Simi Specials

  • Altijd incl. excursies
  • Alle reizigers tussen 18-32 jaar
  • Reis door Simi geannuleerd? Geld terug
CAL SGR ANVR

Simi Special groepsreizen

Ben jij op zoek naar een extra bijzondere reis? Reis dan ook eens mee met een Simi Special! Naast het algemene reisaanbod kun jij dus ook kiezen uit de onderstaande unieke groepsreizen. Je hebt in 2024 de keuze uit drie leuke Simi Specials, één groepsreis in Azië, één groepsreis Amerika en één jongerenreis binnen Europa. Net als bij alle andere groepsreizen van Simi Reizen, reis je samen met reisgenoten tussen de 18 en 32 jaar.  

Deze groepsreizen hebben allen een uniek reisprogramma. We raden aan de Simi Specials zeer tijdig vast te leggen. Veel reizigers reizen jaar in, jaar uit mee met Simi. Aangezien het slechts enkele vertrekdata betreft, verwachten wij dan ook dat deze bijzondere groepsreizen snel vol zullen zitten. 

Kies uit de onderstaande Simi Specials

  • Unieke groepsreizen
  • Everest base camp trekking
  • Relaxen in Zweeds Lapland
  • Kerstsferen in New York
  • Veel inbegrepen bij je reissom!
  • Groepsreizen voor 18-32 jarigen

Groepsreizen Nepal - Mount Everest base camp

De groepsreis Nepal is een singlereis voor de echt natuurliefhebber en doorzetter. Samen met je reisgroep vlieg je naar Kathmandu in Nepal, waarna we de bergen intrekken om de klim te maken naar Mount Everest base camp. Om hier te komen maken we zes trekkingen door de prachtige Himalaya. Reken op fantastische uitzichten en veel knusse gezelligheid. Voor deze groepsreis Nepal dien je wandelen uiteraard echt leuk te vinden, maar heb je geen extreme ervaring nodig. Door in de weken voorafgaand de groepsreis Nepal te starten met meerdere korte wandelingen met je bergschoenen aan, zou je de trektochten in Nepal in principe probleemloos moeten kunnen lopen. Op de reispagina kun je hier meer informatie over vinden. Zeker even goed doorlezen!  

Dit is uiteraard een echte bucket list reis die je heel lang bij zal blijven. We trekken door diverse Sherpa-dorpjes, genieten samen van de meest prachtige uitzichten én ontdekken de hoogtepunten van de stad Kathmandu. Een reis die je niet zo snel in je eentje maakt, maar die je mee kunt maken door te kiezen voor een groepsreis met leeftijdsgenoten! Heel veel is bij je groepsreis inbegrepen, niet alleen de lange vluchten, maar ook de binnenlandse vluchten, ruimbagage, de meeste maaltijden en alle overnachtingen ter plekke. Hierdoor boek je een zeer volledige wandelreis Nepal.  

Groepsreizen New York en Washington (kerstreis)  

New York en Washington zijn twee steden die je wel echt een keer wilt ontdekken. Door te kiezen voor de reisperiode net voor de kerst, ga je voor een heerlijk sfeervolle groepsvakantie. De kerstbomen in de huizen zijn al opgezet, de buitenkanten van huizen zijn rijkelijk versierd en ook de winkels zijn al helemaal in feestsfeer. Door samen met een groep leeftijdsgenoten op pad te gaan, ga je voor een super gezellige groepsvakantie. Er zijn diverse leuke groepsactiviteiten inbegrepen bij je reissom, maar we hebben ook gezorgd voor voldoende vrije tijd zodat je je persoonlijke bucket list nog af kunt gaan. Doordat je reist in groepsverband, zijn er altijd wel mensen met dezelfde interesses.  

Wat je allemaal gaat beleven tijdens deze New York groepsreis? Tijdens een cruise over de Hudson en East River zie je de imposante skyline van New York, tijdens je bezoek aan de Freedom Tower zie je New York van bovenaf en tijdens het bezoek aan het 9/11 memorial staan we even stil bij de gebeurtenissen in 2001. Ook op het programma in New York staat schaatsen, een lekker winterse activiteit dat in groepsverband altijd een succes is. In Washington maken we een rondtour per bus waarbij we langs diverse verlichte monumenten zullen rijden. Ook hier geniet je nog van een extra vrije dag om bijvoorbeeld het Washington Monument, het Witte Huis, het Capitool of het National Air and Space Museum te bezoeken.  

Groepsreizen Lapland Najaar (singlereis Zweden)  

In de winter kun je meereizen met de bijzondere Lapland Winter groepsreis, waarbij je gaat voor een sledehondentocht, een sneeuwschoentocht en een sneeuwscooter safari. Maar ook in de herfst kun je gaan voor een heel bijzonder reisprogramma! Slaap in een prachtig eco-hotel in de bossen van Zweden en ga voor een echte natuur- en relaxvakantie met leeftijdsgenoten tussen de 18 en 32 jaar. De vluchten, de overnachtingen, alle maaltijden ter plekke en diverse leuke excursies zijn inbegrepen bij je reissom. Lekker veel is al voor je uitgestippeld! Bijzonder aan deze locatie in Zweden is dat je hier een hele grote kans hebt op het zien van het noorderlicht. Door te gaan voor een groepsreis Zweden in het najaar, kun je er nog even lekker tussenuit piepen tussen de zomer en de winter in. Dit is vaak een rustige periode waarin je heerlijk kunt bijkomen. Lekker doen!  

Op het programma staan diverse activiteiten waarbij je kennismaakt met de locale manier van leven, geniet van wat de natuur allemaal te bieden heeft en gaan we natuurlijk voor een beetje actie. Zo ga je voor een husky rit, een excursie naar een rendierherder Sami kamp, geniet je tijdens de sauna en hot tub relax activiteit en meer. Eén van de grootste hoogtepunten van je reis is waarschijnlijk de inbegrepen noorderlicht (fotografie) safari, waarbij we gaan proberen het noorderlicht te spotten en de gids + fotograaf je alles kan vertellen over hoe je dit natuurfenomeen het beste kunt vastleggen met je zelf meegebrachte camera. Ook een hele populaire jongerenreis, dus boek tijdig!  

Hoe kan ik een Simi Special boeken?  

Nieuwe vertrekdata zijn ongeveer een maand of tien voor vertrek bekend. Dan kun je deze vinden onder het tabje data/prijzen op de reispagina. Ben je al eerder mee geweest met één van onze reizen? Vergeet dan niet in te loggen alvorens het boeken! Ook wel zo makkelijk, want dan worden je eerder ingevulde gegevens direct ingeladen. Je hoeft deze alleen nog maar te controleren.  

Oriënteer je in de herfst of winter op een Simi Special? Reizen met vertrek vanaf mei het jaar erop zijn begin januari boekbaar. Op social media communiceren we wanneer je je droomreis exact kunt vastleggen. Vergeet dus niet Simi Reizen te volgen op Instagram en Facebook! Als je later dan januari boekt dan kun je op de site kijken welke reisdata nog beschikbaar zijn, maar het kan natuurlijk voorkomen dat begin januari een reis direct vol zit. Omdat de vertrekdata beperkt zijn, raden we dus sterk aan een Simi Special zeer tijdig vast te leggen.  

Boek je een groepsreis met vertrek in het najaar? Zodra de nieuwe data op de site staan, kun jij je Simi Special vastleggen! Ook deze data zijn een maand of tien voor vertrek bekend, dus voor een november reis rond januari, voor een december reis rond maart en ga zo maar door. Per reisdatum kunnen er met de Nepal groepsreis maximaal 14 reizigers mee, met de singlereis New York 23 reizigers en met de Lapland Najaar groepsreis maximaal 18 personen. We voeren de Simi Specials slechts enkele keren per jaar uit. Be there!  

Welke reis is geschikt voor mij?   

Twijfel je nog welke bestemming het beste bij jou past? Kijk dan ook eens bij onze ruim 30 andere prachtige groepsreizen. Ga bijvoorbeeld mee vakantie vieren op Bali, ontdek hoe uniek Bulgarije is, probeer zo veel mogelijk beestjes te spotten in Costa Rica of ga voor een echte outdoorvakantie in Frankrijk! Er is keuze genoeg. Hulp nodig bij het kiezen? Maak dan de keuzehulp quiz! Aan de hand van 15 korte meerkeuzevragen ontdek jij een top drie reisbestemmingen die waarschijnlijk goed bij je passen!