Actieve jongerenvakanties? Dit is onze top 3 van meest actieve!

Actieve jongerenvakanties? Dit is onze top 3 van meest actieve!

Voor een actieve jongerenvakantie ben je bij Simi helemaal op het juiste adres. Al vanaf het ontstaan van onze reisorganisatie focussen we ons op het organiseren van geheel verzorgde reizen, waarbij we niet alleen het vervoer en verblijf regelen, maar ook altijd een aantal mooie activiteiten die passen bij het land waar je naartoe gaat.

Zo gaan we zeekajakken in Kroatië, maar maken we weer mooie wandeltochten in Ierland, dat toch bekend staat als wandelland bij uitstek. Bij elke jongerenvakantie, waar deze ook naartoe gaat, zul je zien dat er zorgvuldig geselecteerde activiteiten inbegrepen zijn bij de reissom. In dit artikel lichten we de drie meest actieve vakanties voor jongeren uit. Ben je wel op zoek naar een jongerenvakantie met wat actie, maar wil je niet per se een heel actieve reis? Kijk dan eens bij ons totaalaanbod jongerenvakanties

Actieve vakanties Frankrijk Rondreis jongerenvakanties

Top 3 actieve jongerenvakanties:

GROEPSREIZEN SLOVENIE

Met stip op nummer 1 staat Slovenië als ideale reisbestemming voor een jongerenvakantie om nooit te vergeten! Hoewel je tijdens deze reis maar op 1 locatie verblijft, krijg je toch veel te zien. Deze reis is vooral interessant door de hoeveelheid inbegrepen activiteiten. Geen enkel ander reisprogramma heeft zoveel standaard inbegrepen activiteiten en boek je voor die prijs. Behalve wandelen staan onder andere raften, canyoning, bellyak (een soort hydrospeed), paintball, een via ferrata, zorbing en nog veel meer op het programma.

Doordat bij ons alle activiteiten standaard inbegrepen zijn weet je vooraf waar je financieel aan toe bent, maar nog veel belangrijker: onze groepen zijn altijd veel hechter dan bij andere organisaties, simpelweg omdat je bij onze jongeren-vakanties veel activiteiten met elkaar beleeft.

De jongerenreis Slovenie scoort al jaren enorm goed en wordt elke zomer door ruim 250 jongeren geboekt. Doordat we beperkt plaats hebben betekent dat eigenlijk niks anders dan dat je er op tijd bij moet zijn: de reis zit altijd vol. 

Slovenie:

Slovenie is: groen, ruig, avontuurlijk, onontdekt, niet zo ver, met hoge bergen, goedkoop en natuurlijk voor echte actievelingen! 

Let op: in 2017 hebben we zoveel jongeren mee gehad dat we zelfs een beetje in de knel kwamen met overnachten. Dat is in 2018 gelukkig helemaal opgelost en Slovenie heeft vanaf aankomend zomer een eigen busverbinding. Een stuk fijner!

Redenen om voor Slovenië te gaan:

  1. Het is er ter plaatse goedkoop. De prijzen voor eten en drinken liggen een stuk lager en ook activiteiten zijn goed betaalbaar
  2. Unieke vakantiebestemming - niet zo voor de hand liggend, maar wel met heel veel natuur!
  3. Heel veel inbegrepen activiteiten - geen andere reisorganisatie biedt reizen aan waar zoveel outdoor activiteiten standaard inbegrepen zijn bij je reissom. Dus als je een actieve jongerenvakantie zoekt is er eigenlijk maar 1 plek om te zoeken.
  4. Fijne, Nederlandstalige reisbegeleiding. De reisbegeleiding is Nederlands, goed benaderbaar en gezellig, maar ook professioneel en getraind op het omgaan met groepen mensen.
  5. Mooie eigen plek met hostel en camping - in Slovenie hebben we helemaal ons eigen plekje, waar we een kampvuurtje kunnen maken, kunnen genieten van het mooie weer en natuurlijk elkaar tijdens onze vakanties goed leren kennen. 

Meer weten over de ultieme actieve jongerenvakantie

GROEPSREIZEN FRANKRIJK

De actieve vakanties Frankrijk zijn al vanaf het begin van Simi Reizen een groot succes. De combinatie van actief bezig zijn, genieten van mooi weer en natuurlijk een gezellige camping op loopafstand van het stadje Guillestre zorgen voor een gouden combinatie. Een relaxte vakantie met de nodige activiteiten die spectaculair genoeg zijn, maar waar je ook weer geen expert voor hoeft te zijn. Een ideale outdoorvakantie om mee te beignnen, kennis te maken met actieve vakanties en misschien om voor het eerst een groepsvakantie bij te boeken. 

Op het programma staan onder andere raften, canyoning en een mooie bergwandeling. Frankrijk is een ideale vakantiebestemming voor wie er gewoon even tussenuit wil en wil genieten van outdoor en actie. De activiteiten zijn voor iedereen te doen, je hoeft geen speciale conditie te hebben en de sfeer is gezellig. Sowieso staat gezelligheid hoog in het vaandel bij onze groepsreizen. Het is belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in een groep. 

Meer weten over actieve vakanties Frankrijk? 

Waarom voor deze actieve jongerenvakantie gaan?

  1. Niet te duur - veel inbegrepen, mooi plekje en goede bussen
  2. Op loopafstand stadje - ideaal, want op die manier kun je altijd even ergens iets gaan drinken of eten. 
  3. Gezellige camping - het is geen luxe camping, maar het sanitair is schoon en de camping gezellig
  4. Veel extra te doen - voor wie het niet actief genoeg kan is er ter plekke nog van alles en nog wat te beleven. 
  5. Mooi weer - in de zomer is het bijna altijd mooi weer in de Franse Alpen. Lekker genieten dus! 

HIKE EN RAFT MONTENEGRO

Nieuw in 2018 en om die reden ook zonder filmpjes en met niet al te veel foto's is onze 11-daagse hike en raftvakantie in Montenegro. Een spectaculaire reis door de bergen van Montenegro. We beginnen de rondreis met een 5-daagse trekking door de bergen, waarbij we tot meer dan 2000 meter hoog komen in afgelegen gebieden. Pas na enkele dagen passeren we onze eerste asfaltweg weer. Een unieke ervaring waar je een fantastische hike maakt met mensen van je eigen leeftijd. 

Na de 5-daagse trektocht door de bergen staat een tweedaagse raft-tocht op het programma. Helemaal aan het eind, na een dikke week alleen maar actief bezig geweest te zijn, verblijf je de laatste paar dagen op een camping in de buurt waar je heerlijk kunt zwemmen en bij kunt komen van deze hele intense, maar vooraal mooie actieve jongeren vakantie.

Ga je voor echt avontuur, dan ga je voor deze echt actieve vakantie!

 


terug naar blogs

Meer lezen