Groepsreizen Amerika 18-35 jaar

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke groepsreis zijn de groepsvakantie naar de VS met Simi een aanrader. Flexibel, met je eigen leeftijdgenoten en langs de allermooiste plekken in de VS (en Canada). Hieronder beschrijven we de groepsreizen waar je in 2018 sowieso uit kunt kiezen. Wees er trouwens wel snel bij, want de boekingen beginnen alweer snel binnen te lopen voor de populaire reisdata!

In het kort zien onze groepsreizen er als volgt uit:

  • We reizen met auto's. Hierdoor zijn we superflexibel in het programma
  • We volgen een vaste route, maar je hebt mogelijkheden om extra dingen te ondernemen
  • We bezoeken hoogtepunten van een bepaald gebied
  • Elke avond en ochtend verblijven we als groep op dezelfde plek. Overdag blijven we vaak wel bij elkaar, maar het is ook mogelijk in overleg af te wijken.
  • Deze reis wordt veel door twintigers geboekt, maar je reist altijd in een groep reizigers tussen de 18 en 35 jaar.
  • Maximaal reis je met 20 personen, incl. de Nederlandstalige reisbegeleider

Rondreis Californie

Groepsreis Californie

Californie spreekt tot de verbeelding. Iedereen kent Hollywood, San Francisco en Yosemite National park. Tijdens deze 15-daagse rondreis kom je op alle belangrijke plekken in Californie terecht. We beginnen en eindigen in LA, waar we natuurlijk Hollywood, Venice Beach en Beverly Hills bezoeken. Deze miljoenenstad heeft al met al bijna net zoveel inwoners als Belgie en leeft en bruist aan alle kanten.

We reizen vervolgens via het Sequoia National Forest waar de immens grote bomen een mega indruk achter zullen laten. Het is moeilijk voor te stellen dat er zulke grote, oude bomen zijn. Na het Sequoia forest komen we aan in Yosemite, beroemd om de enorme rotswanden en unieke natuur. De kans om een beer te zien is hier het grootst, dus let goed op!

Via San Francisco met Firsherman's warf, Lombard street en de vele andere bekende plekken reizen we via de legendarische Highway 1 terug naar Los Angeles. Een reis met extreem veel verschillende indrukken, terwijl de afstanden voor Amerikaanse begrippen beperkt zijn.

Je verblijft tijdens deze groepsvakantie Amerika in motels of hotels. Sommige motels zijn vooral uitgezocht op locatie, andere vooral op faciliteiten. Een aanrader voor wie nog nooit in de USA geweest is en alle droomplekken wel eens wil bezoeken!

Meer weten?


Rondreis Canada en USA

Rondreis twintigers Rondreis yellowstone

The best of both worlds! Je begint en eindigt deze rondreis in Canada, waar we met een rechtstreeks vlucht naartoe zullen vliegen. We reizen door veel verschillende natuurgebieden, maar komen ook op plekken waar maar weinig toeristen komen. Deze rondreis voert je langs bekende plekken zoals Banff National Park en Yellowstone, maar komt ook door plekken in bijvoorbeeld Idaho die minder bekend zijn, maar onvergetelijk mooi zijn.

Bij deze rondreis kom je meer terecht in het ruige Amerika, met staten als Idaho en Montana en Wyoming. De kans om beren te zien is groot, zowel in Canada als in de VS is de kans zeker aanwezig. Het immens indrukwekkende Yellowstone is ondanks de drukte in de zomer een fantastische plek om te bezoeken, met geisers, natuurlijke warmwaterbronnen en natuurlijk de bekendste geiser van het park, Old Faithful om te bewoneren tijdens de vele uitbarstingen.

Deze rondreis boek je als je heel veel natuur wilt beleven, het echte Amerika wilt zien en een paar van de mooiste hoogtepunten van Canada beter wilt leren kennen.

Tijdens deze rondreis die veel door twintigers en reizigers van begin 30 wordt geboekt, bezoek je niet alleen Yellowstone, maar ook natuurparken als Glacier National Park, Craters of the Moon, Banff en Jasper National Park. Een unieke combinatie van natuur en cultuur en een perfecte manier om de VS en Canada beter te leren kennen.

Deze reis is een aanrader voor natuurliefhebbers, mensen die graag fotograferen en die ook graag eens buiten de toeristische gebieden is. Met name het laatste stuk van deze rondreis, dwars door Idaho en het sawtooth national forest wordt niet veel door Nederlanders bezocht, maar is een fantastisch stuk natuur waarbij we lang de salmon river volgen. 

Meer weten?

Icefields parkway

Tijdens deze rondreis volgen we in Canada de Icefields parkway, een beroemde weg die dwars door Banff National Park leidt. Een fantastische route waarbij we proberen in de ochtend te vertrekken om de toeristen voor te zijn en de kans op het zien van wilde dieren te vergroten. 


Tocht der tochten: Nationale-parken tour Amerika

Tijdens deze nieuwe rondreis in de VS in 2018 kom je in aanraking met een groot deel van de meest bekende nationale parken in de VS. We reizen dwars door indrukwekkende natuur, maar zoeken ook de drukte op in Las Vegas en Los Angeles. Een reis die je langs de mooiste plekken voert in het midden van de VS!

Deze rondreis begint en eindigt in Las Vegas, wellicht de meest vreemde stad in de wereld. Middenin de woestijn, maar met 24/7 entertainment. Shows, concerten, bars en clubs (let op: allemaal 21+) en natuurlijk de bekende casino's zijn ingredienten voor een levendige mix van allerlei soorten mensen.

Vanuit Las Vegas reizen we naar Zion National Park, met indrukwekkende rode rotsen. Vervolgens staat Bryce canyon, door velen omschreven als de mooiste canyon van de VS op het programma. We bezoeken vanuit die omgeving Canyonlands National Park, Arches National Park en Capitol reef National Park. Vervolgens reizen we door richting de Grand Canyon, vanwaar we doorreizen naar onder andere Joshua tree National Park, death valley, Los Angeles en uiteindelijk weer Vegas.

Een reis langs de beste nationale parken die je kunt vinden in de VS, met een levendig begin en eind! 

LET OP: we hebben voor deze rondreis slechts 1 vertrekdatum gepland met 19 plekken. Op dit moment is de reis half vol geboekt (1 oktober). 

Onderstaande foto maakten we in Canyonlands National Park. Tijdens deze reis ontdek je hoe afwisselend de woestijn eigenlijk is en hoeveel leven er zelfs in de woestijn is. 

Groepsrondreis twintigers

Rondreis Alaska twintigers

Deze 14-daagse rondreis Alaska is een avontuur dat je moet beleven. Reizend met campertrucks door de ruigste staat van de VS beleef je tijdens deze reis alles wat je wilt beleven. We bezoeken verschillende hoogtepunten van Alaska tijdens deze Amerika rondreis, waaronder Denali National Park, maar ook de Kenai fjords waar de gletsjers direct in zee uitkomen. Natuurlijk hebben we goede kans op het spotten van beren tijdens deze reis. 

Elke avond kamperen we op een prachtige plek in the middle of nowhere en parkeren we onze campertrucks om te genieten van een mooie avond in de VS. 

 

terug naar blogs

Meer lezen