Groepsreizen Spanje

 • Altijd incl. excursies
 • Altijd incl. vervoer
 • Reis door Simi geannuleerd? Geld terug
CAL SGR ANVR

Groepsreizen & singlereizen Spanje

Het zuiden van Spanje is een van de ideale vakantiebestemmingen voor jongeren die houden van een zonnige groepsvakantie in combinatie met cultuur en geschiedenis. Andalusië staat bekend om de mooie zandstranden, de indrukwekkende natuur, heerlijk eten, gezellige terrasjes, mooie steden met prachtige monumenten, goede koffie, verrassende tapas, siësta en vriendelijke mensen. Ga met Simi mee met een lekker gevarieerde groepsreis voor als je zowel de cultuur en geschiedenis wilt ontdekken met groepsgenoten maar ook lekker ongedwongen wilt genieten van het Spaanse zonnetje.

Onze Spanje Actief groepsreizen

Groepsvakanties Zuid-Spanje

8 dagen

Zin in strand, cultuur en historie tijdens deze rondreis Andalusië met leeftijdsgenoten (18-39 jaar). Groepsreis Spanje incl. vervoer, verblijf en excursies. Ontdek o.a. Sevilla, Granada en meer!

 • Verblijf in hostels
 • Incl. vlucht
 • Busreis
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Alleen ontbijt
voor 1279.00
BEKIJK REIS

Groepsrondreizen Zuid-Spanje

8 dagen

Ontdek o.a. Granada, Sevilla en Cadiz tijdens deze groepsrondreis Zuid-Spanje met 18-39 jarigen! Groepsrondreizen Andalusië incl. vervoer, verblijf en excursies, maar ook voldoende vrije tijd!

 • Verblijf in hostels
 • Incl. vlucht
 • Busreis
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Alleen ontbijt
voor 1289.00
BEKIJK REIS

Highlights

 • Stadstour Córdoba
 • Fietstour Sevilla
 • Bezoek Generalife en Alhambra
 • Bezoek moskee Córdoba
 • Wijnproeverij
 • Bezoek aan Ronda
 • Stranddag Costa del Sol
 • En meer!

Tijdens onze groepsreizen in Spanje ga je het avontuur aan samen met leeftijdsgenoten. Je reist samen met mensen tussen de 18 en 32 jaar. Samen met leeftijdsgenoten op groepsreis gaan betekent lekker veel groepsgezelligheid, samen nieuwe dingen ontdekken en ook samen nagenieten in de avond op een terrasje in de Spaanse avondzon. Naast de inbegrepen programma onderdelen heb je tijdens deze Zuid-Spanje jongerenreis voldoende vrije tijd om zelf nog het een en ander te ontdekken of een terrasje te pakken. Uiteraard hebben we ook een bezoek aan het strand opgenomen in het programma.

Rondreizen Andalusië Spanje

Rondreizen Zuid-Spanje jongeren

Hoogst waarschijnlijk hoeven we je niet te vertellen waar Spanje ligt en welke taal ze er spreken, maar misschien ben je nog nooit in Spanje geweest of wil je nog wat meer weten over deze reisbestemming. Spanje is een van de populairste vakantiebestemmingen van Nederlanders. Niet heel gek natuurlijk, want je hebt er heerlijk weer, het is niet al te ver reizen en er zijn ontzettend veel leuke dingen te beleven.

Daarnaast kun je er lekker veel gerechten en tapas uitproberen die je niet zo snel in Nederland zult zien. De hoofdstad van Spanje is Madrid. Daarnaast zijn Barcelona, Bilbao, Malaga en Valencia bekende steden in dit land. Spanje is een veilige reisbestemming en heeft ruim 47 miljoen inwoners. Ongeveer 73% van de bevolking is katholiek.

Je kunt er gewoon met de euro betalen, lekker gemakkelijk! Tijdens onze rondreis reizen we naar het zuiden van Spanje, de regio Andalusië. Deze regio staat bekend om de historie, de cultuur en het lekkere weer! En niet te vergeten, het overheerlijke eten. De hoofdstad van Andalusië is Sevilla. 

Gekeken naar het klimaat kun je uitkijken naar een gemiddelde maximum temperatuur van 28-32 graden in juli, augustus en september. Echter, op warme dagen kan het ook gemakkelijk de 40 graden aantikken in sommige steden, dus neem vooral zonnebrandcrème, een pet en een zonnebril mee! We nemen de tijd om alles rustig te ontdekken. De minimumtemperatuur komt gemiddeld niet onder de 14 tot 16 graden in deze maanden. De kans op neerslag is zo goed als nihil. Andalusië is erg groot, dus per stad waarin we verblijven kan het ook nog een beetje verschillen. 

Zuid-Spanje rondreis

Programma van de Andalusië rondreis jongeren

Tijdens de Andalusië rondreis zijn er diverse leuke dingen inbegrepen bij je reisprogramma. Zodoende onderneem je leuke activiteiten samen in groepsverband en leer je de reisgroep echt kennen! Daarnaast heb je voldoende vrije tijd om zelf of met z'n allen nog een plan te trekken. Zodoende bepaald je zelf hoe historisch, cultureel of relaxed je je groepsreis maakt!

De volgende excursies zijn inbegrepen bij de reissom van de Zuid-Spanje rondreizen voor jongeren:

 • Stadstour Córdoba 
 • Stadstour Granada met entree Alhambra en Generalife
 • Fietstour Sevilla
 • Entree Moskee Córdoba
 • Wijn- en sherry- proeverij en bezoek wijngaard

De groepsreis Zuid-Spanje brengt je ook naar Cadiz en Ronda waar je vrije tijd hebt en je hebt een stranddag in Costa del Sol. Ook de vluchten, alle overnachtingen, de transfers, lokale belastingen en het ontbijt in Spanje zijn inbegrepen bij je reissom en ter plekke is een Nederlandstalige Simi reisbegeleider aanwezig.

Zuid-Spanje rondreis

Wat kan ik mij voorstellen van de groepen?

Je boekt bij ons een groepsreis. Dit houdt in dat je samen met leeftijdsgenoten op reis gaat en ook samen de inbegrepen programma onderdelen zult doen. Hierdoor ben je tijdens de reis echt met de groep samen en is het vanaf de eerste dag altijd al erg gezellig! Ook het reizen naar locatie doe je samen en je deelt samen met enkele reisgenoten een kamer.

In de vrije tijd staat het je helemaal vrij om je eigen plannen te trekken, maar natuurlijk kan het nog veel leuker zijn om samen met je groepsgenoten iets leuks te doen! Onder het tabje bestemming op de reispagina geven we al diverse tips. Ook je Nederlandstalige reisbegeleider heeft voldoende suggesties voor jullie.

De jongerenreis Spanje mag je alleen boeken maar ook samen met een vriend/vriendin of met een groepje. Ongeveer 70% boekt bij ons zijn of haar reis alleen, waardoor er altijd een leuke mix ontstaat. Maar geen zorgen, ook de mensen die samen boeken gaan bewust voor een groepsreis en staan er volledig voor open om met de gehele groep op te trekken! Mensen die mee reizen naar Spanje houden van gezelligheid, historie, cultuur, nieuwe dingen ontdekken en het pakken van een terrasje.

Zuid-Spanje rondreizen

Waar verblijven we tijdens de Spanje rondreis?

We verblijven tijdens de Zuid-Spanje rondreis in diverse prachtige steden van Andalusië. Je slaapt tijdens de Zuid-Spanje rondreis met enkele van je reisgenoten in een kamer in een hostel. De eerste twee nachten verblijven we in Grenada, een levendige stad met veel Moorse invloeden. Tijdens je vrije tijd kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het klooster van San Jeronimo, de wijk Albaicín en de kathedraal. Ook gewoon lekker ronddwalen door de straten is heerlijk, waarna je kunt neerploffen bij een van de terrasjes.

We overnachten vervolgens een nachtje in Córdoba. Je zult zien dat de monumenten diverse invloeden hebben. De historische binnenstad staat op de werelderfgoed van UNESCO. In de avond kun je een rondje lopen langs bijvoorbeeld de Joodse wijk, Palacia de Viana, de synagoge en Torre de la Calahorra.

Zuid-Spanje rondreizen

De vierde en vijfde nacht slaap je in Sevilla. Tijdens je inbegrepen fietstocht door de stad zie je al diverse mooie bezienswaardigheden. Je krijgt in deze stad voldoende vrije tijd om een eigen planning te maken. De Nederlandstalige reisbegeleider zal je hier uiteraard bij helpen. Voorbeelden van mooie bezienswaardigheden zijn Alcazar, de kathedraal, Plaza España en ook kun je je vermaken in diverse prachtige wijken met voldoende terrasjes en winkeltjes.

In Cadiz verblijven we de zesde nacht. Cádiz is een van de oudste steden van Europa, geschat op meer dan 3000 jaar oud. Deze havenstad is wat minder bekend dan de andere steden, maar ook absoluut een pareltje om te bezoeken! Er zijn talloze monumenten uit de tijd van de Romeinen, Moren, Carthagers en Feniciërs. In je vrije tijd kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Plaza de San Juan de Dios, de kathedralen, Torre Tavira en de wijk El Pópula. Ook het strand zit dichtbij als je even wilt relaxen. De laatste nacht verblijven we in Costa del Sol. De ideale plek om de reis af te sluiten met zon, zee en strand!

Meer informatie?