongerenreizen die momenteel nog boekbaar zijn bij Simi Reizen voor de zomervakantie 2017.

lastminutegroepsreizen

Lastminute groepsreizen

Ruim 95% van onze groepsreizen gaat door, maar vaak zijn er nog wel een paar laatste plekjes te vergeven. In dit artikel meer over onze lastminute groepsreizen.