Jongerenvakanties / jongerenreizen

Kies de leeftijdsgroep waarin je een groepsreis zoekt. Altijd inclusief vlucht/bus, verblijf én een pakket activiteiten die je samen met je reisgenoten onderneemt. Al je reisgelden zijn gegarandeerd door de SGR. Je loopt dus nooit financieel risico. Repatriëring bij een gewijzigd reisadvies is op kosten van Simi indien noodzakelijk.

Reizen met vertrek in December

Jongerenvakanties 18-25
  • Je reissom altijd gegarandeerd door SGR
  • inclusief vervoer
  • vooraf online kennismaken
SGR SGR ANVR

Reizen met vertrek in December

Di 07 tot Di 21 dec 2021
18-25 jaar
Duikreis Malediven

Duikreis Malediven

15 Daagse Actieve Vakantie

Duikreis Malediven. Behaal je PADI op de Malediven en geniet van diverse inbegrepen activiteiten, een gezellige reisgroep, alle inbegrepen maaltijden. Incl. retourvlucht en overnachtingen.

  • Verblijf in Appartement
  • Incl. vlucht
  • Activiteiten in reisprogramma incl.
  • Bagage inclusief
  • Eten grotendeels of geheel inbegrepen

Groepsreizen december

December is een reismaand waarin je zowel een zonbestemming op kunt zoeken als een winterbestemming. Met onze groepsreizen kun je onder andere terecht in bruisend New York rondom kerst, maar ook naar zonnig Costa Rica vliegen. Ben je meer van de wintersportvakanties? Dan zijn er verschillende opties binnen Europa. Zo organiseert Simi wintersportreizen naar Oostenrijk, maar ook naar het winterse Lapland. 

De maand december is voor verschillende bestemmingen een uitstekende reisperiode. Voor New York geldt dat de kerstsferen ontzettend leuk zijn om mee te maken, maar als je op zoek bent naar meer tropische bestemmingen raden we in deze periode zeker Costa Rica aan.

Groepsreis of singlereizen? 

De reizen die we organiseren zijn geen specifieke singlereizen. Het zijn groepsreizen waarbij een groot deel van de reizigers solo reist. De sfeer is altijd top en iedereen die kiest voor een dergelijke reis heeft er zin in om samen met andere reizigers een land of bestemming te ontdekken. Er zijn zowel groepsreizen binnen Europa als reizen naar Azië en naar Amerika te boeken. 

December is natuurlijk een feestmaand met zowel sinterklaas als kerst dat gevierd wordt. Met onze reizen zorgen we ervoor dat je met kerst weer terug thuis bent en pas na sinterklaas vertrekt. Hoe leuk is het om tijdens het kerstdiner een mooi verhaal te kunnen vertellen over jouw rondreis door Costa Rica of je sneeuwscootertocht in Lapland? 

Uit 432 reviews scoren we gemiddeld een 8.80

Reisleiding

9.00

Waar voor je geld

8.80

Activiteiten

8.60