Groepsreizen Europa

 • Altijd incl. excursies
 • Alle reizigers tussen 18-32 jaar
 • Reis door Simi geannuleerd? Geld terug
CAL SGR ANVR

Jongeren groepsreizen Europa

Simi is 1 van de grootste jongerenreis-aanbieders met groepsreizen binnen Europa. Jaarlijks verzorgen we duizenden jongerenvakanties naar uiteenlopende bestemmingen. Niet voor niets gaat 98% van al onze reizen ook gewoon door. Of je nu op zoek bent naar een zonvakantie in Kroatië of wilt kamperen in Noorwegen, je kunt bij ons terecht. 

De jarenlange ervaring met uiteenlopende groepsreizen binnen Europa zorgt ervoor dat we goed beeld hebben van kwalitatief goede groepsreizen en rondreizen die grotendeels in eigen beheer worden uitgevoerd. 

Hieronder vind je een overzicht van de jongerenreizen binnen Europa. Het reisaanbod wordt jaarlijks aangepast, uitgebreid en gewijzigd. Bij alle groepsreizen boek je een volledig pakket activiteiten, waardoor je samen met je reisgenoten de reis ook echt beleeft! Daarbuiten is er voldoende tijd om zelf dingen te ondernemen en vakantie te vieren natuurlijk! 

Jongerenreizen Europa

 • Jarenlange ervaring met groepsreizen in Europa
 • Combinatie van rondreizen en vaste bestemmingen
 • Altijd met een volledig pakket activiteiten
 • Altijd met Nederlands- of Engelstalige Simi-host of gids

Groepsreizen Europa, dat is nogal een breed begrip. Van groepsreizen naar het verre hoge Noorden tot reizen in het zuidelijke Italië. Europa is een continent waar enorm veel te ontdekken valt, zowel dichtbij huis als iets verder weg.

Onze groepsreizen Europa richten zich op uiteenlopende landen en variëren van groepsreizen op een vaste locatie tot prachtige rondreizen door bijvoorbeeld Ierland of Noorwegen. 1 ding hebben alle reizen echter gemeen: het zijn allemaal groepsreizen.

Waarom een jongeren groepsreis boeken?

 • Een georganiseerde jongerenreis heeft als voordeel dat je via SGR en Calamiteitenfonds gedekt bent bij een heleboel zaken die normaalgesproken voor je eigen risico komen. Denk bijvoorbeeld aan natuurrampen, maar ook als je reisorganisatie haar verplichtingen niet na kan komen. 
 • Je reist samen met een groep mensen van ongeveer je eigen leeftijd. Hoewel leeftijd niks zegt over hoe iemand is, is het wel fijn als je met andere mensen reist die in dezelfde levensfase zitten. 
 • Je hebt altijd aanspraak. Iedereen die een groepsvakantie boekt vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.
 • Je hoeft weinig zelf te regelen. Je boekt, je stapt in het vliegtuig of op de bus en vertrekt. 
 • Ruim 60% van onze reizigers boekt een groepsreis alleen. De anderen reizen samen met een vriend of vriendin of klein groepje. 

Van Noord naar Zuid Europa - voor elk wat wils!

Scandinavië groepsreizen

Simi is een reisorganisatie met reizen over de hele wereld, maar die Europa ook zeker niet vergeet! Europa heeft zo ontzettend veel te bieden. Voor mensen die houden van natuur, mag een bezoek aan Noorwegen en/of Zweden niet ontbreken. Beide landen zijn nog grotendeels ongerept, er wonen weinig mensen en de natuur is adembenemend mooi en bijzonder. Of je nu kiest voor een groepsvakantie naar Noorwegen of een wintervakantie in Zweden, in alle gevallen weten we zeker dat je een unieke natuurvakantie zult beleven.  

Groepsreizen Ierland

Ierland leent zich uitstekend voor vakanties met groepen. Het is niet zo groot, waardoor je tijdens een rondreis de meeste hoogtepunten van het eiland wel kunt zien. Deze groepsvakantie is een combinatie van een wandelvakantie en een rondreis en daardoor een goede en afwisselende vakantie! Ook doen we de leukste steden aan, zodat je de mogelijkheid hebt om na een dag vol avonturen een pintje te bestellen!

Frankrijk / Slovenië reizen

Voor wie op zoek is naar een echte outdoorvakantie hebben we twee hele goede opties. Frankrijk is als vakantieland natuurlijk enorm populair onder Nederlanders en een goede aanrader voor wie zoekt naar avontuur en afwisseling. Het mooie weer en lekkere eten maken van Frankrijk een heerlijke bestemming voor een outdoorvakantie 

Maar....heb je wel eens aan Slovenië gedacht? Ingesloten door Kroatië, Oostenrijk en Italië is Slovenië als vakantieland wel steeds populairder onder Nederlanders, maar nog altijd vaak vooral een doorreisland. Enorm zonde, want voor avontuur, betaalbare prijzen en prachtige natuur zit je in Slovenië helemaal goed. Niet voor niets scoren de groepsreizen naar Slovenië vaak boven de 9 onder onze reizigers. Laat je dus verrassen komend zomer en ga voor een outdoorvakantie in het mooie Slovenië!

Ook tijdens diverse andere groepsreizen Europa onderneem je leuke outdooractiviteiten voor de variatie in je programma.

Kroatië groepsreizen

Heerlijk eten, heerlijk weer, een afwisselend land met bergen en zee staan je te wachten in Kroatië. Geniet van een ongedwongen groepsreis direct aan het strand of waarbij je verblijft in een appartement of geniet van een afwisselende actieve strandvakantie in Split in Dalmatië, waarbij je slaapt op een camping. Unieke reizen waarbij je kunt uitgaan, kunt relaxen en overdag allerlei activiteiten beleeft met je groep. Je kunt ook nog kiezen voor een rondreis per boot door dit land!

En nog veel meer!

Of je nou de Balkan landen wilt bezoeken, mee wilt met een echte kajak rondreis of de natuur in wilt trekken, voor iedereen is er wel een leuke groepsreis Europa te vinden bij Simi.

groepsreizen europa  

Waarom groepsreizen boeken?

Niet iedereen is gemaakt voor een groepsreis, maar verrassend veel mensen, ook die het niet van zichzelf denken hebben de vakantie van hun leven als ze eenmaal een groepsreis gemaakt hebben.

Doordat de groepsreizen bij Simi altijd vrij veel deelnemers hebben kom je ongetwijfeld mensen tegen waarmee het goed klikt. Dat maakt de vakantie al snel goed! Daarnaast merk je dat iedereen die kiest voor een dergelijke reis, of het nu een rondreis is of een vakantie vanaf een vaste locatie, echt zin heeft in de vakantie en er bewust voor gekozen heeft.

Een aantal redenen om groepsreizen te boeken zijn:

 • Je hoeft maar weinig zelf te regelen. Je kunt gewoon instappen en genieten!
 • Je leert nieuwe mensen kennen, waar altijd een paar mensen tussen zitten waar het echt goed mee klikt
 • Er is altijd aanspraak en altijd iemand die zin heeft iets te ondernemen
 • Je onderneemt activiteiten als groep en leert elkaar dus goed kennen!

Over Simi Reizen

Simi Reizen is een gespecialiseerde touroperator. Als lid van de Stichting SGR zijn alle reisgelden verzekerd, waardoor je zeker weet dat je nooit een kat in de zak koopt. De reizen van Simi zijn zonder uitzondering avontuurlijk, uniek en ontzettend gezellig. Door de grote betrokkenheid van onze reisbegeleiders, Simi hosts en gidsen die dag en nacht klaar staan om je vakantie tot een echt succes te maken kun je rekenen op alle persoonlijke aandacht.

De reizen die georganiseerd worden zijn niet zo luxe, maar wel allemaal goed op orde. Dat betekent dat alle campings schoon sanitair hebben, de tenten netjes zijn en waar we in andere onderkomens slapen kun je rekenen op nette, betaalbare accommodatie.

Voor wat betreft de outdoor activiteiten die onderdeel uitmaken van ons reisaanbod kun je rekenen op het werken met professionals. Simi contracteert uitsluitend professionele gidsen die alle juiste diploma's en vergunningen hebben en ook de nodige verzekeringen hebben.

Rondreizen binnen Europa

Hoewel veel reisorganisatoren zich de afgelopen volop gestort hebben op verre groepsreizen, is binnen Europa meer dan genoeg te beleven. Doordat je dichter bij huis reist is je reis over het algemeen duurzamer dan een verre reis. 

Europa heeft als continent ook gewoon heel veel te bieden. De Sloveense Alpen, het ruige Noorwegen, sprookjesachtige Ierland of het zonnige Griekenland hebben allemaal alle ingrediënten voor een onvergetelijke topvakantie. 

Alle groepsreizen zien? 

Meer weten:

Jongerenkampen
Jongeren reizen
Actieve vakanties
Jongerenvakanties