Vacatures

Vacatures

Elk jaar organiseert Simi Reizen actieve vakanties voor vele honderden reizigers. Lokaal werken we hiervoor samen met professionals die zich bezig houden met de activiteiten. Daarnaast wordt elke jongerenreis en actieve vakantie begeleid door enthousiaste reisleiders. De minimumleeftijd om te kunnen solliciteren is 21 jaar.


Vacature reisleider (m/v)

Je kunt weer volop solliciteren voor de functie reisleider/reisleidster. Houd er rekening mee dat je als reisleider bij Simi in het eerste jaar dat je voor ons werkt, uitsluitend de keus hebt uit bestemmingen in Europa (uitzonderingen daargelaten). 

De vacature is voor een minimum van 3 weken. Je ontvangt een nette vergoeding en neemt gratis deel aan een aantal van de activiteiten. Vervoer en verblijf verzorgen wij uiteraard.

Wij zoeken:

Betrokken, enthousiaste, energieke en volwassen mannen of vrouwen die het fantastisch vinden om anderen een fantastische en onvergetelijke jongerenreis te bezorgen. In de rol als reisleider ben jij het aanspreekpunt voor onze reizigers en ben je steun en toeverlaat voor alles wat ter plaatse gebeurt.

Je hebt een verantwoordelijke taak. Voorafgaand aan de zomervakantie word je grondig getraind, zowel in groepsverband als op individuele basis.

Voor wie is het reisleiderschap geschikt?

  • Stressbestendige mensen
  • Mensen die zichzelf opzij kunnen zetten in het belang van het bedrijf en de groep
  • Mensen die van elke situatie het beste kunnen maken
  • Mensen die onverwachte veranderingen op kunnen pakken en een groep enthousiast kunnen krijgen
  • Snelle denkers die het grote geheel kunnen overzien

In verband met het verantwoordelijke karakter van deze vacature is de minimumleeftijd voor deze vacature 21 jaar oud

Opbouwteam

Zin om deze zomer aan het begin of eind van de zomer een roadtrip te maken om onze kampementen in verschillende landen voor te bereiden?

Eind juni en eind augustus zoeken we mensen die het leuk vinden om samen met een vriend/vriendin of aantal vrienden Europa door te rijden en onze tenten en andere materialen picobello in te pakken en op te slaan zodat we voor het komende jaar weer opnieuw gebruik kunnen maken van deze spullen. 

Meer informatie? Neem contact met ons op! 

Wat kun je verwachten?

Als reisleider ben je vooral bezig met het in goede banen leiden van onze actieve groepsreizen. Per locatie zullen de taken enigszins verschillen. Je werkt altijd in een team met meerdere reisleiders en deelt dus ook de taken onderling. Als reisleider zorg je dat alles op rolletjes loopt en iedereen zich perfect vermaakt. Daarnaast zorg je dat er geen overlast is, los je onderlinge problemen op en regel je activiteiten ter plekke voor je groep. Daarnaast is de communicatie met kantoor van groot belang.

Procedure

De procedure voor reisleiding is als volgt:

1. Sollicitatie en kennismakingsgesprek. Hierna hoor je binnen een week of je door gaat naar de volgende ronde.

2. Trainingsmiddag op kantoor in Apeldoorn. Het is nog mogelijk af te vallen, maar de kans is niet groot.

3. Trainingsweekend met andere reisleiders. Het is mogelijk dat hier nog mensen afvallen, maar het gebeurt niet vaak

4. Locatie-specifieke bijeenkomst met je team. 


Stageplaatsen / afstudeer-opdrachten reisbranche

Tot juni 2019 zijn er geen stage- of afstudeeropdrachten beschikbaar. Ben je op zoek naar een afstudeerstage of meewerkstage vanaf april/mei 2019, dan kun je contact opnemen. Voor opdrachten die in februari aanvangen heeft het helaas geen zin om te solliciteren op dit moment.

Sollicitatieprocedure:

1. Stuur je CV én motivatie naar sollicitatie@simi-reizen.nl

2. Je ontvangt direct een bevestiging van je sollicitatie

3. Wacht geduldig af.

4. Je ontvangt bij geschiktheid een uitnodiging van ons voor een gesprek.

5. Als het gesprek goed verloopt nodigen we je uit voor het trainingsweekend in februari, mei of juni

  • 98% van onze reizen gaat door
SGR SGR ANVR