Balkan groepsreizen met Simi

Balkan groepsreizen met Simi

Groepsreizen Europa Singlereizen

Met Simi kun je mee met diverse groepsreizen Balkan! De Balkan biedt een interessante geschiedenis, overheerlijke maaltijden, goed weer, een schitterende cultuur en nog zo veel meer. Je hebt in de Balkan zowel keuze uit landen die nog niet zijn platgelopen door toeristen als gezellige toeristische plekken. Voor ieder wat wils! In deze blog vertellen we je met welke Balkan groepsreizen je allemaal mee kunt. Je hebt zowel de keuze uit rondreizen, als uit actieve outdoorreizen en groepsreizen met een meer relaxte setting.

Groepsreis Balkan combinatiereis

Tijdens de nieuwe Balkan groepsreis combineer je maar liefst drie Balkan landen in 10 dagen tijd! We bezoeken tijdens deze Balkan singlereis prachtige plekken in Noord-Macedonië, Montenegro en Albanië. Alle drie landen met ontzettend veel te bieden op het gebied van avontuur, cultuur en geschiedenis, maar die ook nog in de kinderschoenen staan qua toerisme. Ga voor een unieke Balkan rondreis met leeftijdsgenoten!

Op het programma staan onder andere een wijnproeverij in Kotor, een citytour in Ohrid, de beklimming van de Magaro Peak in nationaal park Galicica, kajakken op het meer van Shkodër, een boottocht bij de Matka kloof en Vrelo grotten maar natuurlijk ook een heerlijke stranddag in Budva. We verblijven deze groepsreis in de gezellige steden Tirana, Ohrid, Skhodër en Budva. Allemaal levendige plekken waar je voldoende terrasjes en dergelijke kunt vinden voor een lekker drankje overdag of een avondje uit. 

Gezien de vele positieve reacties op deze nieuwe Balkan groepsreis verwachten we dat deze groepsreis snel vol zal raken. Is dit DE Balkan groepsreis die je wilt gaan maken in 2023? Geef je dan alvast op voor de reminder via de reispagina! Dan geven we je een seintje als het bijna 2 januari is, de dag dat alle groepsreizen van 2023 boekbaar zijn. 

Balkan groepsreizen

Balkan groepsreizen Kroatië

Kroatië is de laatste jaren een heerlijk populair vakantieland geworden. Als sinds het begin van Simi reizen er jaarlijks vele reizigers mee naar dit schitterende vakantieland. In 2023 heb je weer de keuze uit drie leuke groepsreizen Kroatië. Kroatië staat garant voor goede uitgaansmogelijkheden, lekker weer en voldoende tijd voor het strand. Alle drie de reizen zijn ontzettend populair en zitten vaak vroegtijdig al vol.

Groepsreizen Kroatië Actief

De Kroatië Actief groepsreis is een actieve 11-daagse Balkan groepsreis waarbij je gaat kamperen op een gezellige camping gelegen aan het strand. Met de bus reis je af naar Kroatië, waar je gaat genieten van onder andere canyoning, zeekajakken en snorkelen, raften, paintball en een Simi thema party. We verblijven in Stobrec, een gezellig havenstadje met een boulevard, gelegen dichtbij de uitgaansstad Split.

Balkan groepsreis Kroatië Deluxe

De Kroatië Deluxe groepsvakantie vindt plaats vlakbij de Kroatië Actief groepsreis, namelijk ook in Stobrec! Tijdens deze Balkan groepsreis reis je echter met het vliegtuig en slaap je in een appartement. Op het programma van deze groepsreis Kroatië staan een boottocht met lunch, rivertubing, een Simi thema party, zeekajakken en snorkelen en nog een leuke dagexcursie. In je vrije tijd heb je voldoende tijd om Split of het strand te bezoeken.

Kroatië Eilandhoppen singlereis

Liever rondreizen door Kroatië? Dat is ook mogelijk tijdens een gezellig Balkan rondreis. Dit doen we op een bijzondere manier, namelijk per boot. Absoluut een vakantie om nooit te vergeten. Voordelen aan het rondreizen per boot is dat we niet in de file staan, je kunt genieten van mooie uitzichten met een drankje in je hand en we onderweg zwemstops inplannen. We reizen naar diverse mooie eilanden in Kroatië, waar je aan wal gaat om de mooiste plekken te kunnen bezoeken.

Kroatië groepsreizen

Groepsreizen Bulgarije

Bulgarije is net als de eerste drie genoemde landen een land dat steeds meer bezocht wordt, maar nog absoluut niet is platgelopen. We combineren cultuur, geschiedenis en natuur tijdens deze afwisselende 10-daagse Balkan rondreis. Maar liefst 14 excursies zijn inbegrepen bij je reissom, waardoor je zeker weet dat je alles uit je bezoek aan dit land gaat halen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kanotocht, een bezoek aan een rozenfabriek, het bezoeken van de Tsarvets burcht en een wandeling in nationaal park Pirin?

We ondernemen tijdens de Bulgarije groepsreis actieve activiteiten zoals kanoën, wandelen en raften, maar brengen ook een bezoek aan bijzondere gebouwen, monumenten en culturele plekken. Tevens bezoeken we drie plekken die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan. In 2022 hebben we deze Balkan jongerenreis voor het eerst uitgevoerd. De reizen in de zomer zaten in mei allemaal al vol, dus wees er voor 2023 tijdig bij als je je ook wilt aansluiten bij deze Bulgarije groepsreis!

Bulgarije singlereizen

Griekenland singlereizen

Het vasteland van Griekenland valt ook onder de Balkan. Uiteraard is Griekenland in tegenstelling tot sommige andere Balkan bestemmingen, wel een hele toeristische vakantiebestemming. Jaarlijks reizen er vele Simi's mee naar het prachtige Griekenland! In 2023 heb je de keuze uit twee Griekenland groepsreizen, een Noord-Griekenland groepsreis en een nieuwe groepsreis Peloponnesos. De laatste zal ergens in de komende periode op de website verschijnen, houd de site dus zeker in gaten!

Jongerenvakantie Noord-Griekenland

Tijdens de 10-daagse Noord-Griekenland groepsreis focussen we op het binnenland van Griekenland. We overnachten tijdens deze Balkan groepsreis op twee plekken: in Keramoti en in Thessaloniki. In Keramoti verblijven we lekker dicht bij het strand, ideaal! In Thessaloniki maak je juist de sfeer van een gezellige stad mee. Deze groepsreis Griekenland heeft verder alle aspecten van een rondreis, door de diverse plekken die we gaan bezoeken en activiteiten die we gaan ondernemen. We bezoeken o.a. de rotsformaties van Meteora, doen een wijnproeverij, gaan kajakken en maken een hike bij berg Olympus. Ook heb je voldoende vrije tijd om te genieten van alles dat Griekenland te bieden heeft.

Griekenland singlereizen

Actieve vakantie Slovenië

En ook de actieve vakantie Slovenië mogen we toevoegen aan het rijtje Balkan groepsreizen. Dit is een echte actieve outdoorvakantie op een heerlijk avontuurlijke reisbestemming. We slapen op een natuurcamping met een riviertje waarin je kunt zwemmen en kampvuurplekken. Een heerlijk knusse plek die voldoende mogelijkheid biedt voor gezellige avonden met je reisgroep.

Overdag gaan we natuurlijk niet stil zitten tijdens deze Balkan singlereis. Op het programma staan kajakken, een bushcraft workshop, canyoning, een e-bike tocht door de Sloveense natuur, raften, een bezoek aan Bled met een foto speurtocht, een slackline workshop en een keer een eigen kampvuurmaaltijd maken. Een en al genieten.

Slovenië groepsreizen

Voldoende keuze dus! Weet jij al met welke Balkan groepsreis je mee gaat in 2023? Bekijk alle actieve vakanties

Bovenaan de pagina kun je lezen wanneer deze blog is gepubliceerd. Houd er rekening mee dat de informatie in de tussentijd verouderd kan zijn. Het actuele reisaanbod van dit jaar kun je vinden in het keuzemenu bovenaan de site. Een leuke reis gevonden? De informatie onder de tabbladen inbegrepen en dag-tot-dag is altijd up to date.