Rondreizen Europa 2021

Rondreizen Europa 2021

Groepsreizen Europa

Europa is niet alleen vaak verrassend mooi, maar ook verrassend betaalbaar. Als reisaanbieder van groepsreizen voor jongeren zijn we expert op het gebied van rondreizen Europa. In dit artikel beschrijven we een aantal van de meest populaire rondreizen binnen Europa. Wil je verder weg? Check dan ook de verre rondreizen voor jongeren

Rondreizen Griekenland

In Griekenland heb je de keus uit twee verschillende rondreizen. Beide reizen worden aangeboden in de leeftijdsgroepen 18-25 jaar en 24+ en laten je een prachtig stuk van Griekenland zien. 

De groepsrondreis Noord-Griekenland begint en eindigt in Thessaloniki. Op het programma en inbegrepen bij je reissom zijn (behalve natuurlijk de vlucht) kajakken, een mooie hike, paardrijden, een boottocht en een mooie hike bij de heilige berg Olympus. 1 van de hoogtepunten tijdens je rondreis Griekenland is een bezoek aan de zwevende kloosters van Meteora. We sluiten de rondreis af met een wijnproeverij en barbecue in stijl. 

De tweede rondreis Griekenland maakt gebruik van een zeiljacht om ons van eiland naar eiland te brengen. Tijdens deze afwisselende zeilreis kom je op zowel rustige eilanden, bij verlaten baaitjes, maar ook op levendige plekken waar je heerlijk een terrasje kunt pakken of een avond kunt gaan stappen. 

Griekenland is voor jongvolwassenen een topbestemming. Niet alleen het mooie weer, ook de betaalbaarheid en de afwisseling zorgen voor een fantastische reis. Als reisorganisatie gericht op jonge mensen zijn al onze rondreizen gericht op een goede mix van actie, avontuur en gezelligheid. Alle reizen zijn levendig en lekker actief, maar ook vooral vakantie. 

10-daagse wandelrondreis Ierland 

Ierland is zo'n reisbestemming die altijd volledig vol zit, maar waar veel mensen in eerste instantie nog niet bij stil staan. Toch is Ierland een fantastische reisbestemming waar iedereen laaiend enthousiast van terug komt. En terecht! Ierland is gezellig, sfeervol, supermooi, afwisselend en lekker dicht bij huis. Het heeft een compleet eigen identiteit en geschiedenis en is qua grootte perfect bereisbaar. 

Hoogtepunten van deze rondreis? Voor alle natuurliefhebbers, cultuurliefhebbers en liefhebbers van wandelingen is Ierland dé bestemming die je bezocht moet hebben. Tijdens je rondreis door Ierland bezoeken we natuurlijk de Ierse pub, maken we kennis met lokale bezienswaardigheden en bezoeken we prachtige stadjes als Galway. 

Hierboven vind je een filmpje van onze rondreis Ierland dat een goede indruk geeft van wat je kunt verwachten tijdens onze 10-daagse rondreis. 

Rondreizen Schotland

Schotland is net als Ierland een unieke reisbestemming. Groot voordeel is dat Schotland lekker dichtbij is, maar toch een heel ander soort land dan Nederland. Hierdoor ervaar je van begin tot eind het echte vakantiegevoel terwijl je de mooiste plekken van Schotland ontdekt. Behalve wandelingen staan onder meer een ginproeverij, een bezoek aan de stad Edinburgh, het Cairngorms National Park en de beklimming van de Ben Nevis op het programma. 

Voor de Potter-fans bezoeken we ook de bekende spoorbrug bij Glenfinnan. Schotland is eveneens een reisbestemming voor jongvolwassenen die tijdens hun vakantie meer willen dan alleen maar de kroeg in, maar ook dingen willen zien, beleven en doen. Schotland is een echte natuurbestemming, maar met veel sfeer en authenticiteit. 

rondreizen schotland

Rondreis Italië - Florence, Pisa en meer

Italië en met name de regio Toscane zijn enorm populair onder Nederlanders. Onze groepsreis Italië brengt je langs onder andere de beroemde toren van Pisa, Ponte Vecchio, maar ook langs minder bekende maar net zo mooie plekken. Natuurlijk is een rondreis bij Simi niet compleet als er niet ook wat actiefs gedaan wordt. Tijdens je rondreis staan canyoning, fietsen en een bezoek aan de Tetutucio spa op het programma. We brengen ook een bezoekje aan het strand. 

rondreis italie jongeren

Rondreizen Noorwegen en Zweden

Noorwegen en Zweden zijn prachtige reisbestemmingen voor natuurliefhebbers. Van Imponerende fjorden tot prachtige bergmeren en uitgestrekte bossenL Scandinavië is al jaren een populaire reisbestemming. 

Met twee verschillende rondreizen kun je kiezen welke reis het beste bij je past. Ga je op kampeerrondreis door zowel Zweden als Noorwegen? Of kies je ervoor om je bucketlist af te vinken tijdens onze avontuurlijke Noorwegen rondreis? 

Europa als reisbestemming

De opleving van het corona-virus heeft ervoor gezorgd dat mensen Europa weer beter zijn gaan waarderen. Veel reisorganisaties zijn begonnen met het aanbieden van rondreizen binnen Europa. Bij Simi hebben we altijd volop in het mooie Europa geloofd. Niet alleen is Europa enorm divers, er zijn ook enorm veel plekken te vinden die meer dan de moeite waard zijn en iedereen een keer gezien zou moeten hebben. Of het nu gaat om de kloosters van Meteora, de scheve toren van Pisa, de Noorse fjorden of de Zweedse wildernis: Europa is een mooi en goed bereisbaar continent dat het verdient om bezocht te worden. 

Naast rondreizen Europa kun je met Simi ook kiezen uit een groot aantal actieve reizen binnen Europa, maar dan vanaf een vaste bestemming. Zo is Kroatië altijd enorm populair. Vanuit de stad Split kies je uit twee verschillende reizen. Ook Slovenië, Frankrijk en Oostenrijk maken deel uit van het reisaanbod binnen Europa.

In de winterperiode kun je terecht voor wintersportreizen, bv. in Oostenrijk of in Zweeds Lapland. 

We hopen je snel te kunnen begroeten tijdens onze rondreizen binnen Europa. 

Groepsrondreizen

Bovenaan de pagina kun je lezen wanneer deze blog is gepubliceerd. Houd er rekening mee dat de informatie in de tussentijd verouderd kan zijn. Het actuele reisaanbod van dit jaar kun je vinden in het keuzemenu bovenaan de site. Een leuke reis gevonden? De informatie onder de tabbladen inbegrepen en dag-tot-dag is altijd up to date.