Weten welke reis bij jou past? Doe de quiz! Sluit je aan bij avontuurlijke groepsreizen voor reizigers tussen de 18 en 32 jaar. Boek je reis zodra je eruit bent - gemiddeld stijgen prijzen naarmate de vertrekdatum dichterbij komt. 

Lastminute singlereizen en jongerenreizen

Wat te doen rondom Salou

Mooi weer, prachtige stranden, een goed uitgaansleven en mooie steden, daar staat Spanje als reisbestemming om bekend. Met name in de zomervakantie is Spanje enorm populair als bestemming voor jongerenreizen en jongerenvakanties. Groepen vrienden, maar ook mensen die een georganiseerde groepsreis boeken trekken naar de Spaanse costa om te genieten van een avontuurlijke, afwisselende reis.

Op deze pagina vind je meer informatie over onze jongerenvakanties Spanje, waaronder onze jongeren reizen naar de omgeving van Salou. Tips voor wat te doen in en rondom Salou vind je hieronder. Ideaal als je deze jongerenvakantie al met ons geboekt hebt of van plan bent te boeken.

Wat te doen in Salou

Uitgaan tot de zon opkomt!

Salou en de hele Spaanse Costa staat natuurlijk bekend om de vele bars, restaurants en discotheken die er te vinden zijn, veelal gericht op jongeren. Hieronder vind je een aantal echte aanraders.

Koko Beach Club Salou

Vanaf een prachtige plek aan zee kun je hier terecht voor geweldige cocktails en lekker eten. Uiteraard ligt de beach club direct aan het strand, wel een stukje van de echte drukte af, maar dat is wel lekker als je op zoek bent naar een plek om relaxed te zitten en te genieten van betaalbare cocktails en goed eten. Een goed begin van een lange avond?

't Gat van Nederland

Je moet er van houden, maar een echte verzamelplaats voor Nederlanders is natuurlijk het gat van Nederland. Themafeesten, een meter bier voor twaalf euro en een hoop Hollandse gezelligheid staan je in deze kleine maar gezellige bar te wachten. Ideaal als je houd van Hollandse avonden.

Club Pacha Salou

Een echte uitgaansgelegenheid is Pacha in Salou. Met plek voor 8.000 feestvierende jongeren is het een aanrader. Een plek waar bekende DJ's zich regelmatig laten zien en waarbij de grote zaal plaats biedt aan 3.000 man, dus een plek waar je met de massa perfect kunt genieten van een lange nacht.

Snoepy's Salou

Een bekende plek voor Nederlandse jongeren. Met vier zalen en afwisselende thema's is hier altijd iets te beleven. Ga voor actie!

jongerenreizen spanje Spanje jongeren vakanties

Activiteiten te doen in Salou

Natuurlijk wil je tijdens je reis meer doen dan alleen uitgaan. Als je bij Simi Reizen een jongerenreis Spanje boekt gaan we daar ook een beetje vanuit. Standaard zijn al veel activiteiten inbegrepen, maar het is altijd leuk om even iets zonder de groep te doen en zelf te ontdekken.

Genieten van het strand

Het eerste wat je natuurlijk gaat doen is genieten van de lange zandstranden en het mooie weer. Op 300 meter van de camping in Cambrils waar we tijdens onze jongerenvakantie verblijven kun je naar het prachtige zandstrand.

Maar, er is natuurlijk nog veel meer te beleven voor actieve jongeren die niet hele dagen op het strand willen liggen. Inbegrepen bij Simi zijn natuurlijk al activiteiten als een catamarantocht, snorkelen, windsurfen, een bezoek aan Portaventura (pretpark) en paintball, maar er zijn nog veel meer leuke opties.

Salou Downhill bikes

Een aanrader is de excursie van een halve dag. We rijden eerst de bergen in van Catalunya, waarna je een tocht van een halve dag maakt ongeveer. Het overgrote deel van de fietstocht doe je downhill, dus je hoeft je niet druk te maken om je conditie. Een goede manier om wat meer van Spanje te zien dan alleen het strand.
Kosten: ongeveer EUR 38

Jeep Avontuur

Deze jeepsafari begint met een korte rit over gewone wegen, waarna je over droge rivierbeddingen rondreist door fantastische gebieden zoals het oude middeleeuwse stadje Prades. Je maakt onderweg verschillende stops en maakt een mooie jeepsafari door de bergen. Niet heel goedkoop, maar als je met een groep tegelijk boekt valt er vaak wel iets te regelen.
Kosten: ongeveer EUR 50

Karten in Salou

Een top activiteit om tijdens je vakantie te doen is natuurlijk karten. Bij Karting Salou kart je op een buitenparcours, maar kun je ook als extra activiteit nog kiezen voor de "bungee rocket" waarbij je met enorme snelheid word gelanceerd. Karten is niet zo heel goedkoop, maar wel een belevenis en zeker als je met anderen reist een goede manier om met elkaar iets leuks te doen.
Kosten: EUR 19,50 voor 1 keer. 5 heats koop je voor EUR 92,50

Meer over:

Jongerenreizen
Jongerenvakanties
Singlereizen