Jongeren reizen

Jongeren reizen

De jongeren-reizen van Simi zijn avontuurlijk, actief, meeslepend en ontzettend gezellig. Of je nu alleen reist of met vrienden, tijdens de jongeren-reizen die we in Europa en de VS organiseren maak je nieuwe vrienden, beleef je ontzettend veel en kun je genieten van ongedwongen jongeren reizen waar je nog lang en met veel plezier aan terug zult denken.

Behalve de uitgelichte jongeren-reizen die je hieronder ziet organiseren we daarnaast nog prachtige rondreizen door Ierland, rondreizen in de USA, rondreizen door Noorwegen en Zweden en actieve vakanties in Zweden.

Of je nu op zoek bent naar een actieve vakantie, een strandvakantie of een rondreis, bij Simi zit je altijd goed!

 

Top jongeren reizen 2019

Jongeren reizen Kroatie
Jongeren reizen Slovenie
Jongeren reizen Frankrijk
Jongeren reizen kroatie Jongeren reizen Slovenie Jongerenvakanties Frankrijk

Reisbestemmingen jongeren reizen

Simi is gespecialiseerd in groepsreizen voor jongeren die houden van afwisseling, avontuur en gezelligheid. Alle jongeren reizen hebben een actief karakter en veel activiteiten zijn standaard inbegrepen bij onze reissom. Hieronder vind je een deel van het reisaanbod voor de zomer van 2019.

Wacht niet te lang met boeken, want voor veel groepsreizen is slechts beperkt plaats!

 

Jongeren reis Kroatie

Een echte strandvakantie met veel uitgaansmogelijkheden, maar ook inclusief een groot aantal outdoor activiteiten. Met een viersterrencamping direct aan het strand en keus uit twee reisprogramma's is deze jongerenvakantie al jaren enorm populair.

Kies uit een vakantie met raften, canyoning, zeekajakken, snorkelen en meer, inbegrepen bij de prijs. De jongeren reis naar Kroatie duurt in totaal 11 dagen en is een echte groepsreis. Elke reis wordt begeleid door onze eigen reisleiding die er is voor alle vragen en helpt waar nodig.


 

Jongeren reizen Frankrijk

Ook Frankrijk scoort altijd hoog in het lijstje met meest populaire jongeren-reizen. Voor jongeren die op zoek zijn naar een outdoorvakantie is dit een ideale reisbestemming. Vanaf een mooie camping organiseren we deze jongeren reis met heel veel activiteiten inbegrepen, begeleid door professionele gidsen. Je hebt de keus uit drie reisprogramma's, afhankelijk van hoeveel adrenaline je aan kunt tijdens je vakantie.

Het meest basic programma, geschikt voor jongeren die nog niet eerder een actieve vakantie of outdoorvakantie gedaan hebben is het meest populair en is ideaal als je gewoon een weekje er lekker tussenuit wilt, maar niet op het strand wil liggen.

Frankrijk Actief PLUS is iets meer gericht op jongeren die al eens een outdoorvakantie hebben gedaan, maar nog wel een stapje verder willen. Niet extreem, maar wel echt een stap pittiger dan de actieve vakantie. Zo gaan we raften op een wildere rivier waar de kans op omslaan reeel is, maken we een heftige canyoningtocht en kun je rekenen op extra veel adrenaline!

Nieuw in 2016 is de canyoningvakantie. Tijdens deze reis staan verschillende canyoning tochten op het programma, aangevuld met een paar echte wildwatersporten zoals hydrospeed. Voor wie echt op zoek is naar kicks is dit een topvakantie!


 

Avontuur in de USA - groepsreizen

Boven de 19 (of 21 voor Las Vegas) en op zoek naar een echte grensverleggende groepsreis met leeftijdsgenoten? Dan zijn onze jongeren reizen in Amerika wellicht iets voor jou. In 2019 heb je keus uit vijf reizen door de Verenigde Staten, die ook nog eens goedkoop met elkaar te combineren zijn.

De eerste reis is een rondreis door de staten Idaho, Montana, Wyoming en Utah en neemt je mee langs imposante bossen, hoge bergen, mooie steden en interessante gebieden met als hoogtepunten Yellowstone National Park en Glacier National Park. Een rondreis die je niet snel zal vergeten en die extreem interessant is als je gek bent op natuur en avontuur, maar toch ook graag met anderen op reis bent.

De tweede jongeren reis in Amerika speelt zich af in en rondom Las Vegas en is een combinatie van een vakantie met veel shows, uitgaan en plezier, maar ook het bezoeken van een aantal unieke natuurparken waaronder de Grand Canyon en Zion National Park. Vanaf een prima hotel op de Las Vegas Strip maken we tijdens deze reis verschillende uitstapjes en heb je natuurlijk kans om Sin City te ontdekken!


 

Rondreizen Ierland

Tijdens onze Ierland rondreizen zie je niet alleen een groot deel van de hoogtepunten van dit bijzondere eiland, maar maak je ook kennis met de lokale pubs en maken we een aantal mooie wandeltochten langs unieke plekjes. Deze reis is ideaal voor jongeren die zoeken naar jongeren reizen buiten de gebaande paden, met veel natuur, cultuur, avontuur en gezelligheid. We beginnen en eindigen deze jongeren-reis in de hoofdstad Dublin, waar we natuurlijk de tijd nemen om de stad goed te bekijken.

Ierland rondreizen Ierland jongeren reizen

1 van de hoogtepunten van Ierland zie je hierboven, Glendalough. De vallei van de twee meren is al ruim duizend jaar een plek waar mensen samenkomen. Je waant je even terug in het oude Ierland en kunt genieten van bijvoorbeeld een heerlijke wandeling met geweldige uitzichten op de Wicklow mountains. 

Meer weten?

Jongerenkampen
jongerenreis
jongerenvakanties
singles reizen jongeren
actieve vakanties
hotelreizen