Spanje met leeftijdgenoten

Spanje met leeftijdgenoten

Deze zomervakantie kun je voor het eerst op jongerenreis naar Spanje met Simi. Een reisbestemming die ideaal is voor een reis met leeftijdgenoten. Inbegrepen zijn altijd een paar standaardactiviteiten. Zo leer je je groep kennen en is het ook makkelijker om buiten de georganiseerde activiteiten samen iets te ondernemen.

Deze jongerenreis wordt geboekt door jongeren die houden van uitgaan, gezelligheid en mooi weer. Je verblijft op een camping op slechts 5 km van het centrum van het levendige Salou. Hierdoor zitten we op een ideale plek om echt met je reisgenoten op pad te zijn, maar tegelijkertijd ver genoeg van het echte uitgaansleven om ook nog een beetje rust te krijgen en te kunnen genieten van zon, zee en strand.

De camping waar we verblijven heeft een zwembad, maar ligt ook nog eens vlak aan het strand. Je hoeft alleen maar de weg over te steken en kunt genieten van een heerlijk en niet overbevolkt strand.

Reisbegeleiding

Als je een reis bij Simi boekt, boek je een reis met reisbegeleiding erbij. Die is er niet als politie-agentje, maar zorgt er wel voor dat iedereen weet wat de bedoeling is, zorgt ervoor dat niemand buiten de boot valt en stuurt bij waar nodig. Voor veel ouders is dit een geruststellende gedachte, zeker als je voor het eerst alleen op vakantie gaat.

Ongeveer de helft van de mensen die Spanje boeken reizen alleen, de andere helft reist samen met een vriend of vriendin. De meeste jongeren vinden een jongerenreis wel even spannend vooraf, maar als je eenmaal onderweg bent hoef je je daar geen zorgen meer om te maken, dat gaat heel snel over en tegen de tijd dat je in Spanje aankomt weet je niet beter dan dat je je reisgenoten al tijden kent.

Salou zwembad jongerenreis

Activiteiten die inbegrepen zijn

Omdat we het belangrijk vinden dat je elkaar leert kennen tijdens je jongerenreis hebben we een aantal activiteiten die standaard bij je reissom inbegrepen zijn. Zo gaan we een introductie windsurfen volgen, nemen we de watertaxi naar Salou centrum, gaan we paintballen met de groep en bezoeken we portaventura, het grootste pretpark van Spanje.

Ook gaan we met de groep snorkelen en catamaranvaren. Een programma gebaseerd op watersporten dus vooral, maar ook gewoon op de gezelligheid van Spanje en de sfeer en gezelligheid. Als je wilt kun je zelfs nog een excursie naar Barcelona met ons maken (tegen bijbetaling, ong 35 eur)

Wat kun je verwachten?

Het belangrijkste tijdens onze jongerenreizen is de sfeer. Het is voor ons heel belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in de groep en kan genieten van een ontspannen vakantie. Dat betekent dat we regels hebben, maar betekent ook dat de reisbegeleiding waar mogelijk heel flexibel is. De reisbegeleiding is er vooral om te zorgen dat het programma vlekkeloos verloopt, maar is er ook zeker om een luisterend oor te bieden en is de persoon waar je naartoe gaat als er iets is. Dat kan iets kleins zijn, maar ook als je je niet helemaal prettig voelt in de groep is het fijn als de reisbegeleiding het weet zodat ze je een beetje kunnen helpen.

Al met al kun je rekenen op een afwisselende jongerenreis Spanje met veel zon, zee en vooral heel veel gezelligheid!

terug naar blogs

Meer lezen