Corona-info: je kunt je vakantie gerust boeken. Je reissom is altijd gegarandeerd door SGR. Lees voor vertrek de vereisten voor de bestemming op Nederland Wereldwijd. Indien Simi een reis annuleert ontvang je binnen 14 dagen je geld terug (als je niet wilt omboeken naar een andere reis). 

Kroatië Trogir jongerenvakantie
  • Sluit je aan bij onze groepsreizen
  • Altijd incl. vervoer
  • 65% reist solo
CAL CAL CAL

Kroatië Trogir jongerenvakantie

Helaas wordt deze groepsreis dit jaar niet aangeboden. Bekijk onze bestemmingen van dit jaar!

Tijdens deze vakantie in Kroatië verblijf je vlakbij het levendige Trogir op een kleine 30 kilometer van Split. Trogir is een toeristische trekpleister in Kroatië en is een prachtige oude stad met veel sfeer, maar ook uitgaansgelegenheden en plekken om lekker te eten en te drinken. Natuurlijk vind je op de goed uitgeruste camping die gemiddeld een 9 scoort op review sites onder andere een beachbar en lig je direct aan zee op een fantastische beschutte locatie. 

Behalve een tweetal inbegrepen activiteiten bij deze reis, kun je ervoor kiezen om je duikbrevet te halen tijdens deze reis! Een unieke kans om tegen redelijke kosten in het zeer heldere zeewater van Kroatië te leren duiken en een internationaal erkend brevet te halen. 

Deze vakantie combineert zon, zee en strand en ligt op een prachtige plek. Ideaal voor wie houdt van zee, zwemmen en graag naar een zonnig land op reis gaat, met leeftijdsgenoten. 

In ongeveer 15 minuten bereik je het bruisende centrum van Trogir, waar het in de zomer druk en levendig is.

Je boekt deze vakantie zonder duikcursus, maar kunt deze optioneel bijboeken.

Kijk voor onze andere jongerenreizen Kroatie hier.

Je ziet hierboven de gemiddelde leeftijden van al onze groepsreizen bij elkaar opgeteld in de afgelopen drie jaar.

  • 98% van onze reizen gaat door