Reizen jongvolwassenen

Als je op zoek bent naar groepsreizen voor jongvolwassenen ben je hier helemaal goed. Simi Reizen is de aanbieder van reizen voor jongeren tussen de 16 en 30 jaar oud (opgedeeld in leeftijdsgroepen) en organiseert uiteenlopende groepsreizen voor jongeren en jong-volwassenen die houden van gezelligheid, sfeer en actief bezig zijn.

Reizen in leftijdsgroepen

Bij Simi Reizen boek je een groepsreis met leeftijdsgenoten. We hebben alle groepsreizen opgedeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Niet omdat leeftijd nu zo belangrijk is bij het kiezen van je reisgenoten, maar als je medereizigers rond dezelfde leeftijden zijn is de kans groot dat je ook in dezelfde levensfase zit. De grootste groep reizigers bij Simi bestaat uit jongvolwassenen tussen de 18 en 30 jaar. Sommigen studenten, anderen hebben gewoon een baan. Bij Simi Reizen vind je altijd een mooie mix van jong volwassenen die op zoek zijn naar een uitdaging en dat in een groep willen beleven.

Reizen jongvolwassenen 2017

Ontdek Amerika met Simi!
Jongerenvakantie Slovenie
Rondreis Ierland
Amerika jongvolwassenen Jongeren vakantie slovenie Ierland jong volwassenen

Op stap met de beste

Simi Reizen heeft in de afgelopen jaren regelmatig prijzen gewonnen die de kwaliteit van onze reizen benadrukt. Zo zijn we in 2015 voor het tweede jaar op rij de beste reisaanbieder van actieve vakanties en hebben we in 2015 opnieuw voor de tweede keer de prijs gewonnen als beste jongeren reisorganisatie van Nederland. Een hele prestatie waar we dan ook ontzettend trots op zijn.

Beste jongvolwassenen reisorganisatieJongeren organisatie reizen

Reisaanbod jongvolwassenen 2017

Er is volop keus en afhankelijk van wat voor soort vakantie je zoekt kun je die perfect vinden. Zo organiseren we strandvakanties Kroatie, maar ook wandelvakanties in Ierland, rondreizen door Noorwegen, maar ook een heerlijke outdoorvakantie in Frankrijk. Hieronder beschrijven we de reizen kort, maar via het menu bovenin de pagina kun je ook direct naar de bestemmingen gaan.

Rondreizen Ierland

Een 10-daagse rondreis dwars door Ierland, inclusief een groot aantal prachtige wandeltochten en bezienswaardigheden. Zo brengen we natuurlijk een bezoek aan de beroemde Cliffs of Moher. Deze reis bieden we aan voor jongvolwassenen van 19 jaar en ouder. We beklimmen onder andere de Croagh Patrick, maken een wandeltocht langs de cliffs en rijden de Ring of Kerry. Natuurlijk is er ook tijd in het programma om Dublin en Temple Bar te ontdekken.

Meer weten over deze jongerenreizen?


Actieve strandvakantie Kroatie

Deze 11-daagse strandvakantie brengt je naar 1 van de mooiste plekjes van Europa. Vanaf een 4-sterrencamping direct aan het strand beleef je tijdens deze vakantie voor jongvolwassenen een heerlijke tijd met fantastische outdoor activiteiten, gecombineerd met uitgaan en strand. Deze reis voor jong volwassenen is al jaren een grote hit en in de hoogseizoensweken altijd bomvol.

Meer weten over de jongerenreis Kroatie?


 

jongvolwassenen reizen Jong volwassenen

Reizen jongvolwassenen Frankrijk

Mooi weer, een prachtlocatie vlakbij het stadje Guillestre en professioneel georganiseerde outdoorsporten vormen de kern van deze actieve vakantie Frankrijk.

Je hebt keus uit maar liefst drie verschillende actieve vakanties bij deze gezellige groepsvakanties voor jong-volwassenen. Je kunt kiezen uit een actieve vakantie met raften, canyoning en meer, ideaal voor jongeren die voor het eerst alleen reizen en nog niet eerder outdooractiviteiten hebben gedaan. Maar, je kunt ook gaan voor een echte canyoningvakantie of een actief plus vakantie waarbij alle activiteiten net een stapje intensiever zijn dan bij de reguliere actieve vakantie. Een reis die door de jongeren elk jaar opnieuw hoog gewaardeerd wordt!

Meer weten over de jongerenreizen Frankrijk?


Verder weg? Reizen met jongvolwassenen naar Amerika

Nieuw in 2016 zijn de jongerenreizen naar Amerika. Voor jongeren vanaf 19 jaar tot een jaar of 35 organiseren we in de zomer van 2016 twee verschillende reizen. De ene reis is een rondreis door fantastische gebieden als Yellowstone en Glacier National Park in het Noorden van de Verenigde Staten. De tweede reis is een reis vanuit Las Vegas met onder andere een excursie naar de Grand Canyon, Red Rock Canyon en het beroemde Zion National Park. Beide reizen zijn ook nog eens eenvoudig te combineren.

Ook voor een jongerenreis Amerika ben je dus aan het goede adres bij Simi.

Nieuw in 2017: groepsreis Canada

In 2017 kun je voor het eerst ook de rondreis boeken die begint en eindigt in Canada, maar ook fantastische bestemmingen in de Verenigde Staten aan doen. Ga voor een avontuurlijke, georganiseerde groepsreis en bezoek de mooiste nationale parken en de meest indrukwekkende natuur.

Je reisgenoten leren kennen

Als je een reis bij Simi boekt, ben je waarschijnlijk iemand die het wel leuk vindt om met anderen samen te reizen. Je ontvangt na je boeking van ons een inlogcode waarmee je in het beveiligde gedeelte van de website kunt inloggen en je reisgenoten al kunt zien. Je ziet de voornaam, woonplaats en leeftijd van je medereizigers en kunt als je wilt je mobiel nummer achterlaten voor de whatsapp-groep. Ruim 95% van alle reizen die bij ons vertrekken hebben een Whatsapp-groep. Vaak wordt er zelfs vooraf al iets afgesproken om kennis te maken. Een goed begin van je vakantie!

Als je op de pagina van een bepaalde reis kijkt zie je ook hoe de verhouding tussen mannen en vrouwen normaalgesproken is. Dit wijkt ook eigenlijk nooit af, omdat het een gemiddelde is van voorgaande jaren.

Jongerenreis Amerika Amerika jongvolwassenen

Welke reis past bij jou?

Iedereen heeft eigen specifieke wensen bij een reis. De meeste reizen die door Simi georganiseerd worden voor jong-volwassenen zijn reizen met een actief karakter. Sommige reizen zijn heel sportief, andere reizen juist heel weinig sportief. Als je niet precies weet welke reis het best bij je past, neem dan gerust contact met ons op. Via Facebook kun je ons eenvoudig en snel bereiken, maar je kunt ook altijd even bellen op 0598-372180. Simi Reizen is een professionele, gewaardeerde en inmiddels meerdere malen bekroonde reisorganisatie met actieve, avontuurlijke reizen voor jongeren en jong volwassenen.

Meer informatie?

Jongerenreis
doevakanties
single-reizen
groepsreizen Europa
appartementen jongerenreizen

Is een groepsreis iets voor jou?

Als je aan onze groepsreizen denkt moet je natuurlijk niet denken aan een bustour met allemaal oudere mensen, maar juist aan vakanties met mensen van je eigen leeftijd. Ongeveer de helft boekt alleen, de andere helft samen met een vriend of vriendin of klein groepje.

Iedereen kiest bewust voor een groepsreis, waardoor de sfeer er altijd al snel in zit. Voor onze reizen geldt dat de sfeer altijd ongedwongen is. Je hoeft echt niet de hele dag alles met de hele groep samen te doen, je kunt ook rustig je eigen pad kiezen. Wel is het zo dat we ervoor gekozen hebben activiteiten standaard bij het programma inbegrepen te hebben.

De belangrijkste reden hiervoor is dat je tijdens activiteiten je reisgenoten het best leert kennen. Dat is ook buiten het vaste programma om heel fijn.

Je moet natuurlijk voor jezelf bepalen of een groepsreis iets voor jou is. Hieronder hebben we een paar voordelen en nadelen op een rijtje gezet.

Voordelen groepsreis

  • Nooit alleen - er is altijd wel iemand die gelijke interesses heeft als jij. Ook is er altijd wel iemand die zin heeft iets te ondernemen
  • Nieuwe mensen leren kennen - je gaat natuurlijk vooral om met mensen die je van school, sport, studie of werk kent in je dagelijks leven. Bij een reis met andere jongvolwassenen leer je mensen kennen die op het eerste gezicht heel anders zijn, maar juist daardoor kon het nog wel eens erg goed klikken.
  • Goede manier om een land te ontdekken - of je nu alleen of met anderen reist, tijdens een groepsreis heb je altijd aanspraak van mensen die willen weten wat je doet. Dat zorgt voor leuke gesprekken!
  • Samen uitgaan. Niks zo leuk als echt op stap gaan met mensen die allemaal rond je eigen leeftijd zijn. Doordat je altijd in een groep op pad kunt gaan kun je makkelijk mee met de stroom en dubbel genieten.

Nadelen groepsreis

Een groepsreis heeft natuurlijk niet alleen maar voordelen. Een paar van de ergernissen die wel eens voorkomen:

  • Sommige mensen vragen heel veel aandacht. Vaak is het een kwestie van even accepteren, maar het kan lastig zijn als iemand zich niet helemaal aanpast aan de groep.
  • Soms wil je gewoon even zelf iets doen. Een boekje lezen, een stukje wandelen, iets ondernemen. Het kan allemaal wel, maar is toch iets minder makkelijk.
  • Je moet je toch aanpassen. Als je zelf heel stipt bent maar altijd moet wachten op je reisgenoten, of andersom, als je minder stipt bent en anderen op jou moeten wachten kan dat natuurlijk tot irritatie leiden.

Maar......iedereen kiest bewust voor een reis met andere jongvolwassenen en in de praktijk gaat dat dan ook altijd erg goed!