Verenigd Koninkrijk

Groepsreizen Verenigd Koninkrijk

Met een jongerenvakantie naar het Verenigd Koninkrijk is lekker avontuurlijk en daarnaast ook niet al te ver weg. Ontdek het Verenigd Koninkrijk en de mooie natuur, de gezellige mensen en het lekkere en aparte eten en drinken. Tijdens een groepsreis naar het Verenigd Koninkrijk doen wij leuke activiteiten, ontdekken we het land en is er voornamelijk lekker veel groepsgezelligheid. Je reist samen met minimaal 8 en maximaal 25 18 tot 35 jarigen. Meestal ligt dit aantal rond de 15 personen. In 2019 kun je met ons mee naar Schotland in het Verenigd Koninkrijk. Tijdens deze jongerenreis ga je onder andere naar Edinburgh, ga je paintballen, maak je een bergwandeling, ga je raften en ga je samen gezellig BBQ'en. Klik hieronder op de singlereis voor meer informatie.

Groepsvakanties Verenigd Koninkrijk 2019

Single groepsreis Schotland

10 dagen

Avontuurlijke 10daagse groepsreis in Schotland. Veel inbegrepen activiteiten, een mooie reis dwars door Schotland en heel veel gezelligheid. 

  • Verblijf op camping
  • Incl. vlucht
  • Busreis
  • Activiteiten in reisprogramma incl.
  • Eten niet inbegrepen of deels
voor 1199.00
BEKIJK REIS

Highlights groepsreis Schotland

Bezoek aan Edinburgh en Fort William

Heel veel groepsgezelligheid

Sightseeing mooiste locaties

Stand up paddling en raften

Paintball en boogschieten

Leren gooien met een bijl

Klimmen en abseilen

Sightseeing dagtrip

Sauna en 2x BBQ' en

Mountainbike treasure hunt

Canyoning

Workshop actie / mobiele fotografie

Bergwandelen op de Munro

Inclusief retourvlucht en overnachtingen

Nederlandse reisleiding

Professionele Engelstalige chauffeur en gids

Groepsreis Schotland

Met Simi Reizen naar Schotland betekent een hoop groepsgezelligheid, het ontdekken van prachtige locaties en het doen van avontuurlijke en actieve activiteiten. Schotland echt ontdekken doe je met de tent en daarom is dit een echte kampeer groepsreis. Daarnaast slapen jullie ook een aantal nachten in een hostel nabij Edinburgh. Samen met je groep maak je er een echt avontuur van tijdens deze Europese groepsvakantie. We beginnen de groepsvakantie goed met een lekkere bbq, zodat iedereen elkaar rustig kan leren kennen. Daarna begint de actie direct! Raften, canyoning, stand up paddling, paintballen, bergwandelen en rotsklimmen zijn enkele voorbeelden van activiteiten die je tijdens deze singlereis gaat doen. Laat je vooral niet tegenhouden door het weer in Schotland. Natuurlijk is het altijd een verrassing wat het weer doet tijdens de groepsreis, maar Schotland zou Schotland niet zijn zonder een beetje bewolking en regen.

We slapen op 2 verschillende campings en 1 hostel tijdens de groepsreis. Zodoende zien we verschillende delen van Schotland, maar hoeven jullie ook niet al te vaak de tenten af te breken en op te zetten. Ook hoef je niet bang te zijn dat je een tent mee moet slepen, die verzorgen wij! De eerste camping waar jullie verblijven is Aberfeldy Campsite in Perthshire. Daarna verblijven jullie op een camping net buiten Fort William. Tot slot kunnen jullie lekker bijkomen in een hostel in Edinburgh.

Naar Schotland toe reis je comformtabel met het vliegtuig. Dit maakt het een korte vliegtuig reis naar de locatie van de singlevakantie (ongeveer anderhalf uur). Deze reis maak je samen met je groepsgenoten, waarbij de meeste mensen vliegen vanaf Schiphol. De reisleider is vaak al ter plaatse en zal jullie opwachten bij het vliegveld in Edinburgh.

Waarom op singlereis naar Schotland?

Als je nog nooit naar Schotland bent geweest, moet je er zeker een keer naartoe! Als je er eenmaal bent geweest wil je namelijk heel graag weer terug. Waarom? Door de sfeer, het accent van de bevolking, het uitgebreide ontbijt, de wisselende maar ruige natuur, de stoofpotten en de zelfgebrouwde drank. Schotland is leuker om te ontdekken met een groep dan in je eentje, en daarom is deze singlereis ideaal als je het land wilt ontdekken of nog een keer mee wilt maken. Tijdens de groepsreis rijdt je langs echte Schotse plaatsjes en ontdek je de natuur tijdens een sightseeing tour. 

Schotland is bevolkt in de grote steden, maar er zijn ook gebieden waar je zo maar een uur door heen kunt rijden zonder ook maar iemand tegen te komen. Hoe meer je naar boven de Highlands in gaat, des te minder mensen je tegen komt. Zo kunnen jullie tijdens de groepsreis met de groep heerlijk genieten van de natuur. De Schotten zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Tijdens de wandeling bij Loch Lomond zie je een stukje prachtige natuur. Aan de ene kant van het meer heb je een wandelpad waarbij je deels klauterend over rotsen moet lopen terwijl je uitzicht hebt over het prachtige meer, aan de andere kant van het meer rijden de auto's en de trein. Wandelend is Schotland dus erg mooi, maar ook zeker met de auto. Zo doen we ook aan sightseeing naar Loch Linnhe, Oban (de grootste haven van Schotland), Loch Lomond en Edinburgh.

De singlereis zou geen groepsreis van Simi Reizen zijn als er geen leuke actieve activiteiten in het programma zouden zitten. Zo gaan we onder andere raften op de Tay river, doen we aan canyoning en stand up paddling, leer je gooien met een bijl, doen we een potje paintbal, gaan we boogschieten, beklimmen we de berg Munro en bezoeken we het bekende Fort William. Dit maakt de reis een combinatie van het ontdekken van de natuur en cultuur van Schotland en het doen van leuke activiteiten die het land voor ons mogelijk maakt. Daarnaast hebben we de activiteiten een mix gemaakt van zowel natte activiteiten als activiteiten 'op het land'. Het volledige programma kun je lezen op de Schotland groepsreis pagina.

Wie gaan er mee met de jongerenvakantie?

Tijdens deze groepsreis reis je standaard samen met de 18-22 en 23-35 groepen. Met het slapen kun je zelf bepalen met wie je een tent deelt. Vaak liggen de leeftijden redelijk dicht bij elkaar. Tijdens deze groepsreis reis je samen met minimaal 7 andere leeftijdsgenoten en meestal bestaat de groep uit ongeveer 15 personen. Naar Schotland gaan meestal mensen die houden van avontuur, leuke activiteiten, groepsgezelligheid en die niet bang zijn voor een beetje regen. Daarnaast is deze reis ideaal als je het liefst een korte reis maakt naar een leuke bestemming. Naar Schotland is het namelijk slechts +/- 1,5 uur vliegen.

Gemiddeld reist de helft van de reizigers bij Simi Reizen alleen en reist de andere helft samen met een vriend, vriendin of groepje. Daarnaast is ongeveer 55% vrouwelijk en 45% mannelijk. Je bent dus zeker niet de enige die alleen reist met de singlereis! Meestal raakt de groep erg snel hecht en vaak komen mensen thuis met leuke nieuwe vrienden! Ook de mensen die samen met iemand reizen kiezen bewust voor een groepsvakantie en staan dus open voor het samen reizen.

Wat is bij de Schotland jongerenvakantie allemaal inbegrepen?

Bij Simi Reizen houden wij van compleetpakketten. Zo krijg je geen verrassingen achteraf. Inclusief tijdens de reis zijn de retourvlucht inclusief 10 kilo handbagage, vervoer ter plaatse, overnachtingen, gebruik van kookmaterialen, 2x een barbecue, de Nederlandse reisleiding en een professionele Engelstalige chaffeur en gids. Daarnaast zijn de activiteiten die opgenomen zijn in het programma ook inclusief, betreffende raften, canyoning, workshop fotografie met mobiel/actie-camera, riverbugging, stand up paddling, sauna (1x), paintball, boogschieten, axe throwing, bergwandeling Munro, rotsklimmen, abseilen, een sightseeing dag, mountainbiken en een treasure hunt bij Fort William. Deze tiendaagse reis heeft een lekker vol programma! Niet inbegrepen zijn je reisverzekering, annuleringsverzekering, eventuele optionele activieiten die je nog wilt ondernemen en eventuele ruimbagage. Daarnaast zijn de maaltijden en drankjes niet inbegrepen bij de reis. Hiervoor maak je samen met de groep een potje. Eigen uitgaven dien je vanzelfsprekend ook zelf te betalen.

Belangrijke en leuke informatie over Schotland

Tijdens de groepsreis betaal je met de Britse Pond als je ergens iets wilt kopen. Uiteraard is het in dit land ook mogelijk op veel punten om te pinnen. Ook is het handig niet te schrikken als je met een transfer naar het hostel of de camping wordt gebracht, ze rijden hier namelijk net zoals in Engeland aan de linkerkant van de weg. De Schotse Hooglanden zijn misschien nog wel het bekendst als je kijkt naar de Schotse natuur. In het zuiden van Schotland begint de natuur erg heuvelig, maar hoe verder je naar boven gaat, tijdens de groepsreis richting Fort William, zal je zien dat de heuvels steeds ruiger worden en bergen beginnen te worden.

Ook staat Schotland erg bekend om haar pubs, iets wat jullie vast niet erg vinden tijdens de singlereis. Probeer dan zeker een echt lokaal biertje! Natuurlijk staat Schotland net als Ierland ook erg bekend om de whiskey distelleerderijen. Bewonder je kastelen? Dan ben je ook helemaal thuis in Schotland. Wist je dat het nationale dier van Schotland een eenhoorn is? Nee, geen grapje. In de veertiende eeuw werd het dier aangesteld als het nationale dier van Schotland en geloofden mensen nog in het bestaan van dit wezen. Ook zijn er in Schotland best vaak nog optredens met doedelzakken in de zomerperiode.

Eten tijdens de groepsreis

Tijdens de groepsvakantie zul je samen eten met je groep. Je hebt gelegenheid om zelf met de groep te koken op de camping en in het hostel. Dat is leuk en gezellig. Natuurlijk is het ook mogelijk om samen met de groep buiten de deur (of tent) te gaan eten. In Schotland zitten diverse restaurantjes met voor ieder wat wils. Of jullie halen ergens wat af om het alsnog gezellig bij de camping of het hostel op te eten. Alles is mogelijk, dat mogen jullie helemaal zelf bepalen tijdens de singlereis! Aanraders als je ergens wat gaat eten en zin hebt in iets echt lokaals zijn de stoofpot taartjes, fish & chips, stovies, bridies (vleespastei) en de bekende Schotse gerookte zalm. Haggis is natuurlijk ook typisch Schots eten, maar hier moet je echt van houden. Bestel hier een lokaal Schots biertje bij en je hebt een lekkere Schotse avondmaal. Eten is ongeveer even duur als in Nederland, maar in Schotland heb je wel meer pubs zitten waarbij ze maaltijddeals hebben. Daarnaast zit je dan vaak samen met de Schotse mensen. Of sluit de avond af met de groep door in een pub een echte Schotse whiskey te proberen. De mensen achter de bar helpen je maar al te graag met het uitzoeken van jouw ideale whiskey.

Paklijst groepsreizen

Wil je weten wat handig is om bij deze groepsreis alllemaal mee te nemen? Bekijk dan de paklijst.