Jongerenreizen - beschikbaarheid

Jongerenreizen - beschikbaarheid

Het is weer snel gegaan met veel van onze populaire jongerenreizen, zowel binnen Europa als buiten Europa. De jongerenreizen Amerika zaten in januari allemaal al vol, maar volgend jaar voegen we daar een aantal mooie reizen voor jongeren aan toe, waaronder een groepsrondreis door Yukon en Alaska, maar ook een fantastische rondreis langs de mooiste nationale parken van Amerika.

Wil je deze zomer nog mee op 1 van onze jongerenreizen, dan kun je onder andere nog kiezen uit de volgende reizen:

Split Kroatie groepsreis

Deze reis zit altijd snel vol en is ook nu in juli niet meer te boeken. In augustus zijn er nog enkele plekken, maar reken er maar op dat deze reis helemaal vol gaat elke week. Wil je dus mee op deze actieve strandvakantie, wees er dan echt snel bij. We zijn immers beperkt door het aantal plekken in de bus en het aantal plekken op de camping.

Jongerenreis Novalja Kroatie

Hier hebben we nog iets meer plekken. Bij deze vakantie heb je zowel de mogelijkheid om uit te gaan als om te genieten van al het mooie dat Kroatie te bieden heeft. Een uitgaansvakantie, maar zeker ook een vakantie met veel inbegrepen activiteiten. Zo bezoeken we de unieke plitvice meren, gaan we paintballen en wakeboarden, brengen we een bezoek aan een nabijgelegen eiland en meer. Een veelzijdige jongerenvakantie!

Ierland rondreis

De rondreis Ierland zit op meerdere vertrekdata al helemaal vol en op veel data bijna vol, maar er is zeker her en der nog een plekje te vinden op deze populaire rondreis. Een aanrader voor mensen die een combinatie zoeken van lekker actief bezig zijn, het ontdekken van een land en houden van natuur. Naar Ierland ga je niet per se voor het weer, maar vooral voor een fantastische wandelvakantie in de natuur.

15-daagse rondreis Scandinavie

Tijdens deze 15-daagse kampeer rondreis door Noorwegen en Zweden reis je langs de mooiste punten van Scandinavie. Een aantal activiteiten is standaard inbegrepen bij deze reis. Zo maken we een tweedaagse kanotocht en gaan we mountainbiken, bezoeken we de hoogste waterval van Zweden en maken we tijdens deze rondreis verschillende mooie wandelingen. En, voor deze rondreis is op de meeste vertrekdata nog plek omdat we meer capaciteit hebben deze zomer!

Actieve jongerenreis Frankrijk

Een klassieker onder de actieve vakanties is onze groepsreis Frankrijk van 10 dagen. Inclusief een aantal echte outdoor activiteiten zoals raften en canyoning is dit al jaren een enorm populaire reis onder jongeren die er even tussenuit willen en zoeken naar een echte actieve vakantie. Je verblijft op een gezellige camping in het kleine stadje Guillestre middenin de Alpen. Een afwisselende en populaire reis die op sommige data bijna helemaal vol zit, op andere data hebben we nog iets meer plekken in de bus.

Viva Espana - jongerenreis Salou

Ook een klassieker onder de jongerenreizen, maar wel iets anders dan anderen het doen. Tijdens deze jongerenreis verblijf je op een camping een stukje buiten Salou. Ook hier zijn een aantal activiteiten weer standaard inbegrepen. Zo leer je je groep goed kennen en geniet je dubbel van je welverdiende vakantie.

Avontuurlijk reizen met jongeren

Tijdens onze groepsreizen ben je altijd samen op pad met je leeftijdgenoten. Elke reis is op zijn eigen manier avontuurlijk. Soms gaat het om de activiteiten, soms om de bestemming, soms om beiden. Wat onze groepsreizen zo leuk maakt is het feit dat we in staat zijn van elke groep een hechte groep te maken die elkaar vaak jaren na afloop van de vakantie nog spreekt.

Bovenaan de pagina kun je lezen wanneer deze blog is gepubliceerd. Houd er rekening mee dat de informatie in de tussentijd verouderd kan zijn. Het actuele reisaanbod van dit jaar kun je vinden in het keuzemenu bovenaan de site. Een leuke reis gevonden? De informatie onder de tabbladen inbegrepen en dag-tot-dag is altijd up to date.

terug naar blogs

Meer lezen