Groepsreizen. Minimaal 60% reist solo! Sluit je aan bij een groepsreis en ga voor een onvergetelijke vakantie samen met andere mensen van rond jouw leeftijd!

Reizen met vertrek in September

Jongerenreizen 18-25
 • Reissom gegarandeerd door SGR
 • Altijd incl. programma
 • Reis door Simi geannuleerd? Geld terug
CAL SGR ANVR

Reizen met vertrek in September

Di 05 tot Wo 20 sep 2023
18-25 jaar
Rondreis West-Canada

Rondreis West-Canada

16 Daagse Actieve Vakantie

Groepsrondreis West-Canada in september 2023. Avontuurlijke groepsreis met inbegrepen activiteiten en een echte roadtrip met mensen van je eigen leeftijd.

 • Verblijf in hotel/motels
 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Bagage inclusief
 • Alleen ontbijt
Di 05 tot Di 19 sep 2023
18-25 jaar
Jongerenreis Californie

Jongerenreis Californie

15 Daagse Actieve Vakantie

Actieve 15-daagse unieke rondreis door Californië. Ontdek wereldsteden, geniet van de vibe en ga voor een heerlijke en unieke rondreis door Amerika.

 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Bagage inclusief
Di 19 sep tot Di 03 oct 2023
18-25 jaar
Singlereis Californie 2023

Singlereis Californie 2023

15 Daagse Actieve Vakantie

Actieve singlereis Californië. Ontdek Californie tijdens een 15-daagse roadtrip langs de mooiste hoogtepunten van deze Amerikaanse staat.

 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Bagage inclusief

September is eigenlijk een ideale reismaand. Het hoogseizoen is net afgelopen waardoor het op de vakantiebestemmingen minder druk is, maar eigenlijk is het bijna overal ter wereld in september super goed weer. Doordat er minder mensen op reis gaan in september, zijn vaak de vliegprijzen lager dan in de maanden juli en augustus. Ook de hotelprijzen kunnen vaak lager uitvallen, waardoor we je dezelfde reis in veel gevallen goedkoper kunnen aanbieden.

In de maand september kun je mee met diverse jongerenreizen, groepsreizen en singlereizen van Simi Reizen. Zo kun je bijvoorbeeld mee met de rondreis Nationale Parken VS, waarbij je de gaafste nationale parken, Las Vegas en Los Angeles gaat ontdekken. Ook de groepsrondreis Californie vertrekt in de maand september. Ontdek de mega bomen in Sequoia National Park, de mooie natuur in Yosemite National Park, de gezelligheid in San Francisco en Los Angeles en reis de prachtige westkust af per SUV. Binnen Europa kun je mee met de rondreis naar Ierland die helemaal in het teken staat van cultuur en natuur of met de avontuurlijke groepreis Montenegro.

Op zoek naar een echte droombestemming? Vlieg dan mee naar de witte stranden en het helderblauwe water van de Malediven! Tijdens deze groepsreis kun je ook op een paradijselijke bestemming je PADI duikdiploma behalen. Last but not least, hebben we nog twee mooie reizen voor je in de aanbieding buiten Europa. Tijdens de singlereis Jordanie ontdek je de Romeinse achterblijfselen in Jerash, maak je een jeeptour en kamelentocht in de Wadi Rum woestijn, ga je drijven in de dode zee en staan er nog meer gave activiteiten op de planning. 

Singlereizen en groepsreizen september

September is de ideale maand voor een singlereis of groepsreis. Het hoogseizoen is achter de rug, maar op vrijwel alle plekken in de wereld is september een prachtige reismaand. Zowel voor reizen binnen Europa als naar Azië en met name ook richting de Verenigde Staten is september een topmaand. 

Groot voordeel van de maand september is dat de prijzen voor vluchten al een stuk minder hoog zijn dan in juli en augustus, maar ook hotelprijzen zijn vaak gunstiger in september. Als je de keus hebt raden we je zeker aan om singlereizen te boeken in deze maand. 

Uit 558 reviews scoren we gemiddeld een 8.80

Reisleiding

9.00

Waar voor je geld

8.80

Activiteiten

8.60