Toffe actieve vakanties in de winter/het voorjaar

Toffe actieve vakanties in de winter/het voorjaar

Het wordt buiten weer wat grijzer, de pepernoten liggen weer in de winkels en je begint weer trek te krijgen in boerenkool.. dat kan maar 1 ding betekenen. De winter komt eraan. De periode van kerst vieren met familie (of dit juist vermijden), lootjes trekken met je vrienden voor Sinterklaas en ja, ook weer terug denken aan die heerlijke actieve vakantie in de zomer. Ben jij nog even helemaal niet aan de Nederlandse winter toe? Of heb je juist hard gespaard voor een jongeren vakantie in de winter / het voorjaar? Bekijk dan onze reizen met vertrek eind 2019 / begin 2020 en laat de voorpret beginnen!

Wat voor soort actieve vakantie zoek je?

"Ik wil weg op vakantie en ik wil het nu"

Je wilt er lekker tussen uit, het maakt eigenlijk niet eens zo zeer uit waarheen maar je hebt zin om er zo snel mogelijk lekker tussenuit te knijpen. In dat geval hebben we twee leuke jongerenvakanties voor je in petto. In november vertrekken er twee leuke actieve vakanties.

Rondreis Sri Lanka (16-daagse rondreis)

Op 7 november vertrekt de rondreis Sri Lanka. De Sri Lanka rondreis heeft een ontzettend vol en gevarieerd programma. Deze jongerenvakantie is echt wat voor avonturiers! Bezoek de mooiste stranden, maak de bekende treinrit van Ella naar Nanuoya langs de theeplantages, ga surfen, bezoek de Sigiriya Lion Rock, maak een tuktuksafari en geniet van alle inbegrepen maaltijden! Wees er wel snel bij, want deze jongerenvakantie zit bijna vol. 

New York en Washington ontdekken (9-daagse jongerenvakantie)

Altijd al een keer New York en Wahington willen ontdekken? Op 26 november vertrekt de groepsvakantie New York en Washington. Bekijk de Freedom Tower, het 9/11 memorial, het vrijheidsbeeld, het Witte Huis en ga in Amerikaanse stijl bowlen! In 9 dagen reis je af naar Amerika ontdek je beide leuke steden! En dat ook nog eens in de kerstperiode, waardoor er een hele gezellige sfeer hangt.

"Ik wil ergens weg tussen december en maart"

Rondreis Costa Rica (16-daage rondreis)

Costa Rica is een van onze populairste verre bestemmingen. Op 8 december, 16 januari, 20 februari en 17 april kun je weer mee met de Costa Rica singlereis! Dit land in Midden-Amerika heeft een enorm mooie natuur, waaronder prachtige stranden, een mooie vulkaan en diverse wouden. Met onder andere een rafttocht en een wildlife boottocht op het programma in combinatie met het ontdekken van diverse mooie gebieden van het land boek je een mooie gevarieerde rondreis als je mee gaat, die je niet snel zult vergeten. Let op: De actieve groepsrondreis van 8 december zit al bijna vol.

USA Zuiden rondreis (16-daagse actieve rondreis)

Ontdek het zuiden van de VS tijdens deze rondreis voor jongeren met vertrek op 4 januari. Bezoek tijdens deze roadtrip onder andere Nashville, Memphis, New Orleans, Orlando en Miami samen met leeftijdsgenoten tussen de 18 en 35 jaar. De klassieke steden van Amerika kennen een interessante historische waarde en zijn zeker een bezoek waard. Je reist met SUV's van plek naar plek. Lekker de muziek aan en gaan! 

Malediven duikreis (15-daagse droomreis)

Altijd al je PADI willen behalen? Dit kan nu op de allermooiste locatie hiervoor, namelijk de Malediven! De Malediven zijn in 2018 uitgeroepen tot de nummer 1 duikspot ter wereld. Deze ultieme droomreis vertrekt op 21 februari. Witte stranden, een rijk onderwaterleven, prachtig helder water... alles wat je verwacht van de Malediven ziet er echt zo uit als op de foto. Verblijf op een lokaal eiland samen met je gezellige groepsgenoten en maak samen een fantastisch avontuur mee!

Vietnam groepsreis (17-daagse rondreis)

Ook Vietnam mag natuurlijk niet ontbreken op het lijstje van toffe reislocaties. Het land biedt veel mogelijkheden voor een prachtige rondreis langs zowel de kust als door het binnenland. Vietnam is prachtig qua cultuur, natuur, flora en fauna. We bezoeken tijdens deze Vietnam actieve jongerenreizen onder andere Hanoi, Ho Chi Minh Stad, de Chu Chi Tunnels en de zandduinen van Muine en gaan raften en maken een boottocht. Een lekker gevarieerde rondreis waarbij je in 17 dagen een hoop van het land gaat ontdekken! Op 21 februari kun je mee.

Andere actieve groepsreizen met vertrek tussen december en maart

De eerder genoemde groepsreis New York en Washington vertrekt ook op 12 december en de Sri Lanka rondreis vertrekt ook op 22 februari.

"Echte winter groepsreizen in de sneeuw"

Lapland wintervakantie (8-daagse winter groepsreis)

Lapland is het gebied waar je naartoe op vakantie moet als je een grote kans wilt hebben op het spotten van het noorderlicht, altijd al een sledehondje hebt willen knuffelen en zit hebt ik een flink wat adrenaline voor een sneeuwscootertocht. De Lapland winter singlereis vertrekt op 26 januari, 2 februari en 8 maart. Voldoende keuze dus! Lapland ligt boven de poolcirkel en is prachtig besneeuwd als we er naartoe afreizen. Inbegrepen activiteiten zijn een sneeuwscootertocht, een sledehondentocht, ijsvissen, een sneeuwschoenwandeling, downhill skieen en meer!

Zweden Actief wintervakantie (7-daagse singlereis)

Wil je naar besneeuwd Zweden, maar hoef je niet perse naar Lapland? Dan kun je ook mee met de Zweden Actief jongerenvakantie! Met onder andere een sneeuwscootertocht, een sledehondentocht, een sneeuwschoentocht en ijsvissen op het programma maak je een heerlijke winterreis mee vol met interessante activiteiten. De overnachting in een tipi maakt het af. De andere dagen slaap je in een gezellig groepshuis. Let op: Wil je naar Zweden voor specifiek het noorderlicht, ga dan voor de Lapland groepsreis. Bij die groepsreis heb je een veel grotere kans op het zien daarvan. Deze actieve jongeren vakanties vertrekken 29 februari en 21 maart.

"Ik wil me orienteren op het voorjaar"

Bali groepsrondreis (17-daagse actieve rondreis)

 Op 14 april vertrekt onze gloednieuwe Bali groepsreis! Bali is een van de meest populaire reisbestemmingen onder Nederlandse jongeren en wij begrijpen helemaal waarom! Het land is gemaakt voor avontuur, ontdekken, genieten met lekker weer en gevarieerde rondreizen. Zoek de dolfijnen, natuur, stranden en jungle op in Bali! Inbegrepen activiteiten zijn onder andere raften, beklimming van een vulkaan, bezoek aan diverse tempels, snorkelen, een avond overnachten in een nationaal park, watervallen bezoeken en een dolfijnentocht. We raden je aan deze vakanti tijdig te boeken vanwege de aantal beschikbare plaatsen.

Ierland wandel rondreis (10-daagse jongerenreis)

Liever iets dichterbij huis? Op 30 april vertrekt de actieve jongeren vakantie Ierland! Deze actieve vakantie is wat voor jou als je graag wandelt, cultuur ontdekt, de natuur in wilt trekken en kastelen te gek vindt. Met anderhalf uur vliegen zit je al op dit prachtige eiland. Je bezoekt onder andere de Dingle Whisky Distellery, de Cliffs of Moher, Galway, Dublin maakt diverse mooie wandelen. Daarnaast heb je voldoende tijd om de gezelligste pubs op te zoeken.

Andere actieve groepsreizen met vertrek in het voorjaar

Ook de eerder genoemde USA Deep South, Vietnam, Costa Rica actieve jongerenvakanties vertrekken in het voorjaar.

Alle single reizen bekijken? 

We snappen dat we je redelijk wat opties voor leuke jongerenvakanties geven in deze blog. Wil je heel graag op actieve vakantie en kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op!

Bovenaan de pagina kun je lezen wanneer deze blog is gepubliceerd. Houd er rekening mee dat de informatie in de tussentijd verouderd kan zijn. Het actuele reisaanbod van dit jaar kun je vinden in het keuzemenu bovenaan de site. Een leuke reis gevonden? De informatie onder de tabbladen inbegrepen en dag-tot-dag is altijd up to date.

terug naar blogs