Jongerenvakanties Kroatië

Jongerenvakanties Kroatië

Kroatië heeft als vakantieland feitelijk alles wat je zoekt: zon, zee, bergen, het is betaalbaar en ontzettend veelzijdig. Vanaf onze bestemming in Split in het zuiden van Kroatië ben je in no time in de bergen, maar net zo snel op het strand. 

Behalve onze twee reizen naar Split kun je in 2018 ook kiezen voor een jongerenvakantie naar Trogir, ongeveer 35 kilometer van Split verwijderd. Bij deze jongerenreis ligt de nadruk op het mogelijk behalen van je duikbrevet tijdens een 11-daagse vakantie van een camping direct aan zee. De camping is iets minder luxe dan de camping in Stobrec, maar leent zich perfect voor het behalen van je duikbrevet tijdens je vakantie.

Jongerenvakantie Trogir

Je kunt kiezen of je vooraf je duikpakket al boekt en er een echte duikvakantie van gaat maken. In dat geval maak je in totaal 8 duiken: vier keer vanaf de kust en vier keer vanaf een boot. De cursus duurt vijf dagen in totaal en aan het einde kun je je CMAS certificaat halen waarmee je over de hele wereld tot 20 meter diepte mag duiken. Zo beleef je niet alleen een standaard jongeren vakantie, maar heb je er ook nog iets aan voor de rest van je leven. De duikcursus boek je bij voor EUR 350 per persoon. 

Als je het duikpakket niet bijboekt zul je zelf iets meer moeten verzinnen om tijdens je vakantie te doen, maar standaard inbegrepen zijn in ieder geval de reis, verblijf, een introductieduik en een snorkeltocht met een boot. Ideaal als je vooral ook van het strand wilt genieten of graag allerlei andere dingen wilt doen tijdens je vakantie.

Duikvakantie jongeren


Jongerenvakantie Split

De tweede optie is om te kiezen voor Kroatie easy of Kroatie actief. Beide reizen hebben we inmiddels al enkele jaren ongewijzigd in het reisaanbod, omdat de combinatie die we hebben gemaakt tussen enerzijds een actieve vakantie en anderzijds een strandvakantie in de praktijk heel goed werkt. Je verblijft op viersterrencamping Stobrec, vlakbij Split. Split is de een na grootste stad van Kroatie en heeft een bruisend nachtleven! 

Alle reizen die we naar Kroatië organiseren zijn standaard volgeboekt nog ver voor de zomer begint. Je zult er dus tijdig bij moeten zijn, zeker als je van plan bent met vrienden samen te boeken. De verdeling is ongeveer 60/40, waarbij 60 procent alleen boekt en 40 procent met een vriend of vriendin of een groepje. Juist dit maakt onze reizen zo succesvol.

Mensen die elkaar kennen zijn wat losser naar elkaar en betrekken anderen daar ook weer bij. Zo ontstaat er al snel een hele goede sfeer. Doordat iedereen bewust voor een groepsreis boekt weet je ook zeker dat iedereen zijn best zal doen om er een absolute topvakantie van te maken.

De reisbegeleiders die van ons uit aanwezig zijn leiden alles in goede banen, zijn je aanspreekpunt en kunnen helpen waar nodig. Daarnaast zorgen zij er ook voor dat alles een beetje binnen de perken blijft, we willen immers graag het jaar erop ook met onze groepen weer terecht kunnen op de campings.


Ervaringen van anderen

Door de jaren heen hebben we veel positieve ervaringen mogen ontvangen van reizigers. Als je googlet op "Simi Reizen ervaringen" zul je een groot aantal referenties kunnen vinden, ook over deze reis. Ook op facebook kun je een groot aantal recensies vinden over deze reis en andere reizen. Voor vragen kun je altijd gewoon contact met ons opnemen, we zijn ervoor!

Trouwens: voor vertrek kun je altijd kennismaken met je reisgenoten. Je krijgt van ons inloggegevens en kunt daar ook je whatsapp nummer invoeren. Dit is alleen zichtbaar voor je reisgenoten, maar zorgt ervoor dat je makkelijk contact met elkaar kunt leggen en eventueel zelfs al wat kunt afspreken voor vertrek. 

Bovenaan de pagina kun je lezen wanneer deze blog is gepubliceerd. Houd er rekening mee dat de informatie in de tussentijd verouderd kan zijn. Het actuele reisaanbod van dit jaar kun je vinden in het keuzemenu bovenaan de site. Een leuke reis gevonden? De informatie onder de tabbladen inbegrepen en dag-tot-dag is altijd up to date.

terug naar blogs

Meer lezen