Jongerenvakanties 2018

Jongerenvakanties 2018

In de zomervakantie 2018 hebben we weer een deel van de jongerenvakanties gewijzigd, vernieuwd en verbeterd, maar voegen we ook weer een aantal fantastische nieuwe jongeren vakanties en groepsreizen toe. Een aantal andere reizen verdwijnt, wordt aangepast of beperkter uitgevoerd.

Nieuwe jongerenvakanties 2018

Groepsreis Servie:

Deze jongerenvakantie hebben we in 2017 voor het eerst uitgevoerd. Vanwege de enthousiaste reacties van reizigers op het avontuurlijke programma en de top activiteiten, gecombineerd met ongerepte wildernis en echt kamperen is dit een reis die in 2018 meer aangeboden gaat worden. Meer keus uit vertrekdata die jou goed uitkomen dus!

Rondreis Balkans

Een fantastische nieuwe rondreis langs plekken die steeds bekender worden. We reizen onder andere naar Montenegro, Bosnie en een bezoek aan Sarajevo en Dubrovnik in Kroatie. Een echte rondreis langs prachtige plekken. Perfect voor wie eens een ander stukje Europa wil ontdekken en meer wil weten over de indrukwekkende geschiedenis van deze landen. 

Groepsreis Macedonie

Het land van Alexander de Grote is een steeds bekender wordende vakantiebestemming. Tijdens deze reis verblijf je in een hotel, maar staan daarbuiten allerlei actieve dingen op het programma. Een ideale combi tussen een relaxvakantie en een actieve vakantie dus in een land dat nog niet zo platgetreden is.

Avontuur in Montenegro?

Montenegro heeft alles wat een land kan bieden: het is betaalbaar, ontzettend mooi, ideaal voor een outdoorvakantie en er is strand. Tijdens onze jongerenvakantie Montenegro maak je een fantastische rondreis door dit prachtige land en beleef je verschillende outdoor activiteiten. 

USA: Grand tour Nationale Parken

Deze reis brengt je langs de meest imposante plekken van het midden van de VS. We vliegen van en naar Las Vegas en ontdekken vanuit daar verschillende indrukwekkende nationale parken. We verblijven telkens twee of drie dagen op dezelfde plek, dus een rondreis zonder al te veel gesjouw met je spullen, waarbij je toch ontzettend veel gaat zien.

Op het programma staan onder andere: Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion National Park, Joshua Tree National Park, Death Valley, de Valley of Fire, Canyonlands en Arches National Park en Capitol Reef National Park. We eindigen de rondreis in het bruisende Las Vegas!

Veel van bovenstaande reizen zullen in oktober pas op de site komen, maar dan weet je het vast!

Jongerenvakanties die blijven

Er zijn een aantal jongerenvakanties die we al jaren uitvoeren en die eigenlijk altijd helemaal vol zitten. Dit zijn bijvoorbeeld de jongerenvakantie Ierland, de jongerenreizen naar Frankrijk en Slovenie en uiteraard de jongerenvakanties Kroatie die al jaren altijd helemaal vol zitten. Deze bestemmingen kun je natuurlijk komend zomer ook weer boeken. Voor sommige reizen geldt dat we een en ander aangepast hebben, maar vaak zijn dit kleine details om de reis net iets soepeler te laten lopen. Een belangrijk verschil is dat de jongeren vakantie naar Slovenie komend zomer uitgevoerd wordt met een "eigen" touringcar. 

Meer jongerenvakanties zien? 

terug naar blogs

Meer lezen