Groepsreizen Azie

Boek je Azië rondreizen met Simi. ANVR, Calamiteitenfonds en SGR. Boek groepsrondreizen door Azië. Kies uit onder andere Bali, Vietnam, Thailand, Sri Lanka en de Malediven. Avontuurlijke singlereizen Azië voor reizigers tussen de 18 en 39 jaar.

Groepsreizen Azië boek je altijd inclusief retourvlucht, verblijf, Nederlandstalige reisbegeleiding én een volledig pakket activiteiten zodat je je groepsreis ook echt samen beleeft.

Als reisorganisatie zijn wij altijd verantwoordelijk voor het eventueel repatriëren van reizigers, bijvoorbeeld bij een gewijzigd reisadvies. 

Groepsreizen Azië

Duikreizen Malediven

15 dagen

Behaal je PADI op de Malediven tijdens deze gezellige groepsreis Malediven samen met leeftijdsgenoten tussen de 18 en 39 jaar.

 • Verblijf in Appartement
 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Bagage inclusief
 • Eten grotendeels of geheel inbegrepen
voor 2429.00
BEKIJK REIS

Singlereis Sri Lanka

16 dagen

Actieve 16-daagse singlereis door Sri Lanka samen met Nederlandse reisbegeleider en leeftijdsgenoten. Groepsrondreis incl. retourvlucht, bagage, verblijf, enkele activiteiten en maaltijden.

 • Verblijf in hotel/motels
 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Bagage inclusief
voor 2099.00
BEKIJK REIS

Groepsreis Bali

16 dagen

Ontdek een van de mooie eilanden van Azie samen met leeftijdsgenoten en Nederlandse reisbegeleider! Een gezellige avontuurlijke groepsreis Bali inclusief vlucht, verblijf en diverse leuke inbegrepen activiteiten die jouw vakantie Bali compleet maken!

 • Verblijf in hotel/motels
 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Bagage inclusief
voor 2059.00
BEKIJK REIS

Singlereis Thailand

16 dagen

Rondreis Thailand actief. Actieve groepsrondreis inclusief verblijf, vervoer en activiteiten.

 • Verblijf in hotel/motels
 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Bagage inclusief
 • Alleen ontbijt
voor 1949.00
BEKIJK REIS

Singlereis Jordanie

12 dagen

Actieve 12-daagse groepsreis Jordanië met heel veel inbegrepen activiteiten, retourvlucht, bagage en verblijf op mooie en bijzondere plekjes. Met Nederlandstalige reisbegeleider, samen met leeftijdsgenoten.

 • Verblijf in hotel/motels
 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Alleen ontbijt
voor 1959.00
BEKIJK REIS

Groepreis Vietnam

16 dagen

16-daagse groepsrondreis door het veelzijdige Vietnam. Actieve groepsreis Vietnam 18-39 jaar. Rondreis langs mooie plekken en incl. activiteiten, vlucht en accommodaties.

voor 1849.00
BEKIJK REIS
 • 98% van de Simi Reizen gaat door
 • Unieke jongerenreizen in Vietnam, Sri Lanka, Thailand en de Malediven
 • Enige aanbieder van jongerenvakanties op de Malediven
 • Volledige pakketten met extreem veel inbegrepen
 • Reizen met andere jonge mensen en een actief programma

Voordelen van groepsreizen Azië met Simi: 

 • Iedereen in je groep tijdens deze groepsreis is "jong", tussen de 18 en 39. 
 • Elke rondreis is afgestemd op jonge mensen, dus ook de activiteiten zijn passender dan veertien dagen tempels kijken ;-) 
 • Je reist weliswaar in een bus, maar we nemen ook de nachttrein, binnenlandse vluchten etc. Je reist dus ook op een jonge manier. 
 • De sfeer is altijd top. Iedereen boekt bewust een groepsreis
 • Onze groepsreizen zijn geen singlereizen, maar veel mensen die met ons reizen zijn wel single. Wij noemen het altijd "gezellige groepsreizen waarbij toevallig veel mensen solo reizen". 
 • ANVR, SGR en Calamiteitenfonds netjes op orde. 
 • We verzorgen duizenden jongeren groepsreizen per jaar met groot succes en veel tevreden reizigers.  
 • Wist je dat als je een pakketreis boekt, de reisorganisatie ook verantwoordelijk is voor het terughalen bij calamiteiten? 

In 2020/2021 kies je uit: jongerenreizen Malediven - Jongerenreizen Thailand - Jongerenreizen Vietnam - rondreis Georgië en een jongerenreis Sri Lanka

Jongeren rondreizen Azië

Op de reis naar de Malediven na, zijn onze reizen in Azië jongeren rondreizen. Alle rondreizen hebben als doel jou kennis te laten maken met een land en een cultuur. Bij elke reis zul je merken dat een groot deel van de activiteiten en entreekosten al inbegrepen is bij je reissom. Niks is vervelender dan een mooie reis zien om er vervolgens achter te komen dat je nog allerlei min of meer verplichte kosten hebt.

Bij Simi weet je dat je altijd in een groepsreis met relatief jonge mensen terechtkomt. De meeste rondreizen zijn ingedeeld als reis voor mensen tussen de 18 en 39. Buiten de zomer om zul je merken dat de gemiddelde leeftijd wat hoger ligt. Middenin de zomervakantie is de leeftijd voor onze groepsreizen wat jonger gemiddeld. 

De hoofdreden om de groepen toch te combineren is om de kans te vergroten dat al onze rondreizen ook daadwerkelijk doorgang kunnen vinden. 

Voorbereiding rondreizen Azië

Als je met Simi een rondreis boekt door bijvoorbeeld Vietnam, Thailand of Sri Lanka, beleef je een hoop avontuur, maar maak je wel een georganiseerde rondreis. We bezoeken hoogtepunten van de verschillende landen en komen op redelijk toeristische plekken. Houd er wel rekening mee dat met name eetgewoonten erg af kunnen wijken van wat wij gewend zijn. Zo is ontbijten met rijst veelvoorkomend in Aziatische landen en is streetfood veel meer een ding. Op een hollandse maag is dat soms even wennen. 

Andere jongeren tegenkomen bij je rondreis

Onze rondreizen doe je altijd in groepsverband met een groep levendige jongeren. Iedereen heeft zin in een actieve vakantie, iedereen wil het land ontdekken en misschien nog belangrijker: iedereen staat open voor anderen. De sfeer is dan ook altijd top. Vriendschappen voor het leven komen veelvuldig voor tijdens onze groepsreizen.

Behalve je eigen groep zul je op sommige plekken ook andere groepen Nederlanders tegenkomen, maar dat is moeilijk te voorspellen. We komen langs populaire plekken, dus helemaal onbekend zijn de meeste plekken niet.

Groepsreizen Azië 2021

In 2020 kun je kiezen uit:

Jongerenreizen Vietnam

Je boekt een 17-daagse rondreis door Vietnam, waarbij onder andere een binnenlandse vlucht inbegrepen is bij je reissom. We vliegen heen richting Hanoi en reizen terug via Ho Chi Minh. Tijdens deze rondreis kom je langs verschillende mooie plekjes. Natuurlijk maken we de beroemde cruise over Ha Long Bay, verblijven we enkele dagen bij locals, gaan we raften en zijn op verschillende dagen lunch en diner inbegrepen. Al met al boek je een mooie, volledige rondreis die je kennis laat maken met het bijzondere Vietnam. 

Jongerenreizen Malediven

Je boekt een 15-daagse reis naar de fantastische Malediven. Deze eilandengroep staat bekend om de parelwitte stranden, de prachtige zee en de vriendelijke mensen. Tijdens onze groepsreis verblijf je niet op een luxe resort, maar op een lokaal eiland in een prachtig guesthouse. 

Deze reis is inclusief de retourvlucht vanaf Dusseldorf, een 5-daagse duikcursus (PADI of Advanced open Water), verschillende activiteiten waaronder een dagverblijf in een luxe all-inclusive resort, een lokaal diner bij de plaatselijke bevolking en nog veel meer. Deze reis geeft je een inkijkje in het dagelijks leven van de bevolking op de Malediven en is natuurlijk 100% instagram-waardig. 

Rondreis Thailand

Nieuw in 2020 is de rondreis Thailand. Deze 17-daagse rondreis door Thailand laat je kennismaken met Thailand en is inclusief een groot aantal inbegrepen activiteiten. Zo doen we een tuktuk-safari door Bangkok, gaan we snorkelen op een tropisch eiland en hebben we verschillende originele activiteiten standaard in het reisprogramma opgenomen.

We kiezen er bewust voor om het reisprogramma zo te maken dat verschillende activiteiten al opgenomen zijn in de reis, omdat je op die manier je reisgenoten ook beter leert kennen. Bij een groepsreis is het fijn als je tijdens je reis ook voldoende contactmomenten hebt om elkaar te leren kennen, met daarnaast natuurlijk de vrijheid om zelf ook dingen te kunnen ondernemen. 

Singlereizen Sri Lanka

Sri Lanka is misschien wel de meest interessante reisbestemming in Azië voor een rondreis. Deze singlereis wordt grotendeels door alleenreizenden geboekt, maar regelmatig ook door stelletjes of vrienden die samen besluiten een groepsreis te boeken. We maken bij Simi ook geen onderscheid tussen groepsreizen of singlereizen. 

De rondreis Sri Lanka heeft een ontzettend gevuld programma met uitdagende, avontuurlijke activiteiten en is eigenlijk nergens goedkoper te vinden. Je boekt een heel volledige rondreis die we uitvoeren in samenwerking met een lokale partij. We bezoeken verschillende delen van Sri Lanka tijdens deze rondreis en hebben een groot aantal activiteiten standaard inbegrepen. De groepsreizen Sri Lanka zijn vaak vroeg volgeboekt, dus boek je rondreis tijdig. 

Alle jongeren groepsreizen zien? 

Reizen naar Azië - Corona?

De meeste Aziatische landen laten nog geen of onder strenge voorwaarden toeristen toe. Zo is het bezoeken van Thailand wel mogelijk, maar alleen voor mensen die lang verblijven en aan allerlei eisen voldoen. 

Met de komst van een vaccin en het massaal inenten van mensen over de hele wereld zullen de Aziatische landen zodra het weer kan toeristen toelaten. Bali heeft aangegeven vanaf 28 december 2020 weer toeristen te willen ontvangen onder voorwaarden. Een groot deel van de rondreizen in Azië die door Simi worden georganiseerd vinden plaats in de tweede helft van 2021. Genoeg tijd dus om volop kans te maken in 2021 wel Azië te kunnen bezoeken. We houden de situatie dagelijks in de gaten. 

De Malediven ontvangen al weer weer toeristen, maar zolang het reisadvies vanuit Buitenlandse Zaken niet wordt aangepast naar tenminste "geel" is het voor ons nog niet mogelijk te vertrekken. We staan te popelen om te gaan, dus als het eenmaal zover is....