Nieuwe groepsreizen 2019 - in de planning

Dit jaar zaten onze groepsreizen erg vol. Met name de reizen naar Ierland, Slovenië, Frankrijk en Kroatië zaten wekelijks helemaal vol, waardoor we al vroeg mensen teleur hebben moeten stellen. Ook nieuwe reisbestemmingen zoals de Nationale Parken rondreis in de Verenigde Staten, de rondreizen Costa Rica en nieuwe reizen naar bijvoorbeeld Montenegro en Macedonië vielen goed in de smaak.

Voor 2019 zijn we alweer druk aan het plannen en regelen en hoewel de meeste reizen er pas over enkele maanden op zullen komen, willen we je toch een voorproefje geven van wat we onder andere aan het uitwerken zijn. Houd er rekening mee dat alle hieronder genoemde reizen onder voorbehoud zijn. Het is voor ons van belang dat we zowel de prijs als alle details goed krijgen. Dat betekent dat sommige groepsreizen alsnog kunnen afvallen.

Rondreis Sri Lanka 

Een 16-daagse rondreis door Sri Lanka, een fantastisch land voor een rondreis en met een vol programma met bezienswaardigheden en activiteiten. Sri Lanka ligt in Zuid-Azie en was eerder bekend als Ceylon. Doordat het land verschillende koloniale eigenaren heeft gehad is er een enorme diversiteit aan culturen te vinden. Het inkomen per hoofd van de bevolking is het hoogste van Zuid-Azie. 

Tijdens deze rondreis bezoeken we verschillende overblijfselen van verschillende culturen, bezoeken de Sigiriya Lion Rock, maar brengen ook tijd door aan 1 van de paradijselijke stranden van Sri Lanka. Sri Lanka is een land dat zich perfect leent voor een geweldige rondreis en wordt aangeboden in de 18-35 leeftijdsgroep. 

Tsjechië

Dichter bij huis, maar daarom niet minder mooi en een goed betaalbare plek voor een jongerenvakantie. We bieden deze reis aan in de 18-22 groep, maar ook 23+ers kunnen boeken. Bij deze reis verblijven we in een eenvoudig sporthotel met inbegrepen maaltijden (halfpension) en inclusief een aantal mooie activiteiten.

Noord-Frankrijk

Dit survivalkamp kan worden geboekt door jongeren tussen de 15 en 19 jaar en brengt je naar een prachtig stukje Franse Ardennen. Hier staat een volledig survivalprogramma op je te wachten met spectaculaire activiteiten als een tweedaagse tocht met vlot en kajak, een dropping, rotsklimmen, mountainbiken en nog veel meer. Alles vindt plaats in de natuur en tijdens deze groepsreis koken we op houtvuur. 

Spanje

Terug van weggeweest, maar dan compleet anders. We zijn momenteel bezig twee nieuwe reisprogramma's uit te werken in Spanje, waarbij we ons richten op meer actieve vakanties, maar wel met natuurlijk de Spaanse zon en typische activiteiten in Spanje. We gaan voor avontuurlijk en afwisselend, maar kiezen ook voor een reis met veel gezelligheid en sfeer. 

Panama

Voor de 18plussers heb je de mogelijkheid om naar Panama te reizen met Simi. Het programma is nog onbekend, maar reken op een tropische, avontuurlijke reis. 

terug naar blogs

Meer lezen