Groepsreizen die vertrekken in april en mei

Groepsreizen die vertrekken in april en mei

Niet iedereen wilt altijd in het hoogseizoen mee op groepsreis, maar is juist op zoek naar een mooie vakantie op een ander moment in het jaar. De voordelen hiervan? Minder mensen zijn op reis waardoor het vaak wat rustiger is op de bestemming, de reizen kunnen goedkoper worden aangeboden, je geniet van een vakantie op het moment dat andere mensen gewoon moeten werken en bij sommige verre bestemmingen is het juist beter weer in andere maanden dan juli en augustus! En daarnaast kan het natuurlijk fijn zijn om tussendoor het jaar lekker op reis te gaan.

In de maanden april en mei kun je met diverse groepsreizen mee. Zo kun je mee op groepsreis door de Nationale Parken van de Verenigde Staten, op singlereis naar Californie en op groepsvakantie naar Costa Rica. Drie prachtige rondreizen naar verre bestemmingen. In deze blog kun je alles lezen over deze drie groepsreizen.

Singlereis Californie

Tijdens deze singlereis maak je een mooie rondreis door Californie. Een echte droomreis waarbij je zowel de bekende steden gaat bezoeken als mooie natuurgebieden. De groepsreis begint en eindigt namelijk in Los Angeles en onderweg zie je onder andere ook San Fransisco, Sacramento, Ventura en San Simeon. Hier kun je de Golden Gate Bridge, Union Square, Twin Peaks, Hollywood Sign, Venice Beach, Rodeo Drive, Beverly Hills, State Capitol van Sacramento allemaal van je bucketlist afstrepen!

Je verkent ook twee mooie nationale parken, namelijk Yosemite National Park en Sequoia National Park. Hier kun je de immens grote Sequoia Trees ontdekken, net als de Giant Forest, de General Sherman Tree, Tunnel Log, Half Dome, El Capitan, Glacier View, Yosemite Valley en Tunnel Rock. Tijdens de jongerenreis is er sprake van een vaste rijroute, maar heb je ook best veel vrijheid om met je autogroep te bepalen welke route je gaat rijden. Natuurlijk hebben we heel veel aanraders voor je! Je reist samen met 18 tot 35 jarigen.

Je verblijft tijdens de groepsreis in prima en nette motels en hotels. Wat allemaal is inbegrepen? De vlucht (tot maximaal 1050 euro), 23 kg ruimbagage, een reisbegeleider met kennis van de gebieden, entreekosten voor de nationale parken, reizen per SUV, een volledige autoverzekering met afkoop eigen risico, navigatie en reisinformatie onderweg, alle overnachtingen, een bijdrage aan de SGR en ontbijt in ongeveer 50% van de hotels en motels waar je verblijft.

Leeftijdsgroepen: 18-22 jaar en 23-35 jaar

Datum: 20 april - 4 mei

 

Jongerenreis Costa Rica

Op zoek naar een relaxte en avontuurlijke vakantie? Dan kun je het avontuur aangaan in Costa Rica! Het is een populaire reisbestemming voor rondreizen en niet voor niets. Met ontelbaar mooie plekken om te ontdekken, een heerlijke temperatuur en mooie stranden en nevelwouden is het een echte prachtbestemming. Samen met leeftijdsgenoten tussen de 18 en 35 jaar ga je onder andere raften op de Pacuare, maak je een wildlife boottocht, ontdek je de nevelwouden, relax je op het strand en ga je proberen bijzondere dieren te spotten. 

Tijdens de reis is een lokale Nederlandstalige gids aanwezig. Inbegrepen tijdens de reis is de vlucht, 23k ruimbagage, alle overnachtingen, de wildlife boottocht, het raften, bus met chauffeur, verschillende nationale parken en entreekosten, het ontbijt en lunch en diner volgens het schema in het dagoverzicht. Daarnaast zit de bijdrage voor de SGR garantiefonds erbij in.

Overnachten doe je op diverse plekken tijdens deze rondreis. Je slaapt in hotels, bungalows, lodges en ook een keer bij een lokale familie. Op deze manier heb je de totale Costa Rica-experience!

Leeftijdsgroepen: 18-22 jaar en 23-35 jaar

Datum: 28 april - 12 mei

 

De groepsreis Nationale Parken USA

De nationale parken USA groepsreis is de bekendste reis door de Verenigde Staten. Je bezoekt tijdens deze fantastische rondreis namelijk 7 prachtige natuurparken. Je bezoekt Zion National Park, Bryce Canyon, Arches National Park, Canyonlands National Park, Joshua Tree National Park, Death Valley en natuurlijk Grand Canyon National Park. Daarnaast bezoek je ook de grote steden Las Vegas en Los Angeles. Met SUV's reis je de Verenigde Staten door en beleef je de USA op een spectaculaire manier. Je reist samen met 18 tot 35 jarigen.

Een Simi reisbegeleider reist met jullie mee en zal jullie suggesties geven voor de mooiste plekken. Net als bij de Californie reis ligt namelijk de reisroute vast, maar is er ook sprake van wat vrijheid. Je kunt met je autogroepje op veel dagen zelf beslissen wat je die dag gaat bezoeken, bijvoorbeeld in de nationale parken, zo lang je maar op tijd bij de accommodatie aankomt. Inclusief tijdens deze groepsreis is de vlucht, 23kg ruimbagage, entreekosten voor alle nationale parken die je gaat bezoeken, entree voor Antelope Canyon en Monument Valley, het rondreizen per SUV, volledige autoverzekering met afkoop eigen risico, navigatie en reisinformatie onderweg, alle overnachtingen, ontbijt in ongeveer 50% van de accommodatie waar je verblijft, een avond bowlen in Bullhead City en de bijdrage aan de SGR.

Leeftijdsgroepen: 18-22 jaar en 23-35 jaar

Datum: 19 april - 3 mei

 

Wist je dat je al onze groepsreizen op datum kunt filteren? Dan kun je je rustig orienteren op de groepsreizen als je bijvoorbeeld niet gebonden bent aan het hoogseizoen. Dit doe je op onze groepsvakanties pagina. Bekijk ook het overzicht van al onze hotelreizen en campingreizen! Indien je nog vragen hebt kun je tijdens openingstijden terecht op onze chat en kun je ook contact met ons opnemen per mail en telefoon.

terug naar blogs

Meer lezen