Weten welke reis bij jou past? Doe de quiz! Sluit je aan bij avontuurlijke groepsreizen voor reizigers tussen de 18 en 32 jaar. Boek je reis zodra je eruit bent - gemiddeld stijgen prijzen naarmate de vertrekdatum dichterbij komt. 

Lastminute singlereizen en jongerenreizen

Simi voor schoolreizen

Als organisator van actieve groepsreizen is Simi Reizen een ideale partner voor scholen die op zoek zijn naar een organisatie die helpt bij het uitvoeren van buitenland-excursies in heel Europa. Voor elk budget hebben we een passende oplossing, waarbij het educatieve karakter natuurlijk meegenomen wordt in het samenstellen van een programma.

Waarom schoolreizen of werkweken met Simi?

 • We werken uitsluitend samen met fulltime professionele gidsen voor alle buitensport-activiteiten
 • Een compleet pakket, desgewenst inclusief onze eigen ervaren reisbegeleiding
 • Scherpe prijzen wegens de vele reizen die we jaarlijks in heel Europa organiseren
 • Gemiddeld scoren de Simi groepsreizen een 8.8 onder onze klanten
 • Snel, concreet en makkelijk bereikbaar
 • We werken uitsluitend samen met busmaatschappijen die lid zijn van het Keurmerk Touringcarbedrijven
 • Ervaring met grote groepen
 • Originele activiteiten, geleverd door profs.


Niet voor saaie schoolreizen of bestemmingen!

Als je op zoek bent naar een vakantieweek die net even anders is en waar de leerlingen op plekken komen die ze niet snel zelf zouden bezoeken is Simi een goede partner. We hebben enorm veel ervaring met het naar de zin maken van jongeren en studenten. Of het nu gaat om een verplichte werkweek of een vrijwillige reis die vanuit school of studievereniging wordt georganiseerd: we weten er raad mee!

Bestemmingen waar we regelmatig reizen voor scholen naar organiseren zijn:

 • Slovenie - deze parel in Europa is verrassend ruig en bergachtig. Het verleden en de grote mogelijkheid aan spectaculaire activiteiten zorgen voor een ideale reisbestemming voor jongeren. De betaalbaarheid ter plaatse is daarnaast een enorme plus.
 • Tsjechie - niet te ver van Nederland, maar met een divers landschap en een lange en indrukwekkende geschiedenis.
 • Oostenrijk - voor zomer en winter, onder begeleiding van een beroeps berggids zijn de mogelijkheden eindeloos voor schoolreizen, studiereizen en incentives.
 • Kroatie - mooi weer, prachtige bestemmingen en heel veel mogelijkheden voor activiteiten op cultureel, actief en geschiedkundig gebied.
 • Frankrijk - in de Alpen of aan de kust, we hebben mogelijkheden te over voor een gezellige schoolreis of excursie.

Je zult merken dat de door Simi georganiseerde schoolreizen allemaal een uniek karakter hebben. We treden graag buiten de gebaande paden en zijn gewend met grote groepen mensen om te gaan. De volledige afhandeling bij het organiseren van een schoolreis of werkweek. 


schoolreizen school reizen

Ervaring met groepen

Een groep is een dynamisch geheel. Onze reisbegeleiding wordt jaarlijks meerdere malen getraind op het omgaan met allerlei soorten gebeurtenissen die in een groep plaatsvinden. Empatisch vermogen, inlevingsvermogen, maar ook het daadwerkelijk sturen en bijsturen van een groep zijn niet eenvoudig, zeker niet als ze op vakantie zijn. Onze reisbegeleiders staan echter hun mannetje en leiden elke groepsreis in goede banen. Door onze ervaring met groepen zijn we in staat op eenvoudige wijze groepen snel samen te laten komen en op een leuke manier een reis door te brengen.

Veel scholen willen zelf een aantal docenten meesturen. Die zijn natuurlijk van harte welkom! In samenspraak met de docenten bepalen we de inhoud van het programma, maar geven ze ook een steuntje in de rug zodat ze zich niet bezig hoeven te houden met allerlei logistieke details.


Contact

Neem contact op met Robbert ten Kate voor meer informatie over de Simi schoolreizen en werkweken.

werkweken schoolreizen