Wie is de tegenstander?

  • Altijd incl. excursies
  • Altijd incl. vervoer
  • Reis door Simi geannuleerd? Geld terug
CAL SGR ANVR

Wie is de tegenstander

Met Simi Reizen kun je mee met verschillende groepsreizen binnen en buiten Europa. Maar in 2020 kun je mee met heel ander soort vakantie, namelijk met een wie is de tegenstander-groepsvakantie! Een groepsvakantie, maar dan met een super leuk spelconcept. Het is gebaseerd op het populaire televisieprogramma 'Wie is de Mol'. Met Simi Reizen kun je dit jaar dit spel zelf een keer uitproberen! Super spannend! 

Highlights

  • Speel wie is de tegenstander
  • Leuke actieve opdrachten
  • Een ingewikkeld, maar leuk spel
  • Ga los in complottheorieen
  • Een leuke en gezellige spelleider
  • Een mega spannende vakantie!

Je kunt nu met ons mee met de wie is de tegenstander groepsvakantie! We gaan op reis naar de Belgische Ardennen, waar deze groepsreis plaats zal vinden. In 6 dagen tijd speel je het gehele spel en kun je raden wie de saboteur van de opdrachten is geweest. Je boekt deze spelvakantie inclusief overnachtingen, opdrachten, Nederlandstalige spelleider, maaltijden ter plekke en busreis. 

Wie is de tegenstander

In totaal ondernemen we samen 14 verschillende opdrachten. Tijdens deze opdrachten dien je te achterhalen wie het saboteert, en achteraf maak je aantekeningen in je hintsboekje over degene die jij verdenkt als tegenstander. Dit dien je goed bij te houden, want tijdens de tussentijdse- en de eindtest, krijg je vragen over de tegenstander. Door de eindtest als beste te maken, win je het spel! Natuurlijk wordt je tijdens de groepsreis niet naar huis gestuurd. De persoon die de tussentijdse test als beste heeft gemaakt, krijgt een pasvraag voor de eindtest. Zodoende weet je al een beetje of je op de goede weg zit en heeft het dus voordelen als je de tussentijdse testen als beste maakt! Als jij degene bent die de eindtest als beste heeft gemaakt, dan win je het spel! Ook is het mogelijk om je aan te melden als tegenstander van de groepsreis! 

Je kunt kans maken op het worden van de tegenstander door ons (info@simi-reizen.nl) een mail te sturen met daarin een filmpje, uiterlijk vier weken voor vertrek. In dit filmpje vertel je of laat je in 1 tot 5 minuten zien waarom jij de ideale tegenstander bent. De tegenstander wordt door ons uitgekozen (logisch, anders weten jullie al wie het is!). Op de eerste reisdag weet de tegenstander echter pas dat diegene de tegenstander is. Op deze manier zorgen we ervoor dat jullie wel van te voren al kennis met elkaar kunnen maken via Mijn Simi, maar dat er nog niks per ongeluk gespoilerd kan worden.

Speel het spel met leeftijdsgenoten

Je kunt deze groepsreis boeken in de 18-25 of in de 24-32 leeftijdsgroep. Deze groepen reizen samen. Je speelt het spel dus met mensen tussen de 18 en 32 jaar. Dit maakt de reis dus ook nog eens heel erg gezellig!

Over de bestemming

Deze groepsvakantie speelt zich af in de Belgische Ardennen, dichtbij de grens van het noordwesten van Luxemburg. De Belgische Ardennen worden gekenmerkt door veel bossen, heuvels en riviertjes. Een mooie setting voor de opdrachten! In Belgie betalen ze gewoon met de euro en heb je ook geen wereldstekker nodig. Je dient een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart mee te nemen, een visum is niet nodig. Ook zijn er geen verplichte of aanbevolen inentingen. Wist je dat meer dan 21% van Belgie bebost is?

Intensiteit van de groepsreis

De wie is de tegenstander groepsreis is redelijk intensief, maar op een andere manier dan bijvoorbeeld een hele sportieve groepsreis. De activiteiten zijn erg uitdagend, maar houden wel rekening met mensen met eventuele angsten, zoals hoogtevrees. De wie is de spelbreker groepsreis is eerder intensief op de manier dat je tijdens een groot deel van de groepsreis bezig bent met de vraag 'wie is de tegenstander?'. Dat is ook de reden dat de groepsreis 'maar' 6 dagen duurt.

Het is een redelijk ingewikkeld denkspel. Om ervoor te zorgen dat het spel niet te intensief wordt, hebben we ook voldoende rustmomenten ingepland. Echter hebben we er wel voor gekozen om deze te verspreiden door de week. De ene keer is dit in de middag, de andere keer in de avond. De activiteit vinden ook op verschillende dagdelen plaats, ook omdat het in het donker ook heel spannend kan zijn om een opdracht uit te voeren! Boek deze reis dan ook alleen als je geen vaste structuur nodig hebt en tegen onverwachte situaties kan. Het kan bijvoorbeeld zo maar opeens tijd zijn voor de test!

Let's go! Hoe win ik?

Je krijgt gedurende de groepsreis diverse keren een tussentijdse test. In deze test dien je vragen te beantwoorden over de saboteur van het spel. Door de juiste tegenstander in je hoofd te hebben, kun je steeds meer en meer vragen goed beantwoorden. Als jij de winnaar bent van een tussentijdse test, dan win je een pasvraag voor de eindtest. Zodoende kun je door vanaf begin af aan al op de goede weg te zitten, je voorsprong opbouwen voor de eindtest. Wie de eindtest als beste maakt, wint het spel. Je zult dan ook niet tijdens de groepsreis naar huis gestuurd worden als je de test als slechtste maakt. Zou een beetje vervelend zijn!

Tijdig boeken van de groepsreis

Er kunnen maximaal 16 personen mee en er is maar 1 vertrekdatum gepland, dus als je heel heeel heeeel graag mee wilt, boek dan op tijd! In het bijzonderheden veldje kun je aangeven of het je ook lijkt om tegenstander te zijn. Je kunt opgeven dat het je leuk lijkt om deelnemer te zijn, of dat het je leuk lijkt om deelnemer of tegenstander te zijn. Om op een eerlijke wijze een goede tegenstander te kiezen, kun je niet aangeven dat je enkel mee wilt als je de tegenstander kunt zijn. 

Kennismaken met reisgenoten

Uiterlijk 4 weken voor vertrek ontvang je van ons inloggegevens voor Mijn Simi. Als je hiermee inlogt op onze website, kun je informatie vinden met betrekking tot je reis en kun je je medereizigers inzien. Je kunt ervoor kiezen om hier je telefoonnummer in te voeren, zodat jullie samen een Whatsappgroep aan kunnen maken. Zodoende kunnen jullie al van tevoren online kennis maken met elkaar! Sommige groepen vinden het ook leuk om van tevoren al een keer met elkaar af te spreken.

Overnachten tijdens de groepsreis

We overnachten in een groepshuis in de Belgische Ardennen, in het Franstalige gedeelte van het land. Je slaapt met een of meerdere groepsgenoten op een kamer, waarbij de mannen en vrouwen gescheiden van elkaar slapen. De maaltijden ter plekke zijn inclusief bij de reissom. Heb je allergieen of dieten? Geef het dan even aan in het bijzonderheden veldje in het boekingsformulier!