Lastminute singlereizen en jongerenreizen

Single reizen

Single reizen voor reizigers tussen de 18 en 32 jaar boek je bij Simi. Als solo reiziger sluit je je aan bij een groep. Vooraf maak je online kennis en gaat vervolgens samen op single reis. Zeker 70% van alle reizigers boekt solo.

Populaire single reizen!

Rondreis Sri Lanka

Rondreis Sri Lanka

16 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 2506.5

meer informatie
Lapland groepsreis Zweden

Lapland groepsreis Zweden

8 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 2406.5

meer informatie
Slovenië Actief

Slovenië Actief

10 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 1036.5

meer informatie

Jongerenreizen Bali

Jongerenreizen Bali

16 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 2506.5

meer informatie
Kroatië Deluxe

Kroatië Deluxe

10 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 1356.5

meer informatie
Groepsreis Costa Rica

Groepsreis Costa Rica

16 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 2956.5

meer informatie

SGR SGR ANVR

Welke singlereis past bij jou? Doe de test!

Met honderden groepsreizen voor singles is kiezen niet altijd makkelijk. 

Bij alle reizen geldt dat minimaal 80% solo reist. Alleen op reis gaan is spannend, maar vooral superleuk! Je maakt vooraf kennis met je reisgenoten. Een single vakantie is een ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen in een mooie omgeving. 

Uiterlijk vier weken voor vertrek ontvang je inloggegevens. Hiermee kun je online kennismaken met je reisgenoten. Veel groepen spreken voor vertrek al eens samen af om kennis te maken, wel zo leuk. Welke reis past bij jou? 

De meeste reizen worden geboekt door solo reizigers die:

 1. het leuk vinden om nieuwe mensen te leren kennen, buiten je eigen cirkeltje
 2. een specifieke reis op het oog hebben, maar niet direct een reismaatje
 3. Een beetje avontuurlijk ingesteld zijn! 
 4. Het reizen met een groep leeftijdsgenoten gezellig vinden

Meer dan 35 bestemmingen.

Met ruim 35 bestemmingen is er altijd een vakantie te vinden die bij je past. Als je je reis bij Simi boekt, boek je altijd:

 • Een reis inclusief vluchten
 • Een reis inclusief de belangrijkste excursies
 • Alle overnachtingen
 • Alle transfers en vervoer

Balkan rondreizen

Balkan rondreizen

10 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 1606.5

meer informatie
Groepsreis Thailand

Groepsreis Thailand

16 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 2356.5

meer informatie
Groepsreizen Maleisië

Groepsreizen Maleisië

17 Daagse Actieve Vakantie
 • vanaf € 2356.5

meer informatie

Ervaringen met Simi

Simi organiseert elk jaar duizenden vakanties voor reizigers tussen de 18 en 32. In vrijwel alle gevallen gelukkig met een positief resultaat. Gaat er dan nooit iets mis? Jazeker wel, reizen is nu eenmaal een beleving.

Planningen kunnen wijzigen, een hotel kan tegenvallen of een vakantie kan anders zijn dan je had gedacht. In je vertrekinformatie vind je altijd ons noodnummer waar je 24 uur per dag terecht kunt. Zo kunnen wij er op afstand alles aan doen om je een heerlijke reis te laten beleven. 

Single reizen 18-32 jaar

Als je van plan bent solo op reis te gaan en je aan te sluiten bij een singlereis, is de samenstelling van je groep belangrijk. Bij Simi boeken uitsluitend reizigers tussen de 18 en 32 jaar. Daardoor weet je dat je altijd terecht komt in een groep met jongere mensen. 

Moet je single zijn om te boeken? Dat is gelukkig geen vereiste. Wij zijn er voor reizigers die het leuk vinden om met een grotere groep op pad te gaan. Reizigers die het leuk vinden om aanspraak te hebben en geen zin hebben om alles helemaal zelf uit te zoeken. Bij Simi sluit je je aan bij een groep en maak je vooraf kennis met je medereizigers.

Wist je dat meer dan 80% bij de meeste reizen solo boekt? En dat er nog nooit een groep vertrokken is waarin niet minimaal de helft van de reizigers alleen reist? 

Het hele jaar door singlereizen boeken

We bieden het hele jaar door actieve singlereizen aan over de hele wereld. In welke maand je ook wilt reizen, er zijn altijd wel singlereizen die vertrekken en waar je je bij kunt aansluiten. Niet alle reisbestemmingen worden het hele jaar door uitgevoerd, omdat elke bestemming zijn eigen seizoen kent.

Al met al kun je echter het hele jaar door wel ergens terecht. Of dat nu voor een singlereis in Lapland is of voor een exotische rondreis in Sri Lanka, een actieve vakantie in Costa Rica of een tropische reis op Bali.

Singlereizen Azië

Met een nog altijd groeiend aanbod in Azië reis je inmiddels met Simi naar:

Single reizen Noord, Midden en Zuid-Amerika

Singlereizen Europa

Singlereizen Afrika / Midden-Oosten

Hoe werkt een single reis precies? 

Bij een single reis boek je een plekje op een bestaande reis met een vaste vertrekdatum. Samen met de andere reizigers die hetzelfde doen vorm je een groep. Je kunt vooraf online kennismaken. Sommige groepen spreken voor vertrek al eens samen af om het ijs te breken. 

Bij een single reis is het niet van belang of je "single" bent. Hoewel er organisaties zijn die zich echt richten op datingreizen of reizen met als doel om een relatie te vinden, is dat bij Simi zeker niet het geval. Het gebeurt wel eens natuurlijk, maar het gaat ons er vooral om dat je samen met je reisgenoten een onvergetelijke vakantie beleeft. 

Simi is de grootste reisaanbieder voor single reizigers tussen de 18 en 32 jaar. Voor veel twintigers is een groepsreis met Simi een ideale optie, omdat je dan zeker weet dat iedereen in de groep jong en actief is. Omdat je altijd een reis boekt inclusief de belangrijkste excursies leer je elkaar ook nog eens goed kennen tijdens de reis. 

Als je single reizen boekt bij Simi kun je rekenen op een fijne sfeer, heel veel gezelligheid, heel veel levendigheid en een ontspannen vakantie.