Lastminute jongerenreizen

Lastminute jongerenreizen

Zijn je vakantieplannen op het laatste moment gewijzigd? Heeft jouw reisorganisatie jouw reis moeten annuleren? Gaan je vrienden opeens toch niet meer mee op reis? Of heb je het gewoon even helemaal gehad met Nederland en zoek je een vakantie waarbij je op korte termijn nog kunt vertrekken?

Bij Simi boek je tot 1 dag voor vertrek een lastminute jongerenvakantie.

Het overgrote deel van onze jongerenreizen vindt plaats in juli en augustus. Zolang er nog plek is bij de betreffende reis zul je de vertrekdata zien op de website. Je kunt dan nog gewoon boeken. Als je vervolgens direct betaalt met iDeal zorgen wij ervoor dat je je inlogcode zo snel mogelijk ontvangt en je vertrekinformatie direct kunt downloaden.

In 2015 zijn de jongeren groepsreizen van Simi gemiddeld met een 8.8 gewaardeerd!

Top lastminute jongerenvakanties 

Actieve strandvakanties Kroatie
Jongerenvakantie Slovenie
Outdoorvakanties Frankrijk
Jongerenreis Kroatie Jongeren vakantie slovenie Jongerenvakanties Frankrijk

Reisduur lastminute jongerenreizen

We bieden reizen aan met verschillende reisduren. Zo is onze actieve vakantie in Frankrijk 10 dagen, de jongerenreis Kroatie 11 dagen, de rondreis door Noorwegen en Zweden 15 dagen en onze Zweden jongerenvakantie 8 dagen.

Zo kun je afhankelijk van je eigen wensen kiezen voor een korte lastminute of een iets langere reis.


Jongerenreizen Frankrijk

Al jaren een enorm populaire lastminute reisbestemming voor jongeren en niet zonder reden. Tijdens deze actieve jongerenvakantie verblijf je op een prachtige locatie midden in de Franse Alpen op loopafstand van het gezellige stadje Guillestre.

Je hebt de keus uit drie verschillende reisprogramma's, afhankelijk van je eigen wensen.

Programma 1: Frankrijk Actief

Tijdens deze actieve vakantie ga je onder andere raften, canyoning doen, gaan we kanoraften, maken een mooie bergwandeling en doen een via ferrata tocht. Om de actieve vakantie helemaal in stijl af te sluiten eindigen we met de Simi Survival Challenge waarbij meerdere elementen bij elkaar komen. Een heerlijke vakantie op een mooie camping dichtbij het stadje Guillestre.

Programma 2: Actief PLUS

In grote lijnen een vergelijkbaar reisprogramma, maar alle activiteiten zijn net een stapje intensiever van karakter. Ideaal als je al ervaring hebt met een actieve vakantie en alles net een stapje heftiger wilt beleven.

Programma 3: Canyoningvakantie

Bij canyoning daal je een rivierkloof af met behulp van sprongen, abseilen, klauteren, glijden en klimmen. Een activiteit die altijd enorm in de smaak valt bij alle groepen van alle leeftijden. Tijdens deze vakantie gaan we maar liefst drie verschillende canyons bezoeken. Daarnaast gaan we raften en hydrospeed doen. Een intensieve reis met heel veel actie!

lastminute jongerenreis jongeren lastminute reis

Jongerenvakanties Kroatie

Enorm populair als lastminute is ook Kroatie. Zon, zee, strand en avontuurlijke activiteiten staan je te wachten in het uiterste zuiden van Kroatie. Ga voor afwisseling, maar geniet ook van nachtenlang uitgaan in de een na grootste stad van het land. Tijdens deze reis verblijf je op een goede viersterrencamping direct aan het strand.

Vanuit je tent ben je in 30 meter in zee, dus laat maar komen die zomer. Gemiddeld is de temperatuur in de zomer rond de 30 graden, dus als je zoekt naar een zonvakantie met actie is dit de perfecte reisbestemming. Niet voor niets waarderen onze reizigers deze groepsvakantie al jaren met een cijfer boven de 9.

Inbegrepen bij de reissom zijn onder andere raften, mountainbiken, zeekajakken en snorkelen en een bezoek aan Split. Daarnaast kun je nog van alles zelf ondernemen, want er is ontzettend veel te doen en te beleven in de directe omgeving.

jongerenreis kroatie lastminute kroatie lastminutes


Rondreis Ierland 10 dagen

Ben je iemand die meer houdt van dingen zien, lekker wandelen en een gezellig biertje in de pub? Dan is Ierland echt een vakantiebestemming om eens te overwegen. Je gaat er niet naartoe voor het mooie weer (hoewel dat echt wel meevalt), maar onderneemt tijdens deze groepsreis allerlei activiteiten terwijl je veel van het eiland ziet en ontdekt.

We verblijven op de mooiste plekjes in gezellige hostels en genieten van een avontuurlijke, gezellige groepsreis over dit bijzondere eiland. We beklimmen een berg, bezoeken de Cliffs of Moher en het beroemde Glendalough en eindigen onze reis spectaculair in Dublin met een gezellige pub-avond.

Laat je verrassen door deze mooie rondreis Ierland.


Boeken van lastminute jongerenreizen?

Heel eenvoudig:

  1. Bekijk het programma van de door jou gekozen reis
  2. Onder het kopje data/prijzen zie je alle vertrekdata die nog beschikbaar zijn
  3. Boek de reis die je hebt uitgezocht
  4. Betaal de reis via iDeal
  5. Je ontvangt van ons dezelfde dag nog een inlogcode en wachtwoord voor Mijn Simi.
  6. Hier kun je je reisgenoten zien, maar ook je vertrekinformatie downloaden en printen.
  7. De dag erna kan je vakantie beginnen!

Groepssamenstelling

De samenstelling van een groep is in grote lijnen jaarlijks hetzelfde. Deze informatie kun je rechtsbovenaan de reispagina vinden. Als je specifiek wilt weten wat de samenstelling is kun je natuurlijk contact opnemen.

Als je eenmaal geboekt hebt kun je via Mijn Simi de voornaam, leeftijd en woonplaats van al je reisgenoten zien. Als je wilt kun je ook je mobiele nummer daar invoeren (alleen zichtbaar voor je reisgenoten). Veel groepen hebben voor vertrek al contact met elkaar.

Lastminute vliegreizen jongeren

Als je ervoor kiest een vliegvakantie te boeken kan het zijn dat de prijzen van de tickets inmiddels hoger zijn dan ingecalculeerd is. Met name bij lastminutes kan het daarom gebeuren dat er bijbetaald moet worden. Uiteraard heb je als reiziger altijd de keus hier wel of niet mee akkoord te gaan. De prijs van een vliegticket wordt 1 op 1 doorgerekend in de totale reissom.

Meer weten:

Jongerenkampen
Jongeren reizen
Actieve vakanties
Jongerenvakanties