Vacatures

Vacatures

Wil je bij ons aan de slag als reisleider, met een meewerkstage of stage-opdracht of wil je graag helpen in ons opbouwteam? Op deze pagina kun je al onze vacatures vinden!

VACATURE BOEKHOUDING APELDOORN


Vacature "de duizendpoot"

Een echte dooddoener, maar wel de beste omschrijving voor wie we zoeken. Voor ons kantoor in Apeldoorn zijn we op zoek naar een veelzijdige medewerker die zich bezig houdt met onder andere:

 • Verwerken van contracten met lokale partners (Engels spreken is een must)
 • Administratie vrije dagen
 • Klantenservice - verwerken van boekingen, contact met reizigers
 • Boeken van vliegtickets via ons systeem
 • In de gaten houden van deadlines met betrekking tot vluchten en partners
 • Verwerken van allerlei soorten administratie: contracten, samenwerkingen etc.
 • Bij voorkeur ben je gek op schrijven (en lezen) en werk je mee aan het bijhouden van onze verschillende blogs en overige informatie. 
 • Verwerken van annuleringen
 • Verwerken van afgesloten verzekeringen bij de reizen
 • Productinformatie geven aan reizigers en afhandeling van de algemene mailbox
 • Ondersteuning van management bij boeken tickets en plannen werkbezoeken

Uren per week: 16-24 uur per week, in overleg. 

Wie zoeken wij? 

Wij zoeken iemand die ordelijk is, goed overzicht kan bewaren en goed communiceert. Je werkt graag in een klein, hecht team waarin we zaken snel afhandelen en oplossen. Het doel is om de reiziger een onvergetelijke vakantie te bieden, dus je moet van nature een vrolijk persoon zijn voor deze baan. Je hebt zowel klantcontact, maar bent ook veel bezig met administratieve werkzaamheden. Pro-activiteit is van groot belang, waarbij je werkzaamheden oppakt die belangrijk zijn, maar snel blijven liggen.

Goed Nederlands in woord en geschrift is van groot belang binnen ons bedrijf. Daarnaast is het noodzakelijk dat je uitstekend Engels kunt lezen en bij voorkeur ook kunt schrijven.

Houd er rekening mee dat je in deze baan niet op vakantie kunt tussen eind mei en begin augustus in verband met het karakter van ons bedrijf en de periode waarin alle reizen vertrekken.

We verwachten een MBO+/HBO denkniveau waarbij je uitstekend meerdere dingen door elkaar kunt doen zonder het overzicht te verliezen. Leeftijd is voor ons niet van belang. 

Wat bieden wij:

 • Beloning volgens CAO op basis van een 39-urige werkweek op basis van leeftijd en ervaring
 • Ontzettend lekkere koffie 
 • Een gezellig team met harde werkers en veel plezier
 • Een prettige werksfeer
 • Een baan die je kunt uitbreiden en invullen waar je wilt

Vacature reisleider (m/v)

Je kunt weer solliciteren voor 2020. 

Elk jaar organiseert Simi Reizen actieve vakanties voor vele honderden reizigers. Lokaal werken we hiervoor samen met professionals die zich bezig houden met de activiteiten. Daarnaast wordt elke jongerenreis en actieve vakantie begeleid door enthousiaste reisleiders. De minimumleeftijd om te kunnen solliciteren is 21 jaar.

Je kunt weer volop solliciteren voor de functie reisleider/reisleidster. Houd er rekening mee dat je als reisleider bij Simi in het eerste jaar dat je voor ons werkt, uitsluitend de keus hebt uit bestemmingen in Europa (uitzonderingen daargelaten). 

De vacature is voor een minimum van 3 weken. Je ontvangt een nette vergoeding en neemt gratis deel aan een aantal van de activiteiten. Vervoer en verblijf verzorgen wij uiteraard.

Wij zoeken:

Betrokken, enthousiaste, energieke en volwassen mannen of vrouwen die het fantastisch vinden om anderen een fantastische en onvergetelijke jongerenreis te bezorgen. In de rol als reisleider ben jij het aanspreekpunt voor onze reizigers en ben je steun en toeverlaat voor alles wat ter plaatse gebeurt.

Je hebt een verantwoordelijke taak. Voorafgaand aan de zomervakantie word je grondig getraind, zowel in groepsverband als op individuele basis.

Voor wie is het reisleiderschap geschikt?

 • Stressbestendige mensen

 • Mensen die zichzelf opzij kunnen zetten in het belang van het bedrijf en de groep

 • Mensen die van elke situatie het beste kunnen maken

 • Mensen die onverwachte veranderingen op kunnen pakken en een groep enthousiast kunnen krijgen

 • Snelle denkers die het grote geheel kunnen overzien

In verband met het verantwoordelijke karakter van deze vacature is de minimumleeftijd voor deze vacature 21 jaar oud

Wat kun je verwachten?

Als reisleider ben je vooral bezig met het in goede banen leiden van onze actieve groepsreizen. Per locatie zullen de taken enigszins verschillen. Je werkt altijd in een team met meerdere reisleiders en deelt dus ook de taken onderling. Als reisleider zorg je dat alles op rolletjes loopt en iedereen zich perfect vermaakt. Daarnaast zorg je dat er geen overlast is, los je onderlinge problemen op en regel je activiteiten ter plekke voor je groep. Daarnaast is de communicatie met kantoor van groot belang.


Opbouwteam

Zin om deze zomer aan het begin of eind van de zomer een roadtrip te maken om onze kampementen in verschillende landen voor te bereiden?

Eind juni en eind augustus zoeken we mensen die het leuk vinden om samen met een vriend/vriendin of aantal vrienden Europa door te rijden en onze tenten en andere materialen picobello in te pakken en op te slaan zodat we voor het komende jaar weer opnieuw gebruik kunnen maken van deze spullen. 

Meer informatie? Neem contact met ons op! 


Stageplaatsen / afstudeer-opdrachten reisbranche

Ben je op zoek naar een afstudeerstage of meewerkstage vanaf mei/juni 2019, dan kun je contact opnemen. Voor opdrachten die eerder aanvangen heeft het helaas geen zin om te solliciteren op dit moment. Zoek je een stageplaats voor een latere periode, bijvoorbeeld vanaf september 2019, dan mag je natuurlijk ook al solliciteren!

Zoek je een interessante afstudeeropdracht? We hebben een aantal voorbeelden van vraagstukken die we graag nader onderzocht willen hebben, dit zijn als volgt:

 • Onderzoek naar de mogelijkheden voor samenwerkingen met reisagenten

 • Onderzoek naar de mogelijkheden en effectiviteit van het inzetten van offline media

 • Onderzoek naar het actiever inzetten van het sociale media kanaal YouTube, het onder de aandacht brengen van dit account en het verkrijgen van interactie

Heb je een ander voorstel voor een afstudeeropdracht? Dan mag je uiteraard ook gewoon contact met ons opnemen!


Algemene sollicitatieprocedure:

1. Stuur je CV én motivatie naar sollicitatie@simi-reizen.nl

2. Je ontvangt direct een bevestiging van je sollicitatie

3. Wacht geduldig af.

4. Je ontvangt bij geschiktheid een uitnodiging van ons voor een gesprek.

5. Als het gesprek goed verloopt nodigen we je uit voor het trainingsweekend in maart of mei of voor een trainingsmiddag (indien reisleidersollicitatie). Het is nog mogelijk af te vallen, maar de kans is niet groot. Indien je solliciteert voor een andere functie, nemen we contact met je op.

- Solliciteer je voor de functie reisleider en is het langer dan 1,5 uur reizen naar Apeldoorn?

Dan mag je ook voor twee andere opties gaan:

Optie 1. Je kunt ons in de sollicitatiemail vragen om een Skype kennismakingsgesprek. In een kort gesprek van 5-10 minuten zullen we een eerste kennismaking met je hebben en je daarna laten weten of we je wel of niet graag langs willen laten komen op kantoor voor een sollicitatiegesprek. Indien we met andere kandidaten in zee gaan, kunnen we je zodoende de lange reistijd besparen.

Optie 2. Een korte introductievideo maken en deze meesturen met je solliciatie. Mag simpel, maximaal 5 minuten. Al worden we natuurlijk blij van een beetje originaliteit! Graag horen we in de video een verhaaltje over jezelf, in het kort je motivatie om reisleider te worden en waarom we voor jou zouden moeten kiezen. Op basis van deze introductievideo laten we je weten of we je graag uit willen nodigen om langs te komen op kantoor.

Vacatures Apeldoorn

Ons kantoor is gevestigd in Apeldoorn, vlakbij NS station Osseveld. Goed bereikbaar met trein en auto en met gratis parkeerplaatsen voor de deur. Houd er rekening mee dat we voor onze vacatures in eerste instantie zoeken naar mensen die niet te ver van Apeldoorn af wonen.

 • 98% van onze reizen gaat door
SGR SGR ANVR