Jongerenvakanties 2018

Simi Reizen is dé aanbieder van actieve jongerenvakanties. Onze reizen zijn echte groepsreizen, gericht op het samen beleven van de vakantie. Onze jongerenvakanties zijn altijd een beetje actief, maar sommige vakanties zijn actiever dan anderen. Ga voor een unieke en avontuurlijke jongerenvakantie op de meest uiteenlopende plekken in Europa en de Verenigde Staten.

Jongerenvakantie Kroatie
Jongeren hotelreis Macedonië Jongerenvakanties Frankrijk
Jongerenreis Kroatie Groepsreis jongeren macedonie
Jongerenvakanties Frankrijk
Jongerenvakanties Amerika
Actieve outdoorvakantie Slovenie
Noorwegen en Zweden jongerenvakantie
Jongerenreizen USA jongerenvakanties slovenie jongerenreis Noorwegen
Jongerenvakantie Costa Rica Wildkampeer reis Servie
Zonvakantie jongeren Madeira
Groepsreis Costa Rica
Jongerenreis Servie Jongeren vakanties Madeira

Waarom op jongerenreis met Simi?

 • Je reist met leeftijdsgenoten
 • Je reist naar de mooiste plekken in Europa, de VS of Canada
 • De helft reist alleen, de andere helft met vrienden. Daardoor hebben we een perfecte mix van mensen die elkaar al kennen en elkaar nog niet kennen
 • De groepsreizen zijn gemiddeld beoordeeld met een 8.8 in 2016
 • Simi jongerenvakanties geven veel vrijheid, maar ook veel gezelligheid doordat je samen een aantal activiteiten onderneemt die inbegrepen zijn bij de reissom.

Alleen op jongerenvakantie

Voor veel jongeren is het een grote stap om een jongerenvakantie alleen te boeken. Natuurlijk is het even spannend als je een vakantie boekt zonder dat je anderen kent, maar bij Simi reist iets meer dan de helft van onze reizigers alleen. Je kunt vooraf kennismaken via ons speciale forum. Sommige groepen spreken zelfs in het echt af voorafgaand aan een jongerenvakantie.

Als je overweegt alleen te reizen raden we je aan vooraf onze facebook-pagina al even te bezoeken en de foto's te bekijken van eerdere jongeren reizen. Zo krijg je een goed beeld van onze reizen en zie je ook wat voor type mens normaalgesproken mee gaan op onze vakanties. Klik hier voor onze facebook

Reisaanbod actieve jongerenvakantie 2018

In de zomervakantie 2018 kun je weer kiezen uit een groot aantal actieve jongerenvakanties:

 • Actieve vakanties Frankrijk. Met maar liefst keus uit drie reisprogramma's is Frankrijk een enorm populaire reisbestemming. In het bekende Guillestre verblijven we tijdens deze jongeren vakanties. Wekelijks vertrekken groepen tussen de 20 en 45 man groot voor een avontuurlijke jongerenreis.
 • Strandvakantie Kroatie. Deze vakantie combineert een actieve vakantie met een echte strandvakantie. Vanaf onze camping op slechts 30 meter van het strand organiseren we deze uitdagende vakantie voor jongeren.
 • Rondreizen Noorwegen en Zweden. Een groepsreis voor jongeren die begint in Zweden en eindigt in de bergen van Noorwegen. Een ultieme jongeren vakantie met heel veel afwisseling, heel veel groepsgevoel en fantastische uitzichten.
 • Macedonie jongerenvakanties -  een jongerenvakantie vanuit een viersterrenhotel en inclusief maaltijden (ontbijt en diner). Geniet van een heerlijke vliegvakantie in de zomer van 2018. 
 • Rondreizen USA - vanaf 18 jaar kun je meereizen op 1 van de avontuurlijke jongerenvakanties in de VS en Canada. Met keus uit vier verschillende reizen in de VS is dit een ideale vakantie voor jongeren die een echte roadtrip willen maken met leeftijdgenoten. 
 • Costa Rica - ontdek het tropisch regenwoud in Costa Rica tijdens een avontuurlijke rondreis met je leeftijdgenoten. Een jongerenvakantie naar een exotische plek! 
 • Montenegro rondreis - reis rond door Montenegro en onderneem onderweg uiteenlopende activiteiten. Een rondreis met veel hoogtepunten en de kans om een bijzonder land beter te ontdekken. Eindig je vakantie op het strand! 
 • Slovenie jongerenreis - Slovenië is de ideale uitvalsbasis voor een outdoorvakantie. Geniet van een actieve reis met enorm veel inbegrepen activiteiten als onderdeel van de reissom. Kampeervakantie met avontuur!

Jongeren vakanties Frankrijk

Elke reisbestemming heeft zijn eigen unieke voordelen en eigenschappen. Zo is de vakantie in Franrkijk echt een actieve vakantie, maar zit je nog wel in de buurt van een stadje, zwembad en meertje. Kroatie is dan weer ideaal voor jongeren die een uitgaansvakantie zoeken, maar niet elke dag alleen maar op het strand willen liggen. De rondreis Noorwegen en Zweden is perfect voor jongeren die een langere vakantie zoeken en zoeken naar echt een groepsvakantie. Zo denken we bij elke reis die we aanbieden goed na over de unieke elementen van deze reis.

Jongeren-vakantie 2018

Of je nu alleen of samen reist, je vindt bij Simi Reizen altijd een geschikte jongerenvakantie. We hebben reizen waar uitgaan centraal staat, maar ook reizen waar vooral natuur en cultuur centraal staan.

Simi Reizen is in 2015 de beste aanbieder van jongerenreizen geworden op Reisgraag.nl en daarnaast beste aanbieder van actieve vakantie via Reisorakel.nl én winnaar in de categorie beste reisleiding. Een ontzettend fijn idee als je straks je jongerenvakantie via Simi boekt.

Actief op jongerenvakantie

Al jaren is Simi Reizen dé aanbieder op het gebied van actieve jongeren-vakanties. Met name voor jongeren tussen de 16 en 24 jaar oud zijn onze actieve reizen enorm populair. Bij het selecteren van reisbestemmingen kijken we behalve naar de locatie zelf ook naar de mogelijkheden om uit te gaan, de afstand naar het dichtstbijzijnde dorp of stadje en de mogelijkheden om je ook buiten het programma om te vermaken.

De reizen die we organiseren zijn echte jongeren groepsreizen waarin actie, afwisseling en gezelligheid met elkaar worden gecombineerd.


Over Simi Reizen

Op de verschillende review websites kun je veel ervaringen van anderen vinden met onze jongerenvakanties. Wij kunnen natuurlijk roepen dat het allemaal geweldig is, maar we raden je aan vooral af te gaan op de echte ervaringen van anderen.

Bij Simi geven we verder geen kortingen, doen we niet aan vroegboek kortingen en ook niet aan lastminutes. Zo betaalt iedereen dezelfde prijs, wel zo eerlijk.


Jongeren vakantie

Als expert op het gebiede van met name actieve jongeren vakanties is Simi Reizen inmiddels 1 van de grotere reisaanbieders op dit gebied. Doordat je bij ons direct een heel pakket activiteiten bijboekt en je dus ook samen met je reisgenoten de reis zult beleven is de onderlinge band die jongeren tijdens hun vakantie opbouwen bij Simi erg groot. Dit uit zich in de vele hechte vriendschappen die tijdens de vakanties ontstaan.

We gebruiken trouwens op al onze pagina's vrijwel uitsluitend eigen foto's. Alleen bij reizen die we voor het eerst organiseren kan het zijn dat je soms wat foto's ziet die we niet zelf gemaakt hebben, maar we zijn er groot voorstander van om je het allemaal te laten zien zoals het er echt is.

Jongeren vakanties Jongeren vakanties 2016

Beste reisaanbieder jongerenvakanties 2018

Of je nu op zoek bent naar een jongeren vakantie met veel uitgaan of juist een jongerenvakantie zoekt waar je ook veel onderneemt, in het reisaanbod van Simi vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Laat je ook eens verrassen, want een actieve jongerenvakantie is minstens zo leuk als de niet-zo-originele stapvakanties in Spanje of Bulgarije.

Simi Reizen is niet voor niets voor het tweede jaar op rij verkozen tot beste reisorganisatie voor jongeren. Wij weten hoe we onze vakanties echt awesome maken. Met spectaculaire, veilige en avontuurlijke activiteiten, toplocaties en avontuur en gezelligheid.

Vakanties voor jongeren

Onze vakanties voor jongeren zijn stuk voor stuk avontuurlijk in opzet, maar vinden ook altijd plaats op hele mooie plekjes, niet te ver van de bewoonde wereld. Als je op zoek bent naar vakanties voor jongeren is Simi Reizen de keus als je houdt van actief bezig zijn, avontuur en afwisseling.

Avontuurlijke jongeren vakanties

De door Simi georganiseerde reizen zijn allemaal actief. Sommigen iets meer, sommigen iets minder, maar als je een reis bij Simi boekt weet je zeker dat je een avontuur te wachten staat. Doordat je met je leeftijdsgenoten reist kun je er daarnaast ook nog eens vanuit gaan dat het supergezellig is. Een jongerenvakantie boeken doe je dus bij Simi, waar standaard heel veel outdoor activiteiten inbegrepen zijn bij de prijs. Supergezellig, want doordat je samen met je leeftijdsgenoten de reis beleeft zul je merken dat je elkaar goed leert kennen.

Vakantiebestemmingen jongvolwassenen

Je meest favoriete reisbestemming hangt natuurlijk enorm af van je eigen voorkeuren. Ben je een liefhebber van zon, zee en strand? Dan heb je onder andere de keus uit Spanje of Kroatie. Reis je liever rond, dan is Ierland of Noorwegen wellicht een goede optie.

De favoriete vakantiebestemming voor de meeste jongvolwassenen is nog altijd Spanje. Het weer, de betaalbaarheid en de vele mogelijkheden zorgen ervoor dat het land als vakantieland onverminderd populair is. Voor onze actieve vakanties voor jongvolwassenen zijn het vooral Frankrijk en Slovenie die eruit springen qua populariteit.

5 redenen om met Simi op jongerenvakantie te gaan

 1. Altijd avontuur - elke reis die we organiseren bevat een beetje avontuur. Standaard zijn een groot aantal activiteiten inbegrepen bij de reissom.
 2. Populair bij jongeren - meer dan de helft van onze reizigers zijn tussen de 18 en 22 jaar oud. Een deel studeert, een deel werkt al, maar als je een jongerenvakantie bij Simi boekt kom je altijd terecht in een leuke groep leeftijdsgenoten.
 3. Unieke bestemmingen - of je nu een rondreis door Ierland zoekt of een actieve vakantie in Frankrijk, een roadtrip in de VS of een natuurvakantie in Noorwegen, in alle gevallen kun je bij Simi terecht! 
 4. Goede reisleiding - al onze reisleiders worden door onszelf intensief getraind voorafgaand aan je reis met Simi. We zoeken in onze reisleiding een stuk betrouwbaarheid, volwassenheid, maar letten ook goed op de persoonlijkheid van onze reisleiders. Het is immers vakantie en een fijne reisleider kan daar zeker aan bijdragen!
 5. Supermooie plekjes! We zijn best trots op de unieke plekjes die we gevonden hebben voor onze jongerenvakanties. Sommige plekken hebben we geheel zelf gevonden, andere bestemmingen zijn op ons pad gekomen, maar in alle gevallen geldt dat we de plekken zelf bezoeken en weten wat je als reiziger mee gaat maken!