Groepsreizen herfst en najaar 2022

Groepsreizen herfst en najaar 2022

Singlereizen

De zomerzon is helaas weer vertrokken uit Nederland. Tijd om nog een leuke groepsreis in het najaar uit te zoeken om nog even dat vakantiegevoel vast te houden! Of misschien ben je nog helemaal niet weg geweest, dan is het sowieso een goed idee om lekker de koffer in te pakken en mee te gaan met een gezellige groepsreis! In deze blog delen we met welke single reizen je nog mee kunt van oktober tot half december.

Houd er rekening mee dat vliegtickets kort voor vertrek niet altijd meer beschikbaar zijn voor alle groepsreizen. Ook bij de groepsreizen waarbij we reizen met een groepsticket hebben we te maken met deadlines. En de groepsreis kan natuurlijk vol gaan. Leg je plek dus tijdig vast om zeker te zijn om mee te kunnen met jouw favoriete single reis. Daarnaast biedt het de voordelen dat je sneller je reisinformatie in kunt zien en kunt kennismaken met je reisgenoten!

Groepsreizen Californië - 18 oktober

Tijdens de Californië groepsreis bezoeken we de hoogtepunten van deze fantastische staat. We duiken de natuur in tijdens onze bezoeken aan Yosemite NP en Sequoia NP, zien de prachtige plekken langs de Highway 1 als we hier gaan road trippen en we brengen een bezoek aan de steden San Francisco, Los Angeles en Sacramento! Het is een zeer gevarieerde rondreis Verenigde Staten voor jongeren. Deze rondreis maken we met SUV's, waarmee we ultiem flexibel zijn. Ga voor een super mooie en gezellige roadtrip! De entreekosten voor de nationale parken, de autohuur, je vlucht inclusief ruimbagage en de overnachtingen zijn onder andere allemaal inbegrepen bij je reissom!

Details op een rijtje:  

  • Duur groepsreis: 15 dagen
  • Overnachten: motels en hotels
  • Reisgroep: 12-19 personen

Californie groepsreis

Ierland singlereizen - 21 oktober

Op 21 oktober kun je mee met de laatste reis van het jaar naar het prachtige Ierland. Honderden reizigers hebben dit jaar weer genoten van deze top reis. Stap jij in het vliegtuig in oktober? Het is maar +/- anderhalf uur vliegen! We combineren tijdens deze groepsreis Ierland alles wat belangrijk is om te combineren bij een bezoek aan Ierland, namelijk sightseeing, steden bezoeken, wandelen en de natuur induiken. Je zult zien dat Ierland je absoluut gaat verrassen (jep, inclusief heimwee als je weer terug in Nederland bent, maar het is het waard). Op het programma staat onder andere een bezoek aan Cahir Castle, een gegidste bustour bij Ring of Kerry en Slea Head, beklimming van de Diamond Hill, een bierproeverij en meer. We verblijven op goede locaties in o.a. Galway, Dublin en Tralee.

Details op een rijtje:  

  • Duur groepsreis: 10 dagen
  • Overnachten: hostels
  • Reisgroep: 15-28 personen

Ierland singlereis

Costa Rica rondreizen jongeren - 23 oktober

Overweeg ook zeker de groepsreis Costa Rica! Geniet van een heerlijke 16-daagse rondreis inclusief vluchten, bagage, verblijf, alle transfer ter plaatse, deels de maaltijden en diverse leuke groepsactiviteiten. We gaan onder andere ziplinen, hiken bij en vulkaan, raften en genieten van een boottocht bij Tortuguero. Tussen april en november is de natuur op z'n groenst en staat er van alles mooi in bloei! Het hele jaar is de temperatuur overdag rond de 30 graden, dus ook in oktober! Ook leuk om te weten: Van eind september tot begin december lopen de baby schildpadden bij National Park Tortuguero naar de zee, grotere kans dus om ze te spotten! Optioneel kun je ter plekke in deze periode een turtle night activiteit bijboeken!

Details op een rijtje:  

  • Duur groepsreis: 16 dagen
  • Overnachten: lodges, hotels en hostels
  • Reisgroep: 12-16 personen

Costa Rica singlereis

Nog meer singlereizen najaar

Malediven singlereizen - 4 oktober

Wat een droombestemming. Tijdens de Malediven singlereis geniet je van relaxtijd bij de prachtige lichte stranden en het heldere zeewater, maar zijn er ook maar liefst 16 excursies inbegrepen bij je reissom. Met o.a. een fun dive, nacht vissen, het bezoeken van een onbewoond eiland, drie watersporten en meermaals snorkelen op het programma kan dit niet anders dan een topreis worden! Vele reizigers zijn je dit jaar al voor gegaan.

Sri lanka groepsvakantie - 6 oktober

Een rondreis Azië met ontzettend veel inbegrepen bij je reissom is de Sri Lanka groepsvakantie, Ga voor een 16-daagse rondreis Sri Lanka inclusief o.a. retourvlucht, ruimbagage, alle maaltijden ter plekke en 24(!) excursies. We gaan onder andere raften, canyoningen, de Sigiriya Lion Rock beklimmen, mee met de populaire trein van Nanu Oya naar Ella en genieten van diverse stadstours.

Marokko groepsreis - 21 oktober

11-daagse singlereis Marokko inclusief diverse wandeltrektochten in het Atlasgebergte, bezoek Marrakech, sightseeing, bezoek aan de woestijn en meer. Geniet van de fantastische cultuur, de bijzondere natuur en de gezellige steden. Oktober is de ideale reisperiode om ook de woestijn te kunnen bezoeken. 12 activiteiten zijn al inbegrepen bij je reissom! Er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar.

Egypte rondreis jongeren - 20 november

Bezoek het land van de farao's en piramides tijdens deze 12-daagse rondreis Egypte! We maken een bijzondere cruise over de Nijl, bezoeken diverse bezienswaardigheden die een lange geschiedenis met zich meedragen, genieten van een 2-daags all-inclusive verblijf in Hurghada, zien mooie tempels en bezoeken natuurlijk de piramides en de Sfinx. 

Californië singlereis

Bali - 7 december

Op zoek naar een jongeren rondreis Azië? Naast Sri Lanka kun je ook kiezen voor het populaire en heerlijke Bali. Een 17-daagse gezellige rondreis Bali inclusief 15 excursies, o.a. de Bali Swing, bezoek aan diverse tempels, een sunrise vulkaanbeklimming, een snorkeltour en een dolfijnentocht. Maximaal kunnen er 20 personen mee met deze populaire rondreis, dus leg je plekje tijdig vast!

New York - Washington

Op 8 en 15 december vertrekt Simi weer naar de VS voor een gezellige 9-daagse groepsvakantie New York waarbij je zowel New York als Washington D.C. bezoekt. Vanwege Thanksgiving en de Kerst, waar je precies tussendoor reist, zijn de Amerikanen al helemaal is feeststemming. Er zijn vijf excursies inbegrepen bij je reissom en daarnaast heb je vrije tijd om zelf het e.e.a. te ontdekken.

Groepsreizen najaar complete kalender

Alle groepsreizen met vertrek in oktober, november en uiterlijk vertrek 15 december op een rijtje!

  • 4 oktober Malediven
  • 4 oktober Californië - VOL
  • 6 oktober Sri Lanka
  • 18 oktober Californië
  • 21 oktober Ierland
  • 21 oktober Marokko (laatste plekken)
  • 23 oktober Costa Rica (laatste plekken)
  • 20 november Egypte
  • 6 december Malediven
  • 7 december Costa Rica
  • 7 december Bali
  • 8 december New York - Washington
  • 15 december New York - Washington

Bovenaan de pagina kun je lezen wanneer deze blog is gepubliceerd. Houd er rekening mee dat de informatie in de tussentijd verouderd kan zijn. Het actuele reisaanbod van dit jaar kun je vinden in het keuzemenu bovenaan de site. Een leuke reis gevonden? De informatie onder de tabbladen inbegrepen en dag-tot-dag is altijd up to date.