Groepsrondreizen Peru

 • Altijd incl. excursies
 • Altijd incl. vervoer
 • Reis door Simi geannuleerd? Geld terug
CAL CAL CAL

Groepsreizen Peru

Onze jongerenreizen Peru organiseren we voor reizigers tussen de 18 en 32 jaar. Tijdens onze rondreizen verblijven we zowel in de jungle als in het indrukwekkende Andes-gebergte. We hebben ervoor gekozen om zoveel mogelijk van de activiteiten en exccursies standaard bij de reissom inbegrepen te hebben. Behalve het toeristische, maar bijzondere Macchu Pichu kom je tijdens onze jongerenreis Peru op bijzonder mooie plekjes. 

Standaard inbegrepen zijn bijvoorbeeld een bezoek aan rainbow-mountain, de drijvende eilanden van Uros en Taquile en bezoeken we de Colca vallei. Peru is een populaire jongerenreis-bestemming. Het overgrote deel van de reizigers reist solo overigens. Hoewel we onze reizen nooit singlereizen noemen, is het wel een groepsreis waar veel mensen alleen reizen. 

Deze rondreis Peru is vrij compleet en bevat onder andere een binnenlandse vlucht, veel excursies en een verblijf zowel in de Amazone als in het Andes-gebergte. Tijdens onze jongerenreis Peru bezoeken we veel van de toeristische hotspots van Peru. In dat opzich hebben we niet voor het meest originele programma gekozen, maar zie je wel alles wat Peru een fantastische reisbestemming maakt. 

Macchu Picchu

Bezoek Lima

Bellestas eilanden

Nazca lijnen

Colca Canyon

Spot de Condor!

Titicaca meer

Drijven eilanden Uros

Cusco

Puerto Maldonado

Verblijf in jungle-lodge

Jungle hike

En meer!

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke groepsreis, dan kun je zeker Peru overwegen! Samen met 18 tot 32 jarigen ga je het avontuur aan en bezoek je de mooiste natuurgebieden en bijzonderste bezienswaardigheden. Zo breng je natuurlijk onder andere een bezoek aan de beroemde Macchu Picchu, maak je een spectaculaire jungle hike, zie je de drijvende eilanden van Uros en ga je natuurlijk ook naar de levendige steden Lima en Cusco.

Deze 17-daagse single reis biedt je een gevarieerde rondreis naar een unieke reisbestemming. Naast de afwisselende gebieden en steden die we bezoeken, proberen we natuurlijk ook een aantal bijzondere dieren te spotten! Wist je bijvoorbeeld dat hier mierenenters, anacondas, tropische vogels en diverse apensoorten leven? 

Bij onze singlereizen proberen we jullie altijd een zo compleet mogelijke groepsreis te bieden. Waarbij bijvoorbeeld vaak bij andere organisatie de entreeprijzen nog betaald dienen te worden, zijn bij ons de prijzen van de excursies die opgenomen zijn in het programma altijd inclusief. Daarnaast geven we je natuurlijk ook wat vrije tijd om nog eventuele optionele activiteiten in te kunnen plannen naar jouw interesses. Daarnaast zijn bij deze 17-daagse groepsrondreis de vlucht, ruimbagage, de accommodaties, de Nederlandstalige reisbegeleiding, de binnenlandse vlucht tijdens de reis een een aantal maaltijden inbegrepen.

Hoogtepunten groepsreis Peru

De reis is wat voor jou als...

Deze reis is wat van jou als je houdt van: 

 • Natuur
 • Wandelen
 • Andere culturen
 • Reizen met leeftijdsgenoten

Groepsreizen / jongerenreizen Peru

Peru is een groot land, dat opzich prima te bereizen is, ook als je zonder groep op pad gaat. Het reizen met een groep heeft echter ook een aantal grote voordelen. Behalve dat je altijd mensen om je heen hebt die voor dezelfde reis gekozen hebben (vaak zie je dat het dus ook heel goed klikt), kun je ook eenvoudig met de mensen met wie je reist 's avonds wat gaan drinken en de reis nog beter beleven.

Doordat we samen vliegen en je de kans geven vooraf al contact te leggen met de andere jongeren, merk je dat je elkaar al snel goed leert kennen. Een Nederlandstalige reisbegeleider maakt je reis compleet, want uiteindelijk is het wel prettig als je in je eigen taal kunt communiceren. 

Veiligheid Peru

Peru is voor reizigers over het algemeen een veilige bestemming. Als je het reisadvies van buitenlandse zaken volgt (iets dat we je altijd aanraden), zie je dat Peru, net als veel landen buiten Europa, geel is. Kortgezegd komt dat er op neer dat je er veilig kunt reizen, maar er wel een verhoogd risico is op bijvoorbeeld straatcriminaliteit.

Hier kun je je goed op voorbereiden. Loop bijvoorbeeld niet opzichtig rond met je telefoon, vermijd alleen lopen na zonsondergang en blijf een beetje in de toeristische gebieden. Doordat je met Simi altijd een groepsreis boekt en dus reist met andere mensen, kun je je makkelijk verplaatsen. 

Waarom kiezen voor een rondreis Peru? 

Exotische jungles, de indrukwekkende toppen van het Andes-gebergte en de vele overblijfselen van oude culturen zorgen ervoor dat Peru een enorm populaire rondreis-bestemming is. Meer en meer jongeren reizen door Peru. Wij hebben ervoor gekozen tijdens onze jongerenreizen niet de Inca-trail te lopen, maar de meer toeristische variant naar Macchu Pichu te nemen. Het voordeel is dat we daardoor niet enkele dagen primitief hoeven te lopen en te kamperen, maar ook dat er op die manier veel meer tijd overblijft om andere gedeelten van Peru te zien tijdens onze rondreis.

Reistips Peru

 • Houd er rekening mee dat lang niet iedereen Engels spreekt. Een woordje Spaans kan handig zijn. 
 • Pinautomaten werken lang niet altijd. Neem dus vanuit Nederland al geld mee. Op schiphol kun je eenvoudig euro's naar dollars wisselen, deze worden bijna overal wel geaccepteerd.
 • Peru heeft een goed ontwikkelde toeristische sector. Er zijn enorm veel activiteiten die je ter plekke nog kunt doen
 • Peru heeft prachtige oude steden. Tijdens je rondreis met Simi bezoek je onder andere Cuzco, maar ook Lima heeft veel hoogtepunten.
 • Culiniair kun je in Peru ontzettend veel beleven. De maaltijden zijn typisch Zuid Amerikaans. Er zijn veel restaurantjes te vinden. 

Waarom met Simi naar Peru?

Simi Reizen is gespecialiseerd in georganiseerde groepsreizen voor jongeren. Veel van onze reizigers zijn tussen de 20 en 30 jaar oud. Dat je wellicht nog niet van ons gehoord hebt is niet zo vreemd, de meeste reizigers komen bij ons terecht via een doelgerichte zoekactie, bijvoorbeeld op "jongerenreis Peru". Toch zijn we geen kleintje in de reiswereld. Elk jaar reizen duizenden jongeren met ons naar alle uithoeken van de wereld. Met gemiddeld een 8.8 waarderen reizigers onze groepsreizen met een hoog cijfer. Behalve naar Peru kun je met Simi bijvoorbeeld kiezen uit jongerenreizen Sri Lanka, verschillende jongeren groepsreizen Amerika, maar ook vele bestemmingen binnen Europa, varierend van een jongerenreis Spanje tot een jongerenvakantie in Ierland.