Groepsreizen Azie jongeren

Waarom is Azië zo populair als reisbestemming voor jongeren? Met name de landen in Zuid Azië zijn populair bij backpackers en rondreizigers. Met Simi boek je een georganiseerde rondreis met Nederlandstalige reisleiding en incl. je retourvlucht, je activiteiten en alle overnachtingen en vervoer.

Omdat je altijd met een groep leeftijdsgenoten reist is er altijd aanspraak, leer je nieuwe mensen kennen en kun je optimaal genieten van deze verre reisbestemmingen. 

Met onze groepsreizen Azië boek je dus een volledige rondreis waarbij wij in samenwerking met onze lokale partners zorgen voor onvergetelijke rondreizen door Zuid Azië.

In 2020 heb je de keus uit reizen naar de Malediven, Sri Lanka, Vietnam, Thailand, Georgië en Jordanië (dat officieel ook onder Azië valt). 

Voor elk van deze jongeren groepsreizen geldt dat je een vrij volledige reis boekt, met genoeg activiteiten om ter plekke niet meer zoveel uit te hoeven geven. Een tweede groot voordeel? Je leert je reisgenoten goed kennen, want je brengt al met al best wat tijd met elkaar door. 

Voordelen van groepsreizen Azië met Simi: 

 • Iedereen in je groep tijdens deze groepsreis is "jong", tussen de 18 en 35. 
 • Elke rondreis is afgestemd op jonge mensen, dus ook de activiteiten zijn passender dan veertien dagen tempels kijken ;-) 
 • Je reist weliswaar in een bus, maar we nemen ook de nachttrein, binnenlandse vluchten etc. Je reist dus ook op een jonge manier. 
 • De sfeer is altijd top. Iedereen boekt bewust een groepsreis
 • Onze groepsreizen zijn geen singlereizen, maar veel mensen die met ons reizen zijn wel single. Wij noemen het altijd "gezellige groepsreizen waarbij toevallig veel mensen solo reizen". 
 • ANVR, SGR en Calamiteitenfonds netjes op orde. 
 • We verzorgen duizenden jongeren groepsreizen per jaar met groot succes en veel tevreden reizigers.  

Groepsreizen Azië

Groepsvakantie Sri Lanka

16 dagen

16-daagse actieve groepsreis incl. retourvlucht, verblijf, maaltijden en een groot aantal activiteiten. Goedkope rondreis Sri Lanka

 • Verblijf in hotel/motels
 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Bagage inclusief
voor 1749.00
BEKIJK REIS

Groepsreizen Malediven

15 dagen

Actieve groepsreis Malediven. Jongeren groepsreis naar de Malediven incl. duikcursus, activiteiten, maaltijden en retourvlucht.

 • Verblijf in Appartement
 • Geen vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Eten grotendeels of geheel inbegrepen
voor 2449.00
BEKIJK REIS

Groepsrondreis Vietnam

17 dagen

17-daagse groepsrondreis Vietnam. Actieve groepsreis Vietnam 18-35 jaar. Rondreis langs mooie plekken en incl. activiteiten.

voor 1949.00
BEKIJK REIS

Groepsreizen naar met name Zuid Oost Azië zijn erg populair, met name onder jongeren. Landen als Thailand, Vietnam, Cambodja, Indonesië, Maleisië en Sri Lanka zijn de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. 

Ook bij Simi boek je meer en meer groepsreizen in Azië. Naast het al vrij uitgebreide aanbod van groepsreizen in Amerika kun je meer en meer terecht op andere bijzondere reisbestemmingen. 

Jongeren rondreizen Azië

Op de reis naar de Malediven na, zijn onze reizen in Azië jongeren rondreizen. Alle rondreizen hebben als doel jou kennis te laten maken met een land en een cultuur. Bij elke reis zul je merken dat een groot deel van de activiteiten en entreekosten al inbegrepen is bij je reissom. Niks is vervelender dan een mooie reis zien om er vervolgens achter te komen dat je nog allerlei min of meer verplichte kosten hebt.

Bij Simi weet je dat je altijd in een groepsreis met relatief jonge mensen terechtkomt. De meeste rondreizen zijn ingedeeld als reis voor mensen tussen de 18 en 35. Buiten de zomer om zul je merken dat de gemiddelde leeftijd wat hoger ligt. Middenin de zomervakantie is de leeftijd voor onze groepsreizen wat jonger gemiddeld. 

De hoofdreden om de groepen toch te combineren is om de kans te vergroten dat al onze rondreizen ook daadwerkelijk doorgang kunnen vinden. 

Voorbereiding rondreizen Azië

Als je met Simi een rondreis boekt door bijvoorbeeld Vietnam, Thailand of Sri Lanka, beleef je een hoop avontuur, maar maak je wel een georganiseerde rondreis. We bezoeken hoogtepunten van de verschillende landen en komen op redelijk toeristische plekken. Houd er wel rekening mee dat met name eetgewoonten erg af kunnen wijken van wat wij gewend zijn. Zo is ontbijten met rijst veelvoorkomend in Aziatische landen en is streetfood veel meer een ding. Op een hollandse maag is dat soms even wennen. 

Andere jongeren tegenkomen bij je rondreis

Onze rondreizen doe je altijd in groepsverband met een groep levendige jongeren. Iedereen heeft zin in een actieve vakantie, iedereen wil het land ontdekken en misschien nog belangrijker: iedereen staat open voor anderen. De sfeer is dan ook altijd top. Vriendschappen voor het leven komen veelvuldig voor tijdens onze groepsreizen.

Behalve je eigen groep zul je op sommige plekken ook andere groepen Nederlanders tegenkomen, maar dat is moeilijk te voorspellen. We komen langs populaire plekken, dus helemaal onbekend zijn de meeste plekken niet.

Rondreizen Azië 2020

In 2020 kun je kiezen uit: