Last minute groepsreizen juni en juli

Last minute groepsreizen juni en juli

Singlereizen Tips en adviezen Alleen op reis

Na lang wachten horen rond deze periode veel scholieren en studenten of ze geslaagd zijn. We duimen voor je mee! Niks is leuker dan direct de periode goed af te sluiten met een gezellige groepsvakantie. Bij Simi Reizen heb je de keuze uit diverse last minute groepsreizen. Lekker boeken, kennismaken met je reisgenoten en snel al de koffer inpakken! Je reist tijdens de jongeren groepsreizen samen met leeftijdsgenoten tussen de 18 en 32 jaar en hebt de keuze uit veel verschillende soorten actieve vakanties. Voor iedereen zit er wel wat tussen!

Je kunt je alleen aansluiten bij een groepsreis (meer dan de helft reist alleen mee), maar ook samen met klasgenoten die inmiddels je besties zijn geworden. Hieronder vind je een handig overzichtje van alle last minute jongerenreizen t/m 15 juli! Op het moment van schrijven allemaal nog te boeken, maar bij de meeste reizen is nog maar beperkt plek. Zodra je de uitslag binnen hebt of positief nieuws hebt na het vrij vragen, raden we je daarom aan aan de jongerenvakantie direct vast te leggen! 

Kroatië Actief groepsreizen 29 juni, 7 juli of 15 juli

Kroatie actief groepsreis

Zon, zee en strand, maar dan in combinatie met actie! Deze groepsreis Kroatië Actief is ideaal als je wel een klassieke vakantie wilt beleven in de zon, maar ook niet graag stil wilt zitten. Inbegrepen activiteiten bij deze gezellige groepsreis zijn beachvolleyballen, canyoning, zeekajakken en snorkelen, raften, paintballen en een Simi Summer Themed Party. We slapen op een camping naast het strand, waardoor je een duik in de zee kunt nemen wanneer je maar wil! Ook zitten we vlakbij een gezellige boulevard, ideaal als je een terrasje wilt pakken. In de avond kun je gemakkelijk afreizen naar Split, waar je leuke clubs kunt vinden voor een avondje uit. Kies uit de 18-25 of 24-32 groep en ga voor een absolute topvakantie in de zon met leeftijdsgenoten!

Slovenië actieve vakanties 29 juni, 7 juli of 14 juli

Slovenie jongerenreis

Slovenië heeft een natuur waar je u tegen zegt. Dit land vind je boven Kroatië en biedt ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van outdoor activiteiten. We slapen op een camping midden in de natuur. Deze ligt aan een riviertje waarin je lekker kunt afkoelen na een activiteit. Ook bij deze knusse Slovenië groepsreis geniet je van een leuk activiteitenpakket. Hierbij kun je denken aan een volleybaltoernooi, kajakken, een bushcraft workshop, canyoning, een e-bike tour door de Sloveense natuur, een bezoek aan Bled met een foto speurtocht, raften op de Sava, een keertje BBQ'en een slackline workshop. Slovenië biedt trouwens nog de échte kampeersetting, want hier mogen we nog gewoon genieten van een kampvuurtje! Neem dus zeker marshmallows mee!

Groepsreis Noorwegen-Zweden 29 juni of 13 juli

Noorwegen Zweden groepsreis

Pak jij liever je tas in voor een rondreis avontuur? En ben jij het liefst zoveel mogelijk in de natuur? Overweeg dan zeker de Noorwegen en Zweden groepsreis! We hebben een mooie groepsreis voor je samengesteld waarbij je in 15 dagen tijd mooie plekken ontdekt in twee landen. We reizen avontuurlijk met 9-persoonsbusjes en we gaan kamperen, zoals het hoort in deze landen. Er staat veel sightseeing op het programma, maar ook een tweedaagse kanotocht en mooie wandelingen. Je ziet de hoogste waterval van Zweden, ontdekt Rondane National Park en komt langs verschillende sightseeing plekken die je echt niet wilt missen. Deze jongerenreis Noorwegen en Zweden ademt avontuur en gezelligheid!

Ierland jongerenreizen 2 juli of 11 juli

Ierland singlereis

Met nog geen twee uur vliegen kun je je bevinden in het mooie Ierland. Een land dat bekend staat om de gezellige pubs, de mythes en legendes, de kastelen en de prachtige natuur. Deze rondreis Ierland is een fantastische mix van cultuur, natuur, gezelligheid, sightseeing en wandelen en voeren we al jaren uit. En nee, het is echt niet zo dat het altijd regent in Ierland ;-). Tijdens deze tiendaagse jongerenreis wandel je langs de kliffen van Moher, sta je op de top van de Diamond Hill, geniet je van een bierproeverij, bezoek je een eiland en wandel je door een kasteel. Daarnaast slapen we op toplocaties, zoals in de steden Dublin, Galway en Dingle! Na het programma kun je dus lekker eten en nakletsen met je reisgenoten in een gezellige pub.

Kroatië Deluxe groepsreizen 6 juli of 13 juli

Kroatie Deluxe groepsreis

Zo ongeveer naast de camping van de Kroatië Actief jongerenreis staan de appartementen van de Kroatië Deluxe groepsreis. Ook deze appartementen staan dus vlakbij het strand! In plaats van met de bus reis je bij deze reis met het vliegtuig naar locatie. Tijdens deze jongerenreis heb je voldoende tijd om lekker te relaxen, uit te gaan, naar het strand te gaan en een terrasje te pakken. Daarnaast geniet je van vijf inbegrepen activiteiten, dit zijn een boottocht met lunch langs mooie plekjes, rivertubing (op een band ga je hierbij de rivier af), een Simi Summer Themed Party, zeekajakken en snorkelen en een excursie naar Omis. Zet deze jongerenreis en de Kroatië Actief groepsreis dus vooral even naast elkaar om te kijken welke groepsreis je het meeste aanspreekt!

Frankrijk actieve outdoorvakantie 7 juli of 14 juli

Frankrijk groepsreis

Voor de outdoor-junkies is de Frankrijk groepsreis een fantastische jongerenreis om te overwegen! Je reist per bus af naar de Franse Alpen, waar lekker veel actie op de planning staat! Inbegrepen activiteiten zijn raften op de Durance rivier, raften op de Guil rivier, hydrospeed, canyoning, sit on top (soort van kajakken) en een Simi Summer Themed Party. Een lekker actieve tiendaagse jongerenreis in de mooie natuur van Frankrijk. We slapen op een camping vlakbij het leuke stadje Guillestre. Omdat we in de bergen zitten, kun je in de vrije tijd ook ervoor kiezen om een mooie wandeling te maken. Iets wat veel reizigers leuk vinden om te doen! Tegen betaling kun je gebruikmaken van het zwembad op de camping, maar in de buurt zit ook een gratis stuwmeertje.

Noord-Griekenland groepsreis 7 juli

Griekenland groepsreis

Op 7 juli kun je met Simi op groepsreis naar het noorden van Griekenland! Hoewel deze jongerenreis Griekenland alle aspecten heeft van een rondreis, slapen we op slechts twee locaties. Zodoende hoef je niet telkens je koffer in te pakken. We slapen in de levendige studentenstad Thessaloniki en in de kustplaats Keramoti, waar je gemakkelijk het strand kunt bezoeken. In Thessaloniki geniet je van een stadstour, zodat je lekker wegwijs wordt. Ook geniet je van een hele mooie kajaktocht in de natuur, hiken we op de mythische Olympus Mountain en bezoeken we een wijnmakerij. Hier gaan we uiteraard ook wijn proeven! We maken een ritje met de Aggitis trein, bezoeken de Alistrati grot en bezoeken tevens de prachtige rotsformaties van Meteora. 

Unieke rondreis Slovenië 7 juli of 14 juli

Slovenië unieke rondreis

Je kunt Slovenië dit jaar ontdekken op wel een hele bijzondere manier, namelijk per kajak! Geen zorgen, hiervoor heb je geen kajak ervaring nodig. Al onze Europese groepsreizen kun je gewoon zonder ervaring boeken. We kajakken elke dag één tot enkele uurtjes en komen hierdoor terecht op hele mooie plekken waar je te voet niet kunt komen. Dit is een gezellige en knusse Slovenië rondreis, waarbij we op de campings ook een lekker kampvuurtje kunnen aanmaken. We slapen op Camping Mozirje (waar de reizigers van de Slovenië campingreis ook slapen), een camping vlakbij Bovec en een camping vlakbij Bled. Tijdens het kajakken zijn ervaren instructeurs aanwezig die je alles leren. Een avontuurlijke en vooral hele gezellige rondreis, met een knusse reisgroep van maximaal 12 personen.

Jongerenvakanties Italië 8 juli

Italie groepsreizen jongeren

Italië is een van die landen met een verslavende werking. Wat een heerlijk vakantieland is het toch! Je hebt er lekker eten, prachtige bezienswaardigheden en heerlijk weer. Tijdens de Italië groepsreis breng je een bezoek aan het sprookjesachtige Toscane. We slapen in Montecatini, centraal gelegen in de regio. Vanuit hier reizen we naar allerlei mooie plekken. Denk aan Florence en Pisa, maar ook aan Volterra en Monte Carlo. Daarnaast bezoeken we een Italiaanse boerderij, staat een wijnproeverij op de planning en ontdek je je kookkunsten tijdens een Italiaanse kookworkshop. Je geniet van maar liefst 15 inbegrepen excursies, dus dit wordt een reis om niet snel te vergeten! Ideaal aan Toscane is ook dat de reisafstand zeer beperkt is ter plekke.

Jongererenreizen Cuba 11 juli

Cuba rondreizen jongeren

De allerlaatste last minute in een ver land! Als je er heel snel bij bent kun je je nog opgeven voor de groepsreis Cuba. Wie wil nou niet een 16-daagse groepsvakantie in Cubaanse sferen? We nemen je mee op een rondreis naar Viñales, Santa Clara, Havana, Varadero en meer. De vliegreis, ruimbagage, 15 excursies, een groot deel van de maaltijden en de overnachtingen ter plaatse zijn allemaal inbegrepen bij je reissom. Onderweg geniet je van een canopy tour, ga je kajakken, leer je de Salsa dans, zwem je bij een waterval, breng je een bezoek aan een tabaksfarm, maak je een ritje mee in een Amerikaanse auto en nog zo veel meer. Bekijk snel of er nog plek is!

Griekenland Athene groepsvakantie 12 juli

Griekenland Athene groepsreis

Naast de Noord-Griekenland groepsreis kun je nog mee met een tweede groepreis in Griekenland. Tijdens deze jongerenreis slaap je in hartje Athene en in Patras. Als je altijd al Athene hebt willen ontdekken en dit graag wilt combineren met meer mooie plekken in Griekenland, dan is dit de reis voor jou! We bezoeken een olijfolie boerderij, genieten van een stadstour in Athene, bezoeken een honingboerderij, maken een ritje mee met een trein door een kloof, genieten van een heerlijke Griekse taverne-avond en meer. Naast het programma van de Griekenland Athene jongerenreis geniet je ook van voldoende vrije tijd om een eigen planning te maken met je reisgenoten, en haal je alles uit je reis! Ook een absolute must do groepsvakantie.

Jongerenreis Balkan 13 juli

Balkan rondreis

Een nieuwe groepsreis bij Simi en direct mega populair. De reizen midden juli en begin augustus zaten in mum van tijd vol. Als je er snel bij bent, kun je nog mee op 13 juli. In 10 dagen tijd nemen we je mee naar drie fantastische Balkan landen: Montenegro, Noord-Macedonië en Albanië. Je komt op fantastische plekken terecht, ieder met een eigen geschiedenis en cultuur. Tevens een reis voor de foodies, want je kunt hier zo veel heerlijke gerechten uitproberen. Ook uitgaan is zeker een mogelijkheid tijdens deze jongerenreis. Inbegrepen bij je Balkan groepsreis reissom zijn de vluchten, ruimbagage, overnachtingen in vier verschillende steden, 7 excursies en meer. Drie zeer fotogenieke bestemmingen!

Kroatië Eilandhoppen groepsreis 15 juli

Kroatie Eilandhoppen jongerenreis

Last but absolutely not least, de Kroatië Eilandhoppen groepsreis! Deze jongerenreis vertrekt pas iets later, maar het is het wachten waard. Ontdek het zuiden van Kroatië op wel hele bijzondere wijze, namelijk per boot! Geniet van een bootreis met enkel Simi reizigers aan boord. We varen naar de leukste plekken van Zuid-Kroatië, waar je van boord gaat om al het leuks te ontdekken. Onderweg maken we zwemstops op hele mooie plekjes en kun je relaxen op het dek met een drankje in je hand (de boot heeft een bar!). We varen onder andere naar het Zlatni Rat strand, het jetset eiland Hvar, Stari Grad, Makarska en Brac. Camera mee, want je gaat tijdens deze reis fantastische vakantiekiekjes maken!

Waarom boeken bij Simi Reizen?

  • Je reist samen met leeftijdsgenoten tussen de 18 en 32 jaar en leert nieuwe mensen kennen
  • Tijdens alle groepsreizen is een Simi host of gids aanwezig
  • Je beleeft de vakantie echt samen met de groep; samen uit, samen thuis
  • Alvorens je groepsreis kun je online kennismaken met je reisgenoten 
  • Je boekt een pakketreis en weet goed van tevoren waar je aan toe bent
  • Simi Reizen is lid van / aangesloten bij de SGR, de ANVR en het Calamiteitenfonds
  • Simi Reizen heeft uitstekende reviews, te vinden op o.a. de reispagina, Reisgraag, Google en Facebook

Benieuwd naar een compleet overzicht van alle last minutes?

In dit artikel leggen we de nadruk op singlereizen in Europa. Waar het om verre reizen gaat, geldt dat deze meestal al maanden voor vertrek volgeboekt zijn. Wil je mee op een verre singlereis met Simi? Zorg dan dat je een maand of drie voor vertrek zeker geboekt hebt.