Rondreis Thailand

Een Thailand rondreis staat terecht bij veel mensen op het lijstje. Met Simi reis je naar Thailand met reizigers tussen de 18 en 32 en boek je een echte rondreis. 


Waarom een rondreis Thailand boeken?

Thailand is enorm populair onder Nederlanders. De combinatie van mooi weer, veel cultuur en de betaalbaarheid zijn goede redenen om Thailand te bezoeken. Thailand is relatief goedkoop, hoewel het niet het goedkoopste land in Zuidoost Azië is. Daarentegen heeft Thailand een relatief goede infrastructuur. De Thai zijn ook gewend aan toerisme en weten hoe ze daar goed mee om moeten gaan. Ideaal voor rondreizen dus! 

Groepsreis Thailand

Groepsreis Thailand

16 Daagse Actieve Vakantie
  • vanaf € 2356.5

meer informatie
Rondreis Sri Lanka

Rondreis Sri Lanka

16 Daagse Actieve Vakantie
  • vanaf € 2506.5

meer informatie
Groepsreizen Vietnam

Groepsreizen Vietnam

16 Daagse Actieve Vakantie
  • vanaf € 2406.5

meer informatie

Hoe lang is de ideale Thailand rondreis? 

Thailand is een uitgestrekt en groot land. Thailand is ongeveer 12 keer zo groot als Nederland. Er wonen ruim 65 miljoen mensen. Voor onze groepsreizen hebben we gekozen voor een lengte van tussen de 16 en 18 dagen maximaal. De reden hiervoor is simpel: je bent toch op pad met mensen die je niet kent. Dat valt meestal mee, maar na een week of twee zijn onderlinge irritaties moeilijker vol te houden. We hebben gemerkt dat een reisduur van een goede twee weken perfect is. 

Natuurlijk kun je in twee weken niet alles zien. Aan de andere kant: je kunt maanden ronddwalen in Thailand en nog steeds niet alles gezien hebben. Tijdens onze rondreizen Thailand kiezen we voor een stukje toeristische hoogtepunten combineerd met authentieke plekken.