Nieuwe en vernieuwde groepsreizen 2022

Nieuwe en vernieuwde groepsreizen 2022

Verre groepsreizen Groepsreizen Europa

We zitten natuurlijk niet stil bij Simi. Nu langzaam maar zeker de wereld weer bereisbaar is, zijn wij er als reisorganisatie ook helemaal klaar voor. 2022 wordt hét jaar om via een reisorganisatie te boeken.

Niet alleen is bij een reisorganisatie je reissom volledig gedekt door de SGR, ook zijn wij er om je door het oerwoud aan regeltjes te helpen. Als je de regeltjes eenmaal gehad hebt staat echter niets een onbezorgde vakantie in de weg!

Voor jou blijft het bij: boeken, de informatie lezen, formuliertje invullen, wellicht een PCR of antigeentest doen, en gaan! 

Belangrijk:

  1. Binnen 14 dagen je geld terug als je reis niet door zou kunnen gaan
  2. Alle reissommen gedekt door SGR
  3. Repatriëringsgarantie
  4. Lagere aanbetaling en later het restant betalen

Belangrijk: in 2022 zullen veel mensen wereldwijd weer meer gaan reizen. Airlines en hotels hebben echter grote moeite om snel weer op te schakelen. Hierdoor is het aanbod beperkter, duurder en zien we overal prijsstijgingen. In normale jaren kun je prima wachten met boeken, maar voor 2022 specifiek raden we je aan vroegtijdig een plekje vast te leggen om te voorkomen dat je later een stuk meer betaalt. 

Nieuw buiten Europa! 

Zodra corona en omicron een beetje uit beeld verdwijnen, zullen heel erg veel mensen alsnog die droomreis willen maken. Stijgende prijzen, met name voor vliegtickets en accommodaties, zullen meer regel dan uitzondering zijn. Het wordt komend jaar belangrijker dan ooit om op tijd te boeken, want lastminute zullen prijzen erg hoog worden. 

Singlereizen Colombia

Colombia is een fantastische reisbestemming en de langste rondreis die we aanbieden (18 dagen). We maken een prachtige fietstocht door hoofdstad Bogotá, gaan raften op de Rio Negro, verblijven in een prachtige koffie Hacienda, volgen een kookcursus en maken verschillende prachtige wandeltochten. Colombia heeft het hele jaar door een aangename temperatuur en heeft niet alleen jungle, maar ook bergen en stranden. Een singlereis Colombia is dan ook meer dan de moeite waard. Doordat we in Bogotá beginnen en terugvliegen vanuit Carthagena zie je zoveel als mogelijk is van het land. 

Colombia groepsreizen

Groepsreizen Cuba

We zijn ontzettend trots op onze groepsreizen Cuba. Het is een land dat je echt een keer moet bezoeken. Je maakt kennis met een land waar alles nog echt anders is dan op veel andere bestemmingen. Doordat Cuba communistisch is zul je een compleet andere vakantiebeleving hebben dan in andere landen. Tel daarbij op dat we fantastische en originele activiteiten gepland hebben, zoals kanovaren in een gebied met krokodillen, een heerlijke temperatuur, strand en zee en het reizen met russische jeeps en je hebt een vakantie die je nooit meer zult vergeten!

Cuba groepsreizen

Reizen naar Marokko

In samenwerking met een lokale partner bieden we nu ook rondreizen Marokko aan. We maken kennis met authentieke berbers, maken prachtige wandeltochten, eten bij locals en maken kennis met het prachtige Atlas-gebergte. Als je op zoek bent naar een reis met nog echt avontuur is Marokko zeker een bestemming voor jou! We hebben in de winter en in de zomer aparte reisprogramma's in verband met de temperatuur. 

Marokko reizen

Natuurrondreis Verenigde Staten

Als je eerder in de VS geweest bent raden we je deze rondreis aan. Hij gaat buiten de gebaande paden en brengt je langs plekken die minder voor de hand liggen, maar wel fantastisch mooi zijn. Zo kom je langs het indrukwekkende Mount Rushmore monument, bezoeken we Yellowstone National Park en Glacier National Park, maar rijden we ook dwars door bijvoorbeeld Wyoming. Een reis voor mensen die houden van natuur en het echte Amerika willen ontdekken. Omdat je een echte roadtrip boekt beleef je Amerika zoals het hoort!

Groepsreizen Amerika

Nieuw binnen Europa

Binnen Europa is vrij reizen weer helemaal mogelijk. Wel vaak met voorwaarden, maar niks ingewikkelds. De reisadvisering is altijd "geel" of "groen", waardoor je niet in de situatie komt dat er opeens een negatief reisadvies zal komen. Althans, niet als gevolg van covid. Voor buiten de EU wordt aan geen gelijkwaardig systeem gewerkt, waarbij corona nog wel een rol speelt in de adviezen, maar niet meer de hoofdreden zal zijn. 

Ongerept Bulgarije

Toen we ons verdiepten in Bulgarije werden we met de minuut enthousiaster. Net als bij jezelf zal Bulgarije niet gelijk veel bekende dingen bij je oproepen. We raden je echter aan om het reisprogramma goed door te nemen, want Bulgarije gaat je verrassen! Als je een natuur- en cultuurliefhebber bent is Bulgarije the place to be. Je krijgt daarnaast ook nog eens een ontzettend vol programma van ons, met heel veel inbegrepen. 

groepsreis bulgarije

Zonnig Zuid-Spanje

De regio Andalusië in het zuiden van Spanje is niet voor niets zo enorm bekend en gewaardeerd bij Nederlanders. Bij deze groepsreis verblijven we in mooie hostels in de grotere steden van Andalusië. We vliegen naar Malaga, maar bezoeken ook Granada, Cordoba en Sevilla tijdens deze afwisselende groepsreis Spanje. Voor wie gek is op zon en cultuur is dit een aanrader! 

Groepsreis Spanje

Griekenland Party-cruise

Yup! Tijd om optimaal te genieten op deze boot die speciaal voor Simi vaart. We bezoeken verschillende Griekse eilanden, maken vele zwemstops, hebben een bar en zonnedek aan boord en hutten voorzien van airconditioning. Dit is dé reis die je moet maken als je op zoek bent naar ongedwongen plezier met je reisgenoten. Ideaal ook, want je ziet van alles, maar hoeft je koffer maar 1 keer uit te pakken. De ideale manier om rond te reizen en te genieten van zon, zee, strand en heerlijke avonden op levendige plekken!

partycruise griekenland

Griekenland All-inclusive

Tijdens het verblijf in dit viersterrenhotel is alles voor je geregeld. Je verblijft op basis van all-inclusive en direct aan het strand. De ultieme relax-vakantie, vlakbij 1 van de grootste steden van Griekenland met een levendig nachtleven. Het hotel beschikt over een zwembad, een bar, beachbar, ligt direct aan het strand en heeft mooie, nette kamers. Door je aan te sluiten bij een groepsreis leer je daarnaast ook nog een hoop leeftijdsgenoten kennen en kun je je vakantie dus helemaal optimaal invullen. Wij zorgen voor een groep, jullie stappen in het vliegtuig en genieten!

Vernieuwd en verbeterd! 

Droomreis Malediven

Deze reis kunnen we eindelijk (!!!!) weer gaan uitvoeren! We hebben de activiteiten aangepast en het programma wat intensiever gemaakt, maar ook meer tijd aan jezelf gelaten om te kijken of je nog je duikbrevet gaat halen. En ja, de Malediven zijn echt zo mooi als ze eruit zien. We verblijven op een lokaal eiland en maken behalve kennis met de tropische stranden ook kennis met de lokale bevolking. En: alle maaltijden zijn natuurlijk inbegrepen!

Rondreis Italië - Toscane

Als we een nieuwe rondreis uitwerken, weten we vooraf al dat er altijd wat dingen zijn die we achteraf moeten aanpassen of verbeteren. In Italië zijn we erachter gekomen dat het programma net iets te vol zat met steden en net niet genoeg met lokaal eten en drinken. Het programma is nu aangepast om de balans beter te maken. We verblijven nog altijd in een 4-sterrenhotel met zwembad! 

Adventureweek Frankrijk

Hier geldt een beetje hetzelfde als voor Italië. Frankrijk is al jaren een enorm populaire reisbestemming voor ons. We hebben ervoor gekozen het programma intensiever te maken, meer activiteiten bij de reissom inclusief te maken en nog meer afwisseling te bieden. De locatie verder blijft helemaal hetzelfde, dus je blijft genieten van een prachtige camping op loopafstand van het stadje Guillestre. 

Rondreis Costa Rica

Costa Rica is volledig vernieuwd en verbeterd. De belangrijkste ingrediënten zijn gelijk gebleven, maar Costa Rica is nog mooier, nog uitdagender en nog afwisselender geworden. We vertrekken weer voor onze singlereizen Costa Rica in februari 2022. 

Nog even over corona

De kans dat we in 2022 volledig zonder maatregelen, covid-testen of vaccinatiebewijzen op reis kunnen is heel erg klein helaas. Dat neemt niet weg dat je prima op vakantie kunt. Een vakantie hoeft ook zeker niet "minder" te zijn dan voor covid. We hebben inmiddels alweer duizenden mensen meegenomen op een onvergetelijke groepsreis, ook tijdens de corona-pandemie. Dat doen we door corona vooral pragmatisch te bekijken.

We maken het niet ingewikkelder dan het is, doen er niet moeilijker over dan nodig, maar volgen wel de geldende regels. We gaan echter niet politie-agentje spelen of continu de nadruk leggen op corona. 

Natuurlijk heb je zelf ook een rol. Houd je gewoon aan de basisafspraken, vergeet niet te genieten en maak je vooral niet te druk. Wij zijn ervoor om te zorgen dat jij precies weet wat je moet invullen voor vertrek, of je moet testen of niet, wat vaccinatie-eisen zijn etc. etc. Laat het dus gewoon lekker aan ons over! 

Bovenaan de pagina kun je lezen wanneer deze blog is gepubliceerd. Houd er rekening mee dat de informatie in de tussentijd verouderd kan zijn. Het actuele reisaanbod van dit jaar kun je vinden in het keuzemenu bovenaan de site. Een leuke reis gevonden? De informatie onder de tabbladen inbegrepen en dag-tot-dag is altijd up to date.