Jongerenreizen 18-25

Groepsreizen. Minimaal 60% reist solo! Sluit je aan bij een groepsreis en ga voor een onvergetelijke vakantie samen met andere mensen van rond jouw leeftijd! Bij Simi Reizen boek je altijd een reis met volledig excursiepakket. Zo beleef je je jongerenreis echt met je groep en kom je niet voor allerlei extra kosten te staan. 

Reizen met vertrek in September

Jongerenreizen 18-25
 • Reissom gegarandeerd door SGR
 • Altijd incl. programma
 • Aanbetaling 25% - rest 6 weken voor vertrek
CAL SGR ANVR

Reizen met vertrek in September

Di 03 sep tot Wo 18 sep 2024
18-25 jaar
Jongerenreis Sri Lanka strand-sri-lanka-10235.jpg 3733.jpg 3720.jpg canyoning-sri-lanka-10229.JPG 3892.jpg

Jongerenreis Sri Lanka

16 Daagse Actieve Vakantie

Ontdek Sri Lanka tijdens deze groepsreis Sri Lanka met wel heel veel inbegrepen bij je reissom! Zeer volledige jongerenreis Sri Lanka incl. lekker veel exursies, vluchten, verblijf en alle maaltijden ter plekke.

 • Verblijf in hotel/motels
 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Bagage inclusief
Ma 09 sep tot Di 24 sep 2024
18-25 jaar
Rondreis Deep South USA biltmore-estate-6526.jpg 3551.JPG orlando-6545.jpg beeld-van-elvis-in-memphis-6532.jpg 3546.jpg

Rondreis Deep South USA

16 Daagse Actieve Vakantie

Rondreis Deep South USA. Groepsreis langs bijzondere steden in het zuiden van de VS. 

 • Verblijf in hotel/motels
 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Alleen ontbijt
Di 17 sep tot Do 26 sep 2024
18-25 jaar
Rondreis Ierland groepsreis-ierland--9439.jpg groepsreis-ierland--9513.jpg groepsreis-ierland--9481.jpg groepsreis-ierland--9471.jpg slea-head-dingle-ierland-9366.jpg

Rondreis Ierland

10 Daagse Actieve Vakantie

Rondreis Ierland 10 dagen voor jonge reizigers tussen de 18 en 32 jaar. Ga voor een vakantie Ierland met leeftijdsgenoten inclusief vervoer, verblijf en een gevarieerd excursiepakket.

 • Verblijf in hostels
 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Alleen ontbijt

September is eigenlijk een ideale reismaand. Het hoogseizoen is net afgelopen waardoor het op de vakantiebestemmingen minder druk is, maar eigenlijk is het bijna overal ter wereld in september super goed weer. Doordat er minder mensen op reis gaan in september, zijn vaak de vliegprijzen lager dan in de maanden juli en augustus. Ook de hotelprijzen kunnen vaak lager uitvallen, waardoor we je dezelfde reis in veel gevallen goedkoper kunnen aanbieden.

In de maand september kun je mee met diverse jongerenreizen, groepsreizen en singlereizen van Simi Reizen. Zo kun je bijvoorbeeld mee met de rondreis Nationale Parken VS, waarbij je de gaafste nationale parken, Las Vegas en Los Angeles gaat ontdekken. Ook de groepsrondreis Californie vertrekt in de maand september. Ontdek de mega bomen in Sequoia National Park, de mooie natuur in Yosemite National Park, de gezelligheid in San Francisco en Los Angeles en reis de prachtige westkust af per SUV. Binnen Europa kun je mee met de rondreis naar Ierland die helemaal in het teken staat van cultuur en natuur of met de avontuurlijke groepreis Montenegro.

Op zoek naar een echte droombestemming? Vlieg dan mee naar de witte stranden en het helderblauwe water van de Malediven! Tijdens deze groepsreis kun je ook op een paradijselijke bestemming je PADI duikdiploma behalen. Last but not least, hebben we nog twee mooie reizen voor je in de aanbieding buiten Europa. Tijdens de singlereis Jordanie ontdek je de Romeinse achterblijfselen in Jerash, maak je een jeeptour en kamelentocht in de Wadi Rum woestijn, ga je drijven in de dode zee en staan er nog meer gave activiteiten op de planning. 

Singlereizen en groepsreizen september

September is de ideale maand voor een singlereis of groepsreis. Het hoogseizoen is achter de rug, maar op vrijwel alle plekken in de wereld is september een prachtige reismaand. Zowel voor reizen binnen Europa als naar Azië en met name ook richting de Verenigde Staten is september een topmaand. 

Groot voordeel van de maand september is dat de prijzen voor vluchten al een stuk minder hoog zijn dan in juli en augustus, maar ook hotelprijzen zijn vaak gunstiger in september. Als je de keus hebt raden we je zeker aan om singlereizen te boeken in deze maand. 

Uit 864 reviews scoren we gemiddeld een 8.83

Reisleiding

9.20

Waar voor je geld

8.70

Activiteiten

8.60