Groepsreizen Afrika en Midden-Oosten

 • Altijd incl. excursies
 • Alle reizigers tussen 18-32 jaar
 • Reis door Simi geannuleerd? Geld terug
CAL SGR ANVR

Single reizen Afrika en Midden-Oosten

Bij Simi Reizen kun je kiezen uit diverse groepsreizen in Europa, Azië, Noord-Amerika, Midden-Amerika, Zuid-Amerika en Afrika. Voor iedere reiziger is er wel een leuke jongerenvakantie te vinden! In Afrika heb je de keuze uit drie gezellige en gevarieerde single reizen voor 18-32 jarigen. Ook kun je kiezen voor een groepsreis in het Midden-Oosten. Ga jij voor de single reizen Tanzania, de groepsreizen Marokko, de singlevakanties Egypte of de jongerenreizen Jordanië?

Alle single reizen Afrika en groepsreizen Midden-Oosten boek je inclusief vluchten, overnachtingen én een gevarieerd programma. Zo weet je goed waar je aan toe bent. Ter plekke is een lokale Engelstalige gids aanwezig met ervaring met het land, de lokale taal en de cultuur.

Singlereizen Afrika en Midden-Oosten

 • Keuze uit diverse groepsreizen Afrika en Midden-Oosten!
 • Reis samen met leeftijdsgenoten
 • Incl. vervoer, verblijf en activiteiten
 • Met lokale Engelstalige gids

Waan je in een hele andere wereld tijdens een van de groepsreizen Afrika of single reizen Midden-Oosten. Met enkele uren vliegen sta jij in het mooie Marokko, Jordanië of Egypte en met iets langer vliegen in Tanzania. Met een groep onbekenden ga jij het avontuur aan. Je zult zien dat de groepen tijdens een verre groepsreis ontzettend snel hecht worden. Niet voor niets horen we vaak over mooie vriendschappen die tijdens een singlereis zijn ontstaan en gezellige Simi reünies! 

Bij Simi Reizen heb je de keuze uit vier groepsreizen Afrika en single reizen Midden-Oosten: 

 1. Je kunt klassiek Afrika ontdekken tijdens de single reizen Tanzania.
 2. Kies meer noordelijk voor de groepsreizen Marokko.
 3. Of reis af naar het noord-oosten en ga voor een groepsreis Egypte.
 4. In het Midden-Oosten kun je mee reizen met de groepsreizen Jordanië.

Afrika groepsreizen Tanzania

Reis mee naar het klassieke Afrika door te kiezen voor de groepsreizen Tanzania en Zanzibar! Tijdens deze rondreis bezoek je de hoogtepunten van het land, waaronder Serengeti National Park, het Napuru regenwoud, Zanzibar, de Kilimanjaro berg, Dar es Salaam en meer.

Je gaat voor een echte natuurvakantie met ook een aantal hele mooie hikes op het programma, maar ook voldoende sightseeing en culturele ervaringen. Het programma biedt absoluut voldoende variatie. Door de inbegrepen activiteiten maak je een ultieme once in your lifetime groepsreis mee!

 • De single reis Tanzania duurt tussen de 16 dagen en boek je inclusief de heen- en terugreis. 
 • Je reist samen met minimaal 14 en maximaal 25 reisgenoten. 
 • Je geniet van meerdere game drives (wildlife safari's), ontdekt fantastische natuurgebieden en ook het bounty-eiland Zanzibar slaan we niet over.
 • De meeste maaltijden ter plekke zijn ook al inbegrepen bij je reissom. Zo weet je goed waar je aan toe bent qua kosten.

 

Marokko single reizen Afrika

Marokko is een heerlijke vakantiebestemming als je op zoek bent naar een gevarieerde groepsreis in Noord-Afrika. Je ontdekt onder andere de bergen, de steden en de woestijn (het laatste alleen in de winter) en dit zorgt ervoor dat je een groepsreis boekt met voldoende variatie aan cultuur, natuur, avontuur en gezelligheid.

Tip: Voor deze groepsreizen Marokko hebben we een zomerprogramma en een winterprogramma. Omdat het in de zomer te heet is om een bezoek te brengen aan de Sahara, hebben we voor de winter een alternatief programma bedacht (tevens super leuk!). Wil je graag de Sahara bezoeken tijdens je Afrika rondreis? Boek je groepsreis dan in de vertrekperiode september - mei!

 • De groepsreis Marokko duurt 11 dagen inclusief de heen- en terugreis. Niet te lang en niet te kort!
 • Je reist samen met minimaal 9 en maximaal 23 reisgenoten.
 • Als je graag wandelt, is dit echt een groepsreis Afrika voor jou! We maken diverse wandeltochten.
 • Je hebt diverse contactmoment met de lokale inwoners. Een ervaring die niet mag ontbreken.

Afrika groepsreizen Egypte

Ontdek de wonderen van Egypte tijdens een gezellige Afrika groepsreis! Naast de piramides, Caïro en de Nijl heeft dit bijzondere land nog veel meer te bieden. Wij hebben een leuke jongerenvakantie Egypte voor je samengesteld waarbij je goed kennismaakt met Egypte en de cultuur.

Uiteraard hoort hier voor een deel geschiedenis bij, maar dit combineren we met bijvoorbeeld een heerlijk 2-daags all-inclusive verblijf, een cruise over de Nijl en een bezoek aan Siwa en Alexandrië. Je loopt absoluut niet de hele dag achter een gids met een vlaggetje aan te slenteren, maar bezoekt op een leuke manier de hoogtepunten!

 • De groepsreis Egypte duurt 12 of 13 dagen inclusief de heen- en terugreis. Een ideale reisduur voor dit land.
 • Je reist samen met minimaal 14 en maximaal 24 reisgenoten. 
 • Het hoort er natuurlijk bij: je ziet de beroemde piramides en de 15 meter lange Sfinx!
 • De Nijlcruise (3 nachten) incl. ontbijt, lunch en diner neemt jullie mee naar schitterende tempels en meer.

 

Midden-Oosten groepsreizen Jordanië

In het Midden-Oosten kun je de leuke reisbestemming Jordanië vinden. Een land vol variatie en verrassingen. Diverse excursies zijn inbegrepen bij je reissom, net als een deel van de maaltijden. Doordat we niet alle maaltijden verzorgen, geven we je de mogelijkheid om zelf ook nog te kiezen wat je op culinair gebied allemaal wilt uitproberen tijdens de singlevakanties Jordanië. 

In Jordanië relax je in de kuststad Aqaba, loop je de White Dome trail, zien we de bijzondere rotsstad Petra en geniet je van een hele andere cultuur. Ook overnachten we tijdens de single reizen Jordanië een nachtje in de Wadi Rum woestijn op een kampement. En meer!

 • De singlereis Jordanië duurt 11 dagen inclusief de heen- en terugreis. Niet te lang en niet te kort!
 • Je reist samen met minimaal 9 en maximaal 25 reisgenoten. 
 • Je ontdekt het wereldwonder Petra en maakt een rit mee op een kameel!
 • We combineren land met water tijdens een snorkeling cruise en het drijven op de Dode Zee.

Single reizen Afrika met leeftijdsgenoten

De groepsreizen Afrika maak je mee met leeftijdsgenoten tussen de 18 en 32 jaar. Door bij Simi Reizen te boeken, weet je dus zeker dat je niet terecht komt in een groep met veel jongere of oudere deelnemers, maar weet je juist goed waar je aan toe bent. Meer dan de helft van de reizigers reist alleen mee met de verschillende singlereizen. Je kunt uiteraard ook samen met een vriend of vriendin boeken.

Van tevoren ontvang je van ons inloggegevens voor Mijn Simi. Door hier je telefoonnummer in achter te laten, kunnen jullie samen een WhatsApp-groep aanmaken om alvast online kennis met elkaar te maken. Sommige groepen vinden het ook leuk om al een keertje met elkaar af te spreken voordat de single reis Afrika van start gaat. Door tijdig te boeken vlieg je samen met je reisgenoten naar locatie en kun je in de groepsapp afspraken maken om samen te verzamelen op de luchthaven. Op basis van de heenreis mag je uiteraard ook zelf kijken met wie het het beste klikt om een kamer te delen tijdens de single vakanties Afrika.

Waarom een groepsreis Afrika met Simi?

 • Groepsreizen zijn een fantastische manier om nieuwe mensen te leren kennen. Bij Simi Reizen reis je met leeftijdsgenoten tussen de 18 en 32 jaar.
 • Je bezoekt misschien leuke bestemmingen die je in je eentje niet zo snel zou ontdekken. Daarnaast weten wij wat absolute must-do's zijn op een bestemming.
 • Simi Reizen is aangesloten bij / lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. 
 • Standaard reist meer dan de helft van de reizigers alleen mee met onze groepsreizen. Overweeg je dus om in je eentje mee te gaan met een rondreis Afrika of rondreis Midden-Oosten? Dan ben je zeker niet de enige!
 • Bij groepsreizen is heel veel al voor je uitgezocht. Wij boeken je vluchten, de accommodatie en zorgen voor een leuk programma, dat je samen onderneemt met je reisgroep. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je goed weet waar je aan toe bent en maar weinig extra kosten hebt ter plekke. Onder het tabje inbegrepen op de reispagina kun je precies zien wat wel en niet inclusief is bij je reissom.

Singlereizen of groepsreizen?

Je zult misschien al gemerkt hebben dat wij onze groepsreizen ook wel singlereizen noemen. Hier is echter geen onderscheid in, al onze reizen zijn allemaal groepsreizen. Wij noemen onze groepsreizen ook wel singlereizen, omdat altijd meer dan de helft van de reizigers alleen mee reist. Je hoeft dus niet single te zijn om te mogen meereizen. Mocht je single zijn, kan het natuurlijk wel gebeuren dat je een leuk iemand tegenkomt. Tijdens onze groepsreizen ontstaan vaak ook leuke nieuwe vriendschappen. We horen regelmatig van groepen die jaren na de jongerenreizen nog steeds met elkaar afspreken.

Benieuwd welke singlereis het beste bij jou past? Doe dan onze leuke keuzehulp quiz, waar je aan de hand van 15 vragen erachter komt welke drie groepsreizen waarschijnlijk bij je interesses aansluiten! In de keuzehulp quiz zijn alle reisbestemmingen van Simi opgenomen.

Meer groepsreizen met Simi

Groepsreizen Azië

Groepsreizen Europa

Groepsreizen Midden- en Zuid-Amerika

Groepsreizen USA & Canada