Reizen met vertrek in Juni

Jongerenreizen 16-17 jaar
 • 98% van onze reizen gaat door
 • inclusief vervoer
 • vooraf online kennismaken
SGR SGR ANVR

Reizen met vertrek in Juni

Vr 28 juni tot Zo 07 juli 2019
16-17 jaar
Kroatie Actief

Kroatie Actief

10 Daagse Actieve Vakantie

Actieve jongerenreis zomervakantie 2019. Ga voor een unieke, afwisselende en avontuurlijke groepsreis direct aan het strand. 

 • Verblijf op camping
 • Busreis
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Eten niet inbegrepen of deels

Ben je klaar met je examens en wil je er na het harde werken lekker tussenuit? Dan kun je met ons mee op zomerkamp of jongerenreis in Europa! In juni kun je met ons mee met de Kroatie actief groepsreis. Tijdens onze zomerkampen staat je lekker veel avontuur en gezelligheid te wachten. Met veel activiteiten op het programma hoef je je niet te vervelen. Natuurlijk heb je tijdens onze jongerenkampen ook vrije tijd om lekker te relaxen, te zwemmen, een spelletje te spelen of een potje te volleyballen met je reisgenoten. De maand juni is ideaal voor een zomerkamp als je nog even de grote drukte voor wilt zijn, maar wel lekker weg wilt met een lekker weertje. 

Wat je tijdens het Kroatie zomerkamp te wachten staat? Wat dacht je bijvoorbeeld van zeekajakken, snorkelen, raften, canyoning en een dagtocht naar de bekende Krka watervallen en het nationale park? En dat samen met een groep 16 en 17 jarigen die ook op zoek zijn naar een leuke zomerreis voor jongeren! Ben je van plan om alleen mee te gaan? Dat hoef je helemaal niet spannend te vinden! Meer dan de helft van de jongeren reist alleen. Maar natuurlijk mag je ook samen met iemand of met een klein groepje een zomerkamp boeken. Wel raden we je aan om het Kroatie jongerenkamp tijdig te boeken. Dit zomerkamp kan altijd snel vol raken.

Ben je ook beniewd naar de andere zomerkampen voor 16 en 17 jarigen? Tijdens andere maanden van het jaar (voornamelijk juli en augustus) kun je ook met ons mee op zomerkamp naar Slovenie, de Franse Ardennen en met de Spanje actief reis. Keuze zat voor een leuke examenreis!

#simireizen op instagram

ins

#simireizen

ins

#simireizen

ins

#claudiberg

ins

#tim.vanderveen

ins

#simireizen

ins

#claudiberg

ins

#simireizen

ins

#simireizen

ins

#simireizen

ins

#simireizen

ins

#simireizen

ins

#simireizen

Uit 336 reviews scoren we gemiddeld een 8.80

Reisleiding

9.00

Waar voor je geld

8.80

Activiteiten

8.60

Groepsreizen, jongerenreizen en singlereizen. Actieve groepsreizen

Jongerenreizen, singlereizen & groepsreizen

Jongerenreizen 16-17 jaar.
16 - 17 jaar
Jongerenvakanties en groepsreizen
18 - 22 jaar
Actieve reizen en singlereizen
23 - 35 jaar
 • Inclusief Vervoer

 • Vooraf online kennismaken

 • Inclusief activiteiten

 • Altijd actief