Vacatures

Elk jaar organiseert Simi Reizen actieve vakanties voor vele honderden reizigers. Lokaal werken we hiervoor samen met professionals die zich bezig houden met de activiteiten. Daarnaast wordt elke jongerenreis en actieve vakantie begeleid door enthousiaste reisleiders. De minimumleeftijd om te kunnen solliciteren is 21 jaar.


Vacature locatie coördinator (m/v)

Voor verschillende locaties zijn we voor de zomervakantie van 2018 nog op zoek naar hoofdreisleiders. Als hoofdreisleider ben je eindverantwoordelijk voor een locatie. Als hoofdreisleider ga je niet mee op activiteit, maar houd je je vooral bezig met het regelen, organiseren en aansturen van je team.

Ook ga je moeilijke gesprekken niet uit de weg, zorg je dat er regelmatig overleg is en dat voor zowel reizigers als je mede reisleiders duidelijkheid is. Je vertegenwoordigt het belang van Simi Reizen als organisatie en zorgt ervoor dat de procedures en regels nageleefd worden.

Het gaat hier om een betaalde functie in de zomermaanden. De minimale beschikbaarheid is drie aaneengesloten weken. 

Wij zoeken:

Reisleiders met ervaring in de toeristische branche, die weten wat er komt kijken bij een hoogseizoen. Je bent een echte regelaar en geniet vooral van het tot in de puntjes verzorgd hebben van je taken. Je durft een groep aan te spreken, duidelijkheid te geven en je durft je medereisleiders toe te spreken op het gebied van hun taken en verantwoordelijkheden.

Je communiceert dagelijks met het hoofdkantoor en bent de ogen en oren ter plaatse van onze organisatie. Je kerntaak is het in de gaten houden van onze organisatie en het creeren van een veilige, gezellige en onvergetelijke vakantie voor onze reizigers.

Voor wie is deze functie geschikt:

 • Je bent een stabiele persoonlijkheid
 • Je kunt omgaan met stress en onverwachte gebeurtenissen
 • Je houd van mensen en het omgaan met mensen
 • Je snapt waarom veiligheid een belangrijk issue is in onze bedrijfsvoering en zorgt ervoor dat veiligheid voorop staat
 • Je bent uiteraard gemotiveerd, betrouwbaar en een echte werker
 • Je kunt je snel aanpassen aan een nieuwe situatie en bent ECHT flexibel

Uiteraard word je grondig getraind. Houd er rekening mee dat onze organisatie gevestigd is in de provincie Groningen en je dus wel bereid moet zijn te reizen indien nodig!

Ervaring in de sector is voor deze functie van belang.


Vacature reisleider (m/v)

Voor de zomervakantie van 2018 zijn we nog op zoek naar een aantal reisleiders voor de volgende locaties:

 • Kroatie
 • Slovenie
 • Ierland
 • Frankrijk
 • Macedonie

Kom jij ons team versterken in de zomer van 2018?

De vacature is op vrijwillige basis en voor een minimum van 3 weken. Je ontvangt een vaste onkostenvergoeding.

Wij zoeken:

Betrokken, enthousiaste, energieke en volwassen mannen of vrouwen die het fantastisch vinden om anderen een fantastische en onvergetelijke jongerenreis te bezorgen. In de rol als reisleider ben jij het aanspreekpunt voor onze reizigers en ben je steun en toeverlaat voor alles wat ter plaatse gebeurt.

Je hebt een verantwoordelijke taak. Voorafgaand aan de zomervakantie word je grondig getraind, zowel in groepsverband als op individuele basis.

Voor wie is het reisleiderschap geschikt?

 • Stressbestendige mensen
 • Mensen die zichzelf opzij kunnen zetten in het belang van het bedrijf en de groep
 • Mensen die van elke situatie het beste kunnen maken
 • Mensen die onverwachte veranderingen op kunnen pakken en een groep enthousiast kunnen krijgen
 • Snelle denkers die het grote geheel kunnen overzien

In verband met het verantwoordelijke karakter van deze vacature is de minimumleeftijd voor deze vacature 22 jaar oud. Ben je jonger maar toch die geweldige reisleider die we niet mogen missen, reageer dan ook.


Stageplaatsen

Er zijn geen stageplaatsen beschikbaar. 

Sollicitatieprocedure:

1. Stuur je CV én motivatie naar sollicitatie@simi-reizen.nl

2. Je ontvangt direct een bevestiging van je sollicitatie

3. Wacht geduldig af.

4. Je ontvangt bij geschiktheid een uitnodiging van ons voor een gesprek.

5. Als het gesprek goed verloopt nodigen we je uit voor het trainingsweekend in mei of juni

Wat kun je verwachten?

Als reisleider ben je vooral bezig met het in goede banen leiden van onze actieve groepsreizen. Per locatie zullen de taken enigszins verschillen. Je werkt altijd in een team met meerdere reisleiders en deelt dus ook de taken onderling. Als reisleider zorg je dat alles op rolletjes loopt en iedereen zich perfect vermaakt. Daarnaast zorg je dat er geen overlast is, los je onderlinge problemen op en regel je activiteiten ter plekke voor je groep. Daarnaast is de communicatie met kantoor van groot belang.

Andere reisleiders

Als je een beetje wilt zien wat voor reisleiders er op dit moment deel uitmaken van ons bedrijf kun je via deze pagina een aantal van onze reisleiders vinden.