Groepsreizen Oostenrijk zomer

  • Altijd incl. excursies
  • Altijd incl. vervoer
  • Reis door Simi geannuleerd? Geld terug
CAL SGR ANVR

Groepsreizen Oostenrijk zomer

Oostenrijk is een prachtig vakantieland als je graag de natuur op zoekt. Je kunt er heerlijk wandelen, genieten van de bergen en er zijn voldoende terrasjes voor een goede afsluiting van je dag. Een ideale Simi bestemming dan ook, waardoor je bij Simi de keuze hebt aan Oostenrijk winterreizen en Oostenrijk zomerreizen. Tijdens de Oostenrijk groepsreis met leeftijdsgenoten in de zomer reis je af naar het zonnige Karinthië, een van de mooiste regio's - zo niet de mooiste regio - van Oostenrijk. Hier geniet je van een heerlijk uitdagende wandelvakantie samen met reisgenoten tussen de 18 en 32 jaar.

Actieve wandelvakanties Oostenrijk

Samen met leeftijdsgenoten

Veel inbegrepen bij je reissom

Beklim de Ankogel

Klettersteig / via ferrata

Zomer groepsreizen Oostenrijk

Onze actieve groepsreizen Oostenrijk in de zomerperiode staan in het teken van wandelen, bergsport en actief bezig zijn. We zakken af naar het zuiden van Oostenrijk en verblijven in het mooie Karinthië. Dit gebied bestaat uit verschillende natuurgebieden, staat bekend om de vele meren en heeft 's zomers een heerlijk klimaat met veel zon. 

Als een van de grootste reisorganisaties voor actieve vakanties gericht op mensen tussen de 18 en 32 jaar hebben we in Oostenrijk een perfecte vakantie samengesteld voor mensen die houden van natuur, gezelligheid en het maken van wandeltochten. Doordat je samen met anderen reist beleef je een echte groepsreis zonder dat het gelijk heel opdringerig wordt. Deze groepsreis Oostenrijk past goed bij jou als de volgende dingen je aanspreken:

  • Een vakantie in de natuur, het liefst een land met bergen en mooie wandelmogelijkheden
  • Een beetje vrije tijd is wel lekker maar het liefst ben je actief bezig
  • Een berg beklimmen is iets wat op jouw bucketlist staat
  • Je bent niet bang voor het lopen van mooie hikes, sterker nog, dat is wat je graag wilt doen!

Oostenrijk wandelvakanties

Inbegrepen groepsreizen Oostenrijk

Op het programma tijdens de Oostenrijk wandelvakantie zijn de diverse wandeltochten, een klettersteig / via ferrata tocht, de beklimming van de Ankogel en het ontdekken inbegrepen bij je reissom. Standaard zijn bij de groepsreizen van Simi Reizen ook het vervoer naar locatie en terug en de overnachtingen inbegrepen. Ter plekke is een Nederlandstalige reisbegeleider aanwezig die ervoor zorgt dat jouw Oostenrijk groepsreis in goede banen verloopt. Simi Reizen is lid van de ANVR en de SGR en is aangesloten bij het Calamiteitenfonds. 

Oostenrijk wandelreizen

Conditie en ervaring, tips voor de zomer

Voor onze wandelvakantie in Oostenrijk hoef je geen topsporter te zijn. Wel is het belangrijk dat je van wandelen houdt en graag in de natuur bent. Goede wandelschoenen zijn een vereiste. Als je deze nog niet hebt raden we je aan ze wel aan te schaffen. Goede wandelschoenen gaan trouwens al snel tien jaar mee, dus hoewel het een investering is betaalt het zich wel terug. Meer informatie over het aanschaffen van bergschoenen?

Je hoeft geen specifieke bergsport ervaring te hebben. We werken waar nodig samen met professionele berggidsen en maken verder alleen technisch eenvoudige wandeltochten. In de zomer wordt het ook in Oostenrijk vaak erg warm. Je goed insmeren is dus een must. Houd daar rekening mee en lees onze paklijst voor vertrek goed door. Hierin vind je belangrijke tips en adviezen voor deze reis.

Samen op groepsreis met leeftijdsgenoten

Je reist tijdens de reizen van Simi Reizen samen met leeftijdsgenoten. Bij de Oostenrijk wandelreis gaat het om een gecombineerde reisgroep van de twee oudste leeftijdsgroepen. Je reist dus samen met reisgenoten tussen de 18 en 32 jaar. Tijdens de wandelvakantie Oostenrijk reis je met minimaal 7 en maximaal 15 andere reisgenoten samen.

Oostenrijk zomer wandelvakanties

Overnachten Oostenrijk wandelvakantie

Tijdens de wandelvakantie Oostenrijk slaap je in een pension in Mallnitz, een gezellig stadje in Karinthië. Dit pension wordt gerund door een Nederlands stel en je slaapt met vier tot zes personen op een kamer. Op basis van de heenweg mag je uiteraard zelf beslissen met wie je graag samen wilt slapen. De appartementen hebben een eigen badkamer en ook hebben we keukentjes om hier eventueel te koken, maar ook uit eten gaan is ook een optie in dit stadje. In de omgeving kun je ook gezellige mogelijkheden vinden voor een drankje, net als een supermarkt, een zwembad en een bakkerij. De laatste nacht overnacht je in Villach, zodat je ook deze leuke stad kunt ontdekken.

Meer informatie?