Jongerenreizen

Jongerenreizen

Jongerenreizen zijn al jaren enorm populair en terecht! Simi Reizen organiseert uitsluitend actieve jongerenreizen. Onze jongeren reizen zijn echte groepsvakanties en worden geboekt door singles, stelletjes, vriendengroepen en alleenreizenden.  

Onze jongerenreizen hebben een ideale combi van uitgaan, gezelligheid, activiteiten en de mooiste plekjes.

De reizen die we organiseren zijn echte jongeren groepsreizen, waarbij je in groepsverband de vakantie beleeft. Hieronder vind je onze belangrijkste jongeren reisbestemmingen. Ga voor jongerenreizen met net iets meer actie op de mooiste plekjes van Europa en de VS! Reis met leeftijdsgenoten naar top locaties en combineer feesten met gezelligheid en unieke activiteiten.

Top jongerenreizen & groepsreizen

Jongerenreizen Kroatie
Rondreizen Ierland Frankrijk
Jongerenreis Kroatie Salou jongerenreis Jongerenvakanties Frankrijk
Jongerenreizen Amerika
Slovenie
Rondreizen Noorwegen
Jongerenreizen USA jongerenvakanties slovenie jongerenreis Noorwegen
Zweden Servie
Jongerenreizen Costa Rica
Zweden winter Jongerenreis Servie Jongerenreizen CostaRica

Jongerenreizen filmpjes
Even op youtube zoeken op Simi Reizen levert je ook een hoop mooie filmpjes op. Gemaakt door reizigers, dus dan weet je gelijk hoe het ECHT is.

Jongerenreizen 2019

In de zomer van 2019 kun je kiezen uit een aantal actieve jongeren reizen die allemaal een eigen insteek hebben. Kijk dus goed naar wat bij je past en wat je precies zoekt. Elk jaar blijft een groot aantal jongerenreizen gelijk, maar elk jaar voegen we ook nieuwe actieve reizen toe. 

Jongeren reizen groepsreis Kroatie

Enorm populair zijn onze actieve jongeren-reizen naar Split in Kroatie. Vanaf een prachtige camping op slechts 30 meter van het strand organiseren we een actieve strandvakantie, een groepsvakantie met een aantal leuke door Simi georganiseerde activiteiten die ervoor zorgen dat je optimaal zult genieten van deze vakantie.

Een 11-daagse busreis voor jongeren die op zoek zijn naar de ideale combinatie tussen zon, zee en avontuur. Uitgaan tot de zon opkomt, maar ook avontuurlijke activiteiten. Wissel lekker op het strand liggen en uitgaan af met activiteiten die je niet alleen prachtige foto's, maar ook unieke herinneringen zullen opleveren.

Meer info jongerenreizen Kroatie

Jongerenreizen Kroatie Jongerenreizen

 

Jongerenreizen Noorwegen en Zweden

Om het eerste vooroordeel gelijk uit de lucht te helpen: het is niet altijd slecht weer in Noorwegen en Zweden. Zeker in de zomer kunnen de temperaturen prima tussen de 20 en 30 graden liggen en is het net zo vaak zonnig als in Nederland. Je kunt dus geluk of pech hebben met het weer, maar het weer is uiteindelijk natuurlijk niet de reden om te kiezen voor onze 15-daagse jongeren rondreis door Noorwegen en Zweden. De reden om wel te kiezen voor deze groepsvakantie is een onvergetelijke rondreis door twee van de mooiste landen van Europa.

We wisselen activiteiten af met het bezoeken en bezichtigen van de toeristische highlights van beide landen. Onvergetelijke indrukken, prachtige landschappen en avontuur staan je te wachten tijdens deze gezellige groeps jongerenreis.

Meer info over de jongerenreizen Noorwegen?


Jongerenreizen Amerika

Yes! Oefen het volkslied maar vast, in 2019 kun je kiezen uit verschillende jongeren groepsreizen naar Amerika. We werken deze winter twee unieke jongerenreizen uit, 1 reis in en rondom Las Vegas met onder andere een bezoek aan Zion National Park, Bryce Canyon en natuurlijk de Grand Canyon. De tweede jongeren vakantie die we organiseren in de Verenigde Staten is een rondreis door Montana, Idaho en Wyoming

Amerika jongerenreizen Jongeren-reizen


Jongerenvakanties Ierland

Na jaren als eigenaren van Simi Reizen zelf in Ierland gewoond te hebben staat deze prachtige jongeren rondreis eindelijk op het programma. In 11 dagen ontdek je het echte Ierland tijdens een magnifieke rondreis over dit prachtige eiland. Geniet van natuur, de Ierse cultuur, de vele pubs en de prachtige ruige natuur tijdens een groepsreis die je nog lang zal bij blijven. Tijdens deze reis verblijven we op unieke plekjes!


Groepsreizen Jongeren

Simi Reizen is dé aanbieder van actieve groepsreizen voor jongeren. Niet alleen zijn onze actieve vakanties uitdagend van karakter, onze jongerenreizen zijn ook nog eens echte groepsvakanties. Door samen het reisprogramma te ervaren zul je merken dat er een goede sfeer in onze groepen bestaat, waardoor elke vakantie een echte topvakantie wordt!

De jongeren groepsreizen die we bij Simi aanbieden zitten boordevol uitdaging en avontuur en worden door onze reizigers met gemiddeld een 8.7 beoordeeld.

In de zomer van 2019 kun je kiezen uit groepsreizen jongeren in Noorwegen, Zweden, Spanje, Oostenrijk, Frankrijk en Kroatie.


Singles jongeren reizen

Ongeveer de helft van al onze reizigers reist alleen. Hoewel we geen echte jongeren singles reizen organiseren, worden onze reizen wel regelmatig door jongeren geboekt als singlereis. Doordat we echte groepsreizen organiseren is de sfeer ongedwongen en gezellig en zijn er al vele vriendschappen en relaties ontstaan vanuit een Simi Reis!

Meer informatie:

jongerenreis
jongerenvakanties
singles reizen jongeren
actieve vakanties
groepsreizen jongeren
jongerenreizen

Jongeren groeps reizen

Keus genoeg dus uit avontuurlijke reizen voor jongeren. Een georganiseerde jongerenreis kan ideaal zijn als je alleen reist of als je het leuk vind om deel uit te maken van een groep. Bij Simi boeken zowel mensen samen als mensen alleen waardoor er een geode mix is van mensen die elkaar kennen en elkaar niet kennen.

Je zult merken dat hierdoor de sfeer tijdens onze jongeren groepsreizen ontzettend goed is. Iedereen wil graag nieuwe mensen leren kennen en iedereen is erop uit om een fantastische jongerenreis te beleven. De jongerenreizen van Simi zijn in 2015 en 2016 uitgeroepen tot de beste jongeren reisorganisatie van Nederland door de website Reisgraag.nl.

Jongeren groepsreis groepsreizen

Als je alleen met een groepsreis meegaat:

Een paar tips voor als je van plan bent je groepsreis alleen te boeken:

  • Maak je niet te druk. We merken dat mensen het vaak erg spannend vinden om alleen op reis te gaan. Toch reist ruim de helft van alle reizigers alleen. Iedereen vindt het even spannend, maar je zult merken dat het maar heel kort duurt. Meestal is na een half uurtje de stemming al hartstikke goed en zul je merken dat iedereen veel interesse in elkaar heeft en er allemaal een topreis van willen maken.
  • Bekijk wat je allemaal kunt doen. Het is ontzettend fijn als je al een beetje voorbereid op reis gaat. Bekijk dus goed wat er in de buurt te beleven is buiten het georganiseerde reisprogramma om.
  • Leg vooraf contact. Je hebt de mogelijkheid om voor vertrek al contact te hebben met je reisgenoten. We raden je aan dit ook te doen, want je zult merken dat het de voorpret enorm verhoogt!

Maar, ook als je samen reist kan het geen kwaad je reis goed voor te bereiden. Tijdens onze jongerenreizen ben je met een hele groep leeftijdsgenoten. Het is handig als je dan met je reisgenoten al besproken hebt wat de verwachtingen van de groepsreizen zijn.

Als je samen reist:

  • Bespreek je verwachtingen. Wil je vooral samen op vakantie of ga je juist met een jongeren groepsreis mee zodat iedereen wat meer zijn gang kan gaan?
  • Doe regelmatig iets samen. Als vriendengroep is het natuurlijk leuk om ook af en toe iets als groepje te ondernemen. Doe dat gerust.
  • Ontmoet nieuwe mensen! Blijf niet alleen met je eigen groepje, maar ga voor het ontmoeten van nieuwe mensen. Maak er met elkaar een fantastische groepsreis van waar iedereen evenveel kan genieten. Je zult merken dat er een hechte groep ontstaat als iedereen zijn best ervoor doet.

Voor elk wat wils

Niet iedereen wil tijdens zijn vakantie de hele dag op het strand liggen. Andere jongeren juist weer wel. Bij Simi boek je altijd jongerenreizen met een heel programma erbij. Sommige reisbestemmingen, zoals Spanje en Kroatië zijn meer gericht op strand, andere vakanties juist meer op de activiteiten. Voor mensen die houden van strand en uitgaan raden we onze jongeren reizen in Novalja en Split aan in Kroatie, maar ook de jongerenreis Spanje op slechts enkele kilometers van Salou is een goede.

Voor mensen die echt actief willen zijn en een actieve vakantie zoeken is een bestemming als Slovenië of Frankrijk juist weer aan te raden. Ook de verschillende rondreizen die aangeboden worden bieden een goede mix van actief en relaxen.

Meer weten?

Groepsreis
Jongerenvakanties
Actieve vakanties
Hotelreizen