Groepsreizen. Minimaal 60% reist solo! Sluit je aan bij een groepsreis en ga voor een onvergetelijke vakantie samen met andere mensen van rond jouw leeftijd!

Reizen met vertrek in November

Jongerenreizen 18-25
  • Reissom gegarandeerd door SGR
  • Altijd incl. programma
  • Reis door Simi geannuleerd? Geld terug
CAL SGR ANVR

Reizen met vertrek in November

Zo 20 nov tot Do 01 dec 2022
18-25 jaar
Egypte groepsvakanties

Egypte groepsvakanties

12 Daagse Actieve Vakantie

Geniet van een gezellige en indrukwekkende 12- of 13-daagse groepsreis naar Egypte samen met leeftijdsgenoten. Groepsreizen Egypte inclusief vluchten, verblijf en excursies.

  • Verblijf in hotel/motels
  • Incl. vlucht
  • Busreis
  • Activiteiten in reisprogramma incl.
  • Bagage inclusief

Op zoek naar een mooie groepsreis of singlereis in het najaar? Ook dat is zeker bij Simi Reizen mogelijk. Je kunt kiezen tussen singlereizen waarbij je lekker in je t-shirt kunt rondlopen of juist voor winterreizen waarbij je je warmste trui weer uit de kast kunt trekken. Ga bijvoorbeeld mee naar het zonnige Sri Lanka! Met een gemiddelde temperatuur van 23 tot 30 graden kun je hier nog echt genieten van het lekkere weer. Dit eiland in Zuid-Azie is een leuke bestemming voor een Simi groepsreis. Zo ga je bijvoorbeeld op tuktuksafari, maak je een van de mooiste treinritten ter wereld, bezoek je de bekende Sigirya Lion Rock, ga je op surfles en maak je een vertrouwenssprong. Bij deze reis is heel veel inbegrepen, waardoor je een complete groepsreis boekt.

Of is New York meer wat voor jou? Bij veel mensen staat deze grote stad nog op de bucketlist en wij snappen helemaal waarom! Deze betaalbare groepsreis New York en Washington brengt je onder andere naar de Freedom Tower, het vrijheidsbeeld en Times Square. Het is een echte kerstreis, waardoor we bijvoorbeeld ook een "jingle bells" cruise maken over de hudson, met uitzicht over de skyline van de stad. Ook bezoeken we Washington D.C., de hoofdstad. Hier maken we een tour waarbij je o.a. het Washington Monument, het Witte Huis en het Capitool kunt gaan zien.

Alle opties voor groepsreizen in november kun je op deze pagina vinden!

Uit 558 reviews scoren we gemiddeld een 8.80

Reisleiding

9.00

Waar voor je geld

8.80

Activiteiten

8.60