Groepsreizen aanvragen

Simi Reizen organiseert vrijwel uitsluitend groepsreizen voor jonge mensen tussen de 18 en 32 jaar. Doordat we een uitgebreid wereldwijd netwerk hebben en eenvoudig groepstickets in kunnen kopen, zijn we echter een ideale partner om een groepsreis door ons te laten organiseren met je studentenvereniging, bedrijfsvereniging, sportclub of andere groep. 

We behandelen zowel aanvragen voor groepsreizen door het jaar heen als specifiek voor wintersportreizen.

Voor een groepsaanvraag hebben we enkele gegevens van je nodig:

Groepsreizen door het jaar heen

Groepsaanvragen wintersportreizen

Houd er rekening mee dat we uitsluitend aanvragen in behandeling nemen met een realistisch budget. 

Voordelen bij het door ons laten uitvoeren van je groepsreis:

  1. Wereldwijd netwerk van gekwalificeerde, gecontroleerde partners.
  2. SGR en ANVR. Alle reissommen worden altijd gedekt tegen faillissement van de reisaanbieder.
  3. Wij hebben toegang tot groepstickets met flexibele voorwaarden. Vaak is het exacte aantal reizigers nog niet bekend op het moment dat een plan ontstaat. Bij onze groepsaanvragen kunnen we eenvoudig tot ongeveer 2 maanden voor vertrek het aantal reizigers reduceren.
  4. Je maakt gebruik van onze infrastructuur. Je krijgt voor je eigen reis een pagina waar alle uitleg te vinden is. Vervolgens boeken de deelnemers aan de reis via de Simi website. Je hebt dus niet te maken met geldstromen of het moeten wachten tot iedereen betaald heeft. 
  5. Alle vertrekinformatie wordt door ons geleverd aan de reizigers. De organisator van het evenement ontvangt een speciale inlog waarin hij/zij kan bijhouden wat de samenstelling van de groep is en kan ook zelf aanvullende informatie communiceren naar deelnemers aan de reis. 
  6. Naar keuze kies je voor een lokale gids, een Nederlandstalige Simi reisbegeleider of voeren jullie de reis verder zelfstandig uit. 
  7. 24 uur per dag bereikbaar op het noodnummer van Simi Reizen.
  8. Wij zijn niet voor niets de expert op het gebied van actieve reizen voor jonge mensen. We zijn in staat het reisprogramma op te vullen met bijzondere en unieke activiteiten, lokale ervaringen en regelen natuurlijk ook alle transfers. 

Reisbestemmingen groepsaanvragen

We kunnen groepsaanvragen in behandeling nemen voor de Verenigde Staten, de meeste bestemmingen binnen Europa en een groot aantal reisbestemmingen in Azië.