Corona-info: je kunt je vakantie gerust boeken. Je reissom is altijd gegarandeerd door SGR. Lees voor vertrek de vereisten voor de bestemming op Nederland Wereldwijd. Indien Simi een reis annuleert ontvang je binnen 14 dagen je geld terug (als je niet wilt omboeken naar een andere reis). 

Neem een optie

Neem een optie

Neem een optie op de reis van jouw keuze

Wil je een groepsreis boeken, maar twijfel je nog? Weet je nog niet of je vrij kunt krijgen of wil je nog even rustig nadenken? We hebben nu de mogelijkheid om een optie te nemen op een reis en vertrekdatum van jouw keuze. Deze optie kost EUR 22,50. Dit zijn de administratiekosten voor het tijdelijk vastleggen van jouw plek. 

Ben je eerder meegeweest met Simi? Dan wordt dit bedrag in mindering gebracht bij je reissom. Je kunt slechts voor 1 reis en vertrekdatum een optie nemen. Besluit je uiteindelijk de optie niet definitief te maken? Dan krijg je de kosten niet terug. 

Voorwaarden optie:

  • Je optie is 60 dagen geldig vanaf het moment dat je deze afsluit. Vertrekt jouw reis binnen nu en 62 dagen? Dan is je optie slechts 7 dagen geldig. Een optie afsluiten is niet meer mogelijk vanaf 21 dagen voor vertrek. 
  • Deze kosten krijg je niet terug als je besluit af te zien van de reis
  • Als je de reis definitief boekt, betaal je de gewone reissom, de EUR 22,5 zijn kosten voor het vasthouden van je plek
  • Het is mogelijk om 1 reis en vertrekdatum in optie te zetten

Is een optie nemen noodzakelijk?

Het nemen van een optie is een afweging die je zelf moet maken. Noodzakelijk is het vooral voor reisbestemmingen die erg populair zijn en vroeg worden geboekt.