Jongerenreizen Sunny Beach

Helaas, voor jongerenreizen Sunny Beach ben je hier niet goed, maar.....zou je niet eens kiezen voor iets actievers? Iets waar je nog steeds uit kunt gaan, nog steeds kunt genieten van zon, zee, strand en leeftijdsgenoten, maar waar je overdag ook gewoon iets onderneemt? Tegen dezelfde prijs, maar dan inclusief activiteiten?

Natuurlijk, Sunny Beach Bulgarije is een goedkope plek voor een jongerenvakantie, maar heel origineel is het natuurlijk niet. Dus: ga voor actie, ga voor avontuur en laat je eens verleiden tot iets nieuws!

Top jongerenreizen 2016

Acteive strandvakanties Kroatie
Jongerenvakantie Slovenie
Outdoorvakanties Frankrijk
Jongerenreis Kroatie Jongeren vakantie slovenie Jongerenvakanties Frankrijk

Over Sunny beach Bulgarije

Sunny Beach bestaat uit zo'n 600 hotels en appartementencomplexen en bestaat eigenlijk uit een lange boulevard. Jaarlijks verblijven er meer dan een miljoen toeristen, maar echte inwoners heeft het eigenlijk niet, behalve de mensen die echt werkzaam zijn in het toerisme.

In de zomer is het er ongeveer 28 graden gemiddeld, wat natuurlijk voor een zonvakantie een goede temperatuur is.

Goedkope jongerenreis

Ter plaatse is het leven goedkoop, hoewel je natuurlijk in een toeristisch gebied verblijft.

Maar, als je gaat uitrekenen dat je voor 2 personen in het hoogseizoen ook gewoon bijna EUR 600 per persoon betaalt voor een weekje vakantie kun je zeker eens kijken of je voor die prijs niet liever een jongerenreis boekt inclusief spectaculaire activiteiten als raften, canyoning, zeekajakken en snorkelen, allemaal vanaf een viersterrencamping rechtstreeks aan het strand. In plaats van 8 dagen duurt deze jongerenreis ook nog eens 11 dagen, dus meer waar voor je geld!

Waarom niet naar Sunny Beach Bulgarije?

Als je op zoek bent naar goedkope jongerenreizen is Bulgarije natuurlijk relatief hartstikke goedkoop. Maar als je vervolgens de reviews en recensies over Sunny Beach leest, zie je dat er eigenlijk ook maar bar weinig te beleven valt. Groot, massaal, grote kermis, zeer toeristisch en te druk. Ook voor zakkenrollers wordt veel gewaarschuwd.

Alternatief voor Sunny Beach

Onze aanrader als je op zoek bent naar een strandvakantie, mooi weer, veel zon en lekker uitgaan, maar ook wel wat wilt doen tijdens je vakantie is onze jongerenvakantie Kroatie. Waarom? Nou, onder andere hierom:

  • Je verblijft direct aan het strand
  • Deze jongerenreis wordt door reizigers met een dikke 9 gewaardeerd
  • Inclusief is niet alleen verblijf en vervoer, maar ook topactiviteiten als paintball, raften, rotsklimmen, zeekajakken en snorkelen.
  • Voor een 11-daagse vakantie betaal je evenveel als een 8 daagse met alleen maar vervoer en verblijf bij anderen.
  • Je kunt in Split in Kroatie perfect uitgaan. Niet voor niets wordt jaarlijks Ultra Europe hier georganiseerd met de beste DJ's.
  • Je verblijft direct aan een gezellige, maar niet al te toeristische boulevard. In het centrum van Split vind je de grote nachtclubs en uitgaangsgelegenheden
  • Je kunt onnoemelijk veel excursies bijboeken, zoals een Game of Thrones tour (veel scenes zijn in de omgeving opgenomen), maar ook jeep safari's, duiken, excursies naar Bosnie, Dubrovnik en een groot aantal nationale parken zijn eenvoudig te regelen.
  • Een awesome manier om eens nieuwe mensen te leren kennen, ook als je met een vriendengroep reist.

Sunny Beach Bulgarije Jongerenreizen Bulgarije

Jongerenreizen Bulgarije

Natuurlijk kun je alsnog kiezen voor jongerenreizen Bulgarije. Het is er lekker goedkoop en als je echt alleen uit wilt gaan en met je eigen vrienden op pad wilt is het waarschijnlijk de beste keus voor je om te kiezen voor een jongerenreis Bulgarije. Maar....als je iets verder wilt kijken dan Sunny Beach en drank, dan is Kroatie absoluut een alternatief om in je achterhoofd te houden. Check ook onderstaand filmpje voor een goed beeld van deze jongerenvakantie.

Meer weten:

Jongeren reisorganisatie
Jongerenkampen
Jongeren reizen
Jongeren vakantie