Groepsreizen najaar 2023

Groepsreizen najaar 2023

Verre groepsreizen Groepsreizen Europa Singlereizen Winterreizen

Heb je deze zomer niet de kans gekregen om mee te reizen met een van onze avontuurlijke groeps- en singlereizen? Misschien omdat je helaas te laat was met boeken en de reis nét vol zat of het kwam niet uit met je eigen planning? Geen zorgen, want in het najaar staan er nog genoeg leuke reizen op de planning die je nog kunt boeken! 

Met nog ruim keus uit meerdere toplocaties geniet je zelfs na de zomer van warme locaties in een iets meer aangenamere hitte. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om juist richting de kou te vertrekken. In deze blog vertellen we je graag met welke najaar groepsreizen je nog mee kunt van oktober tot eind december. Houdt er rekening mee dat veel van deze bestemmingen erg populair zijn en snel vol kunnen raken. Bij verschillende van deze najaar groepsreizen hebben we nog maar beperkt plek. Ben jij een snelle beslisser maar nog op zoek naar de perfecte reis voor jou? Lees dan vooral verder om erachter te komen wat er op het programma staat tijdens onze groepsreizen dit najaar! 

Groepsreizen Afrika en Midden-Oosten

Bij een groepsreis naar Afrika of het Midden-Oosten weet je goed waar je aan toe bent. Alle reizen zijn inclusief vluchten, overnachtingen en een afwisselend activiteitenprogramma. Dit is trouwens bij al onze groepsreizen het geval! Ook is er altijd een Engelstalige gids aanwezig die jou alles kan vertellen over het land, de cultuur en de taal. 

groepsreis Jordanië

Singlereis Egypte - 3 oktober en 18 oktober

Als je aan Egypte denkt, denk je natuurlijk aan piramides en farao's. Een bezoek brengen aan deze beroemde piramides is een van de vele dingen die op het programma staat tijdens de singlereis Egypte. Ook bezoeken we verschillende tempels en varen we over de Nijl tijdens een sightseeing cruise. Om een mooie combinatie te vinden tussen de activiteiten en rust, verblijven we halverwege de reis in een all-inclusive hotel. Hier kan je lekker genieten van de zee, het zwembad en al het heerlijke eten en drinken wat er is. 

Rondreis Jordanië - 12 oktober, 19 november en 10 december

Deze toffe bestemming bestaat voornamelijk uit woestijn en heeft een hoofdstad met veel heuvels. Dit geeft je de kans om vanaf verschillende plekken te genieten van het mooie uitzicht. Tijdens de groepsreis Jordanië maken we onder andere een tocht door een kloof, een snorkeling cruise, een jeeptour door de woestijn en drijven we op de dode zee. Ook een bezoek aan één van de zeven wereldwonderen in Petra kan natuurlijk niet ontbreken. Je kunt nog in oktober, november of december mee met deze 12-daagse groepsreis inclusief vluchten, bagage, verblijf, transfers, deels de maaltijden en maar liefst 14 excursies.

Groepsreis Marokko - 13 november

Tijdens de groepsreis Marokko wordt je helemaal ondergedompeld in een nieuwe wereld. Je reist samen met leeftijdsgenoten naar deze indrukwekkende bestemming. We maken diverse trektochten in het Atlasgebergte, ontdekken het bruisende Marrakech, hebben een echte local experience tijdens een theeceremonie en genieten van traditionele muziek- en dansvoorstellingen. Natuurlijk trekken we ook de woestijn in, waar we een ochtendwandeling maken door de zandduinen en op een kameel stappen voor de kameelrit. 

Jongeren rondreizen Azië

Wil je dit najaar genieten van een avontuurlijke reis waarbij je veel kennis opdoet van een land en de cultuur? Dan is een van onze jongerenreizen in Azië wellicht iets voor jou! Bij onze Azië reizen zit vaak een heel groot deel van de activiteiten en entreekosten al inbegrepen in de reissom.

zipline sri lanka

Groepsreis Sri Lanka - 24 oktober, 8 november en 7 december

De groepsreis Sri Lanka reis boek je niet alleen inclusief vluchten, bagage en overnachtingen, maar ook inclusief een uitgebreid programma met maar liefst 21 excursies! We brengen een bezoek aan de Sigiriya Lion Rock, hiken door een theeplantage, krijgen surfles, maken een adembenemende treinrit en nog veel meer. Daarnaast zijn ook nog eens alle maaltijden in Sri Lanka inbegrepen, waaronder een 5-gangen afscheidsdiner om deze fantastische rondreis goed af te sluiten. 

Rondreis Thailand - 6 december

Thailand is een bestemming dat veel te bieden heeft. Op het programma staat onder andere een jungle trekking, canal boat tour in Bangkok en drijven op een bamboo raft. Daarnaast brengen we een bezoek aan de oude hoofdstad Ayutthaya en het Elephant poopoopaper park, waar ze papier van olifantenpoep maken. Een beetje apart misschien, maar wij noemen het liever bijzonder. Een woord dat helemaal past bij al het moois wat te zien is tijdens de populaire rondreis Thailand

Singlereis Bali - 6 december

Altijd al eens willen schommelen op de Bali Swing? Tijdens de singlereis Bali krijg je kans om dit en nog heel veel meer te beleven. Zo beklimmen we een vulkaan, doen we een fietstocht door rijstvelden, gaan we overnachten in een nationaal park en maken we een trektocht naar de watervallen in Noord-Bali. Deze 16-daagse groepsreis is inclusief vluchten met bagage, hotelovernachtingen met ontbijt en alle activiteiten volgens het dag-tot-dag programma. 

Singlereizen najaar Europa

Ben je opzoek naar een najaar groepsreis iets dichterbij huis, dan hebben we ook nog een aantal gave reizen binnen Europa. Dit continent heeft veel te bieden en is zeker het ontdekken waard. Beide Europa reizen zijn inclusief Nederlandstalige reisbegeleider of Simi-host.

wandelvakantie ierland

Zweeds lapland najaar groepsreis - 17 oktober en 24 oktober

Niet alleen in de winter, maar ook tijdens de herfst kan je het prachtige Lapland ontdekken. Met de Zweeds Lapland najaar groepsreis gaan we onder andere op bezoek bij een traditioneel Sami-kamp, doen we een husky rit en hiken we door de mooie bossen. Uiteraard gaan we ook nog op excursie om het noorderlicht te spotten. In deze periode en deze omgeving heb je namelijk een grote kans! Hou je van natuur en rust, dan is deze groepsreis echt iets voor jou.

Wandelvakantie Ierland - 22 oktober 

Bij deze 10-daagse groepsreis Ierland staan er meerdere wandeltochten op het programma om de prachtige landschappen van Ierland te ontdekken. Daarnaast bezoeken we de kliffen van Moher, Cahir Castle, wat een van de grootste kastelen van Ierland is, doen we een bierproeverij en ontdekken we de hoofdstad Dublin. Deze reis is inclusief vluchten, verblijf, ontbijt, Nederlandstalige Simi host en 9 toffe excursies. 

Groepsreizen Midden & Zuid-Amerika

Bestemmingen in Midden & Zuid-Amerika worden steeds populairder onder reizigers. Tijdens de najaar groepsreizen kan je daar vaak nog genieten van het lekkere warme weer. Heb je zin in een combinatie van zon en avontuur, dan raden we je zeker aan om een kijkje te nemen in het reisaanbod van dit continent.

raften costa rica

Rondreis Costa Rica - 17 oktober, 4 november en 7 december

Tijdens het najaar gaan we nog op drie verschillende data op avontuur met de rondreis Costa Rica. We ontdekken de nevelwouden, doen de 1968 trail hike, een zip line parcours, gaan maar liefst twee keer raften en nog veel meer! Om even bij te komen van het actieve programma verblijven we ook een paar dagen in de kustplaats Samara, waar je heerlijk kan relaxen op het mooie zandstrand. 

Winterse groepsreizen

Als je tijdens het winterseizoen graag een unieke reiservaring op wil doen, ben je bij een van onze wintervakanties in Zweden op de juiste plek. Je reist met leeftijdsgenoten, er zit standaard veel inbegrepen bij de reissom en je verblijft op mooie overnachtingslocaties. Hier beleef je de échte winter.  

sneeuwscooter zweden

Zweden winter groepsreis - 27 december

Wil je het jaar goed afsluiten in de sneeuw? Ga dan mee met onze winter groepsreis Zweden. Verschillende activiteiten zijn inbegrepen bij deze reis, zoals een sneeuwscootertocht, sledehondentocht, ijsvissen, cross country skiën, ijskarten en een sneeuwschoentocht. We verblijven 6 nachten in Zweedse cabins en 1 nacht kamperen we in een zelfgebouwde winter shelter. Deze reis is alleen nog voor de snelle beslisser, want er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar! 

Groepsreizen najaar overzicht waar nog plek is

Alle groepsreizen die nog te boeken zijn dit najaar op een rijtje!

  • 3 oktober Egypte
  • 12 oktober Jordanië (laatste plekken)
  • 17 oktober Costa Rica
  • 17 oktober Lapland herfst
  • 22 oktober Ierland
  • 24 oktober Sri Lanka
  • 24 oktober Zweeds Lapland
  • 4 november Costa Rica
  • 8 november Sri Lanka
  • 13 november Marokko (laatste plekken)
  • 19 november Jordanie
  • 6 december Thailand (laatste plekken) 
  • 6 december Bali
  • 7 december Costa Rica
  • 7 december Sri Lanka 
  • 10 december Jordanië
  • 27 december Zweden Winterreis (laatste plekken) 

Als je niet gebonden bent aan het najaar en graag een overzicht wil zien van alle groepsreizen met nog plek, bekijk dan alle groepsvakanties. Je kunt op deze plek tevens alle reizen filteren op vertrekperiode en soort vakantie. 

Bovenaan de pagina kun je lezen wanneer deze blog is gepubliceerd. Houd er rekening mee dat de informatie in de tussentijd verouderd kan zijn. Het actuele reisaanbod van dit jaar kun je vinden in het keuzemenu bovenaan de site. Een leuke reis gevonden? De informatie onder de tabbladen inbegrepen en dag-tot-dag is altijd up to date.