Jongerenreizen Spanje

Iedereen kent Spanje natuurlijk als vakantiebestemming voor jongeren. Een echte zonbestemming met in de zomer gemiddelde temperaturen van 29 graden in juli en 30 graden in augustus. De watertemperatuur ligt tussen de 23 en 25 graden, prima om in te zwemmen.

Onze jongeren vakanties in Spanje zijn geen zuipvakanties, maar vooral ontzettend gezellige groepsreizen met leeftijdsgenoten, ideaal voor iedereen die behalve lekker op het strand liggen en uitgaan ook nog iets wil doen tijdens de vakantie.

Je krijgt dan ook, behalve een busreis naar Spanje ook een heel programma met leuke activiteiten standaard erbij. Groot voordeel: je leert elkaar veel beter kennen en hebt daardoor veel leukere avonden met een grote groep leeftijdsgenoten.

Jongerenreizen  en jongerenvakanties Spanje 2017

Jongeren 15-17

Jongerenreis Spanje 18-22

spanje vakantie  jongeren vakantie spanje 

Jongeren vakanties rondom Salou

Natuurlijk, de meest populaire jongerenreizen in Spanje gaan nog steeds naar de Costa Dorada, en terecht! Mooi weer, veel te doen, lekker strand en lekker warm in de zomer. Wij verblijven met onze jongerenreis Spanje op slechts 10 kilometer van Salou, dat dus eenvoudig te bereiken is met de lokale bus of, na het uitgaan, met een taxi. Als je deze met vier personen deelt kost het bijna niks en ben je snel en comfortabel weer terug op de camping.

Onze tweede jongerenreis Spanje is voor de nog actievere mensen en begint in eerste instantie in de Spaanse Pyreneen. De eerste dagen breng je door in de bergen met spectaculaire outdoor-activiteiten. Daarna verplaats je met je hele groep naar het strand waar je heerlijk kunt relaxen. Zo combineer je een echte outdoorvakantie met een echte strandvakantie. Een top combi!

Weten wat er nog meer te beleven valt in de omgeving van Salou?

Activiteiten jongeren-reizen Spanje

Wat belangrijk is, is dat je een echte groepsreis boekt. Of je nu alleen boekt of met vrienden, samen met de hele groep voer je het programma uit. Je leert elkaar dus zeker goed kennen. Sommige groepen spreken elkaar jaren na afloop van hun jongerenvakantie nog steeds.

Op het programma staan onder meer:

 • Bezoek aan Portaventura, het grootste pretpark van Spanje. Het ligt vlakbij Salou en is een groot pretpark, bestaande uit verschillende gebieden.
 • Bezoek aan Salou met een mini-cruise vanaf de camping. Langs de kustlijn varen we met deze boot naar Salou.
 • Beachvolleybal. Dit wordt door onze eigen reisleiders georganiseerd en is een goede manier om elkaar wat beter te leren kennen.
 • Catamarantocht en snorkelen - we varen mee met een catamaran en helpen bij het besturen van deze mooie boten. Onderweg maken we natuurlijk een zwemstop en snorkelstop.
 • Intro windsurfen - deze plannen we al aan het begin van de vakantie, zodat je als je de smaak te pakken hebt, eventueel nog lessen kunt bijboeken gedurende de vakantie.
 • High rope parcours - het is altijd leuk om weer iets anders te doen. Dit high rope parcours is vrij spectaculair en eindigt met een 140m zipline.
 • Paintball - niks leukers dan schieten op je groepsgenoten. Een topactiviteit die inbegrepen is bij de reissom.

Barcelona bezoeken

Tijdens deze jongerenreizen heb je de mogelijkheid een dagje Barcelona bij te boeken. We hebben dit niet standaard in het programma opgenomen omdat niet iedereen dit wil, maar als je zo dichtbij een grote stad als Barcelona bent is het zeker de moeite van een bezoek waard. Een wandeling over de ramblas, een bezoek aan het Gaudi park en het zien van de Sagradas Familia zijn dingen die je eigenlijk niet kan missen.

Waarom met Simi mee op jongerenreis?

 1. Je boekt een echte groepsreis. Het maakt dus niet uit of je alleen reist of met vrienden
 2. Gemiddeld scoren onze reizen een 8.8, best goed!
 3. Je reist met leeftijdsgenoten
 4. Je boekt een reis incl. een programma. Hierdoor leer je elkaar veel beter kennen
 5. Deze jongerenreis is een ideale combi van een strandvakantie, uitgaansvakantie en een beetje actieve vakantie
 6. Simi heeft in 2014 en 2015 de award als beste aanbieder van actieve vakanties gewonnen bij reisorakel.nl en in 2015 en 2016 de reisgraag award als beste aanbieder van jongerenreizen.

Leeftijdsgroepen zomerkampen Spanje

Dit zomerkamp wordt aangeboden in twee verschillende leeftijdsgroepen. Voor jongeren van 15 t/m 17 jaar organiseren we een zomerkamp waar iets meer door de reisleiding wordt geregeld. Er is iets meer ondersteuning en controle en er wordt buiten het vaste programma om meer door de reisleiding georganiseerd.

Voor de 18-22 jaar groepen geldt dat ze in principe vrijheid hebben om uit te gaan en extra dingen te doen, maar dit wel in overleg gebeurt. Het is voor de reisleiders fijn als ze een idee hebben waar iedereen is zodat ze kunnen inspringen als er iets aan de hand is. Daarnaast benadrukken we dat de jongerenreizen van Simi geen zuipvakanties zijn. We verblijven op een familiecamping waar andere mensen ook van nachtrust willen genieten en verwachten van onze volwassen reizigers ook een volwassen instelling.

Echte jongerenvakanties Spanje

Als je met Simi naar Spanje gaat kun je rekenen op een echte jongerenvakantie. Mooi weer, vlakbij het strand, een camping met mooi zwembad en een groot aantal standaard inbegrepen activiteiten, waaronder een bezoek aan het grootste pretpark van Spanje zorgen ervoor dat deze jongeren-vakantie een ideale mix is van relaxed op vakantie zijn met leeftijdsgenoten en genieten van een echte groepsreis.

Bij de jongerenvakanties Spanje zit de busreis inbegrepen, maar ook veel activiteiten. Zo staat paintball op het programma, bezoeken we Portaventura, maken we een introductie windsurfen mee en meer. Voor iedereen die houdt van zon, zee en strand, maar ook iets wil doen tijdens zijn vakantie is dit een aanrader.

Houd er trouwens rekening mee dat je op tijd je reis boekt, want het aantal plekken is beperkt. In 2016 hebben we niet iedereen een plekje bij deze jongerenvakanties kunnen geven helaas.

Jongerenvakanties Kroatie

Meer weten:

jongerenreizen
jongeren vakanties
singlereizen