Groepsreizen Europa

Groepsreizen Europa

Groepsreizen Europa, dat is nogal een breed begrip. Van groepsreizen naar het verre hoge Noorden tot reizen naar Zuid Spanje, Europa is een continent waar enorm veel te ontdekken valt, zowel dichtbij huis als iets verder weg.

Onze groepsreizen Europa richten zich op uiteenlopende landen en varieren van groepsreizen op een vaste locatie tot prachtige rondreizen door bijvoorbeeld Ierland of Noorwegen.1 ding hebben alle reizen echter gemeen: het zijn allemaal groepsreizen.

Top groepsreizen Europa 2019

Groepsreizen Ierland
Groepsreizen Frankrijk
Groepsreizen Noorwegen
Groepsreis Ierland Jongerenvakanties Frankrijk Groepsreis noorwegen


Van Noord naar Zuid Europa - voor elk wat wils!

Scandinavië groepsreizen

Simi is een reisorganisatie met een sterke focus op Noord Europa en met name op Noorwegen en Zweden. Beide landen zijn nog grotendeels ongerept, er wonen weinig mensen en de natuur is adembenemend mooi en bijzonder. Of je nu kiest voor een groepsvakantie naar Noorwegen en Zweden of gaat voor een basisprogramma in Zweden, in alle gevallen weten we zeker dat je een unieke natuurvakantie zult beleven.  

Groepsreizen Ierland

Ierland leent zich uitstekend voor vakanties met groepen. Het is niet zo groot, waardoor je tijdens een rondreis de meeste hoogtepunten van het eiland wel kunt zien. Deze groepsvakantie is een combinatie van een wandelvakantie en een rondreis en daardoor een goede en afwisselende vakantie!

Frankrijk / Slovenie reizen

Voor wie op zoek is naar een outdoorvakantie hebben we eigenlijk twee hele goede opties. Frankrijk is als vakantieland natuurlijk enorm populair onder Nederlanders en met keus uit drie verschillende actieve vakanties een goede aanrader voor wie zoekt naar avontuur en afwisseling. Het mooie weer en lekkere eten maken van Frankrijk een heerlijke bestemming voor een outdoorvakantie.  

Maar....heb je wel eens aan Slovenie gedacht? Ingesloten door Kroatie, Oostenrijk en Italie is Slovenie als vakantieland wel steeds populairder onder Nederlanders, maar nog altijd vaak vooral een doorreisland. Enorm zonde, want voor avontuur, betaalbare prijzen en prachtige natuur zit je in Slovenie helemaal goed.

Niet voor niets scoren de groepsreizen naar Slovenie vaak boven de 9 onder onze reizigers. Laat je dus verrassen komend zomer en ga voor een outdoorvakantie in het mooie Slovenie!

Kroatie groepsreizen

Heerlijk eten, heerlijk weer, een afwisselend land met bergen en zee staan je te wachten in Kroatie. Geniet van een ongedwongen groepsreis direct aan het strand. Geniet van een afwisselende actieve strandvakantie in Split in Dalmatie. Een unieke reis waar je kunt uitgaan, kunt relaxen en overdag allerlei activiteiten beleeft met je groep. Op het programma staan onder andere zeekajakken, snorkelen, maar ook canyoning of raften. Ga voor afwisseling, avontuur en gezelligheid met deze fantastische groepsreis die ook in de zomer van 2019 weer snel vol zak raken!


 

groepsreizen europa groepsreizen europa groepsreis

Waarom groepsreizen boeken?

Niet iedereen is gemaakt voor een groepsreis, maar verrassend veel mensen, ook die het niet van zichzelf denken hebben de vakantie van hun leven als ze eenmaal een groepsreis gemaakt hebben.

Doordat de groepsreizen bij Simi altijd vrij veel deelnemers hebben kom je ongetwijfeld mensen tegen waarmee het goed klikt. Dat maakt de vakantie al snel goed!

Daarnaast merk je dat iedereen die kiest voor een dergelijke reis, of het nu een rondreis is of een vakantie vanaf een vast locatie, echt zin heeft in de vakantie en er bewust voor gekozen heeft.

Een aantal redenen om groepsreizen te boeken zijn:

  • Je hoeft niks zelf te regelen. Je kunt gewoon instappen en genieten!
  • Je leert nieuwe mensen kennen, waar altijd een paar mensen tussen zitten waar het echt goed mee klikt
  • Er is altijd aanspraak en altijd iemand die zin heeft iets te ondernemen
  • Je onderneemt activiteiten als groep en leert elkaar dus goed kennen!

Over Simi Reizen

Simi Reizen is een kleine, maar gespecialiseerde touroperator. Als lid van de Stichting SGR zijn alle reisgelden verzekerd, waardoor je zeker weet dat je nooit een kat in de zak koopt. De reizen van Simi zijn zonder uitzondering avontuurlijk, uniek en ontzettend gezellig. Door de grote betrokkenheid van onze reisleiders die dag en nacht klaar staan om je vakantie tot een echt succes te maken kun je rekenen op alle persoonlijke aandacht.

De reizen die georganiseerd worden zijn niet zo luxe, maar wel allemaal goed op orde. Dat betekent dat alle campings schoon sanitair hebben, de tenten netjes zijn en waar we in andere onderkomens slapen kun je rekenen op nette, betaalbare accommodatie.

Voor wat betreft de outdoor activiteiten die onderdeel uitmaken van ons reisaanbod kun je rekenen op het werken met professionals. Simi contracteert uitsluitend professionele gidsen die alle juiste diploma's en vergunningen hebben en ook de nodige verzekeringen hebben.

Meer weten:

Jongerenkampen
Jongeren reizen
Actieve vakanties
Jongerenvakanties