Jongerenreizen Spanje

Actieve jongerenreizen Spanje

Spanje is een van de ideale vakantiebestemmingen voor jongeren die houden van een zonnige groepsvakantie. Het land van mooie zandstranden, indrukwekkende gebergten, heerlijk eten, gezellige terrasjes, schattige dorpjes in de bergen, goede koffie, verrassende tapas, siësta en vriendelijke mensen. Lekker actief bezig zijn tijdens de jongerenreis in de Pyreneeën, maar ook lekker relaxen aan de Costa Dorada. Een lekker gevarieerde groepsreis voor als je zowel leuke activiteiten wilt doen met groepsgenoten maar ook lekker ongedwongen wilt genieten van het Spaanse zonnetje.

Onze Spanje Actief groepsreizen

Jongerenvakanties Spanje Actief

9 dagen

Reis samen met 18-25 jarigen naar het zonnig Spanje en geniet van deze jongerenvakanties Spanje inclusief vluchten, overnachtingen en leuke activiteiten. Je kunt samen reizen maar iets meer dan de helft reist ook alleen!

 • Verblijf op camping
 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
voor 1019.00
BEKIJK REIS

Groepsvakanties Spanje

9 dagen

Groepsvakanties Spanje voor 24-35 jarigen die op zoek zijn naar een gezellige groepsvakantie met leeftijdsgenoten waarbij je zowel kunt genieten van relaxen aan de kust als het ondernemen van uitdagende activiteiten!

 • Verblijf op camping
 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
voor 1019.00
BEKIJK REIS

Highlights

 • Spaanse Pyreneeën
 • Spaanse kust Costa Dorada
 • Relaxen en actief bezig zijn
 • Rafting La Norguera Pallaresa
 • Kanoen Lake of Guingueta
 • Adventure Park
 • Hiking Siarb Valley
 • Canyoning

Tijdens onze groepsreizen in Spanje ga je het avontuur aan samen met leeftijdsgenoten. Je reist samen met mensen tussen de 18 en 39 jaar. Samen met leeftijdsgenoten op groepsreis gaan betekent lekker veel groepsgezelligheid, samen leuke activiteiten doen en ook samen nagenieten in de avond. Naast het vaste programma heb je tijdens deze Spanje Actief jongerenreis voldoende vrije tijd om lekker op het strand te liggen, een duik te nemen in de zee, een drankje te doen of om het zwembad in te springen. Of ben je meer van een potje volleybal? Er zijn talloze mogelijkheden! 

Jongerenreizen Spanje

Hoogst waarschijnlijk hoeven we je niet te vertellen waar Spanje ligt en welke taal ze er spreken, maar misschien ben je nog nooit in Spanje geweest of wil je nog wat meer weten over deze reisbestemming. Spanje is een van de populairste vakantiebestemmingen van Nederlanders. Niet heel gek natuurlijk, want je hebt er heerlijk weer, het is niet al te ver reizen en er zijn ontzettend veel leuke dingen te beleven.

Daarnaast kun je er lekker veel gerechten en tapas uitproberen die je niet zo snel in Nederland zult zien. De hoofdstad van Spanje is Madrid. Daarnaast zijn Barcelona, Bilbao, Malaga en Valencia bekende steden in dit land. Spanje is een veilige reisbestemming en heeft ruim 47 miljoen inwoners. Ongeveer 73% van de bevolking is katholiek.

Je kunt er gewoon met de euro betalen, lekker gemakkelijk! Gekeken naar het klimaat kun je uitkijken naar een gemiddelde maximum temperatuur van 29/30 graden op onze kustlocatie en kun je in de bergen op de eerste camping een gemiddelde maximum temperatuur van 25 graden verwachten.

Wat kan ik mij voorstellen van de groepen?

Je boekt bij ons een groepsreis. Dit houdt in dat je samen met leeftijdsgenoten op reis gaat en ook samen de activiteiten zult doen. Hierdoor ben je tijdens de reis echt met de groep samen en is het vanaf de eerste dag altijd al erg gezellig! Ook het reizen naar locatie doe je samen en je hebt een eigen kampement op de camping.

In de vrije tijd staat het je helemaal vrij om je eigen plannen te trekken, maar natuurlijk kan het nog veel leuker zijn om samen met je groepsgenoten iets leuks te doen! Naast dat je naar het zwembad of het strand kunt, bieden de campings leuke andere mogelijkheden. Vanaf de tweede camping is het ook mogelijk om een stad te bezoeken of om naar het Port Adventura Park (pretpark) te gaan. Ook zijn veel groepen vaak in voor een leuke spelletje, zoals 30 Seconds of Weerwolven van Wakkerdam. Kortom, je gaat je niet vervelen! 

De jongerenreis Spanje mag je alleen boeken maar ook samen met een vriend/vriendin of met een groepje. Ongeveer 55% boekt bij ons zijn of haar reis alleen, waardoor er altijd een leuke mix ontstaat. Maar geen zorgen, ook de mensen die samen boeken gaan bewust voor een groepsreis en staan er volledig voor open om met de gehele groep op te trekken!

Waar verblijven we in Spanje tijdens de groepsreis?

We verblijven op twee verschillende campings tijdens de jongerenreis Spanje Actief. De eerste helft van de groepsreis verblijven we op een camping dichtbij Sort, zo'n 1,5 uur rijden vanaf van Andorra in zuidwestelijke richting. Deze camping ligt in de Pyreneeën, waardoor we hier leuke activiteiten kunnen ondernemen in de bergen. Wat we allemaal gaan doen? Bekijk daarvoor de reispagina van jouw leeftijdsgroep! Of lees het onderstaande kopje waarbij we een korte samenvatting geven.

De tweede camping is Camping Miramar. Om je een beeld te geven, als je de kust naar beneden volgt, ongeveer 15 minuten rijden vanaf Cambrils en een half uur van Tarragona. Deze camping ligt letterlijk aan de kust van de Costa Dorada. De dagen op deze camping kun je volledig invullen naar eigen wens. Lekker relaxen en genieten van de Spaanse zon.

Is deze jongerenreis wat voor mij?

Bij deze actieve jongerenreis Spanje gaan we met het vliegtuig naar locatie. Tijdens de jongerenvakantie Spanje Actief staat er leuke inbegrepen activiteiten op de planning! Het eerste gedeelte van de reis zullen we deze activiteiten doen en de laatste dagen heb je relaxdagen. Als je gek bent op wat variatie tijdens een groepsreis, zal deze reis je dus waarschijnlijk wel aanspreken! De activiteiten zijn in het kort spectaculair raften, een avontuurlijke hike, canyoning, klimmen in een Adventure Park (klimpark) en een mooie kanotocht met een picknick.

Check alle single reizen

Meer informatie?