Tot en met 31 januari betaal je slechts 10% aan. Leg je plekje voordelig vast. Lees veelgestelde vragen met betrekking tot corona hier. Gratis omboeken kan tot 65 dagen voor vertrek, het restant betaal je uitsluitend als het reisadvies "geel" of "groen" is. 

Vacatures

Vacatures

Wil je bij ons aan de slag als reisbegeleider, met een meewerkstage of stage-opdracht of wil je graag helpen in ons opbouwteam? Op deze pagina kun je al onze vacatures vinden!


Stageplaatsen / afstudeer-opdrachten reisbranche

Dit gaat om de periode vanaf augustus/september 2020!

Zoek je een interessante afstudeeropdracht? We hebben een aantal voorbeelden van vraagstukken die we graag nader onderzocht willen hebben, dit zijn als volgt:

  • Onderzoek zoekmachine optimalisatie 
  • Onderzoek naar het actiever inzetten van het sociale media kanaal YouTube, het onder de aandacht brengen van dit account en het verkrijgen van interactie

Let op: wij verwachten dat elke stagiair 1 dag meewerkt. Ook voor afstudeeropdrachten. Daarnaast verwachten we je 4x in de week op ons kantoor, zodat je ook daadwerkelijk deel uit gaat maken van ons kleine maar gezellige team. 

Het heeft dus geen zin om te solliciteren als je niet in de gelegenheid bent aan bovenstaande vereisten te voldoen. 

Heb je een ander voorstel voor een afstudeeropdracht? Dan mag je uiteraard ook gewoon contact met ons opnemen!


Vacature reisbegeleider (m/v)

Elk jaar organiseert Simi Reizen actieve vakanties voor vele honderden reizigers. Lokaal werken we hiervoor samen met professionals die zich bezig houden met de activiteiten. Daarnaast wordt elke jongerenreis en actieve vakantie begeleid door enthousiaste reisbegeleiders. De minimumleeftijd om te kunnen solliciteren is 21 jaar.

Je kunt weer volop solliciteren voor de functie reisbegeleider/reisbegeleidster. Houd er rekening mee dat je als reisbegeleider bij Simi in het eerste jaar dat je voor ons werkt, uitsluitend de keus hebt uit bestemmingen in Europa (uitzonderingen daargelaten). Het gaat hierbij dan ook met name om het hoogseizoen in de zomer. 

De vacature is voor een minimum van 3 weken. Je ontvangt een nette vergoeding en neemt gratis deel aan een aantal van de activiteiten. Vervoer en verblijf verzorgen wij uiteraard.

Wij zoeken:

Betrokken, enthousiaste, energieke en volwassen mannen of vrouwen die het fantastisch vinden om anderen een fantastische en onvergetelijke jongerenreis te bezorgen. In de rol als reisbegeleider ben jij het aanspreekpunt voor onze reizigers en ben je steun en toeverlaat voor alles wat ter plaatse gebeurt.

Je hebt een verantwoordelijke taak. Voorafgaand aan de zomervakantie word je grondig getraind, zowel in groepsverband als op individuele basis.

Voor wie is het reisbegeleiderschap geschikt?

  • Stressbestendige mensen

  • Mensen die zichzelf opzij kunnen zetten in het belang van het bedrijf en de groep

  • Mensen die van elke situatie het beste kunnen maken

  • Mensen die onverwachte veranderingen op kunnen pakken en een groep enthousiast kunnen krijgen

  • Snelle denkers die het grote geheel kunnen overzien

In verband met het verantwoordelijke karakter van deze vacature is de minimumleeftijd voor deze vacature 21 jaar oud

Wat kun je verwachten?

Als reisbegeleider ben je vooral bezig met het in goede banen leiden van onze actieve groepsreizen. Per locatie zullen de taken enigszins verschillen. Je werkt altijd in een team met meerdere reisbegeleiders en deelt dus ook de taken onderling. Als reisbegeleider zorg je dat alles op rolletjes loopt en iedereen zich perfect vermaakt. Daarnaast zorg je dat er geen overlast is, los je onderlinge problemen op en regel je activiteiten ter plekke voor je groep. Daarnaast is de communicatie met kantoor van groot belang.


Opbouwteam

Zin om deze zomer aan het begin of eind van de zomer een roadtrip te maken om onze kampementen in verschillende landen voor te bereiden?

Eind juni en eind augustus zoeken we mensen die het leuk vinden om samen met een vriend/vriendin of aantal vrienden Europa door te rijden en onze tenten en andere materialen picobello in te pakken en op te slaan zodat we voor het komende jaar weer opnieuw gebruik kunnen maken van deze spullen. 

Meer informatie? Neem contact met ons op! 

Algemene sollicitatieprocedure

1. Stuur je CV én motivatie naar sollicitatie@simi-reizen.nl

2. Je ontvangt direct een bevestiging van je sollicitatie

3. Wacht geduldig af.

4. Je ontvangt bij geschiktheid een uitnodiging van ons voor een gesprek.

5. Als het gesprek goed verloopt nodigen we je uit voor het trainingsweekend in maart of het trainingsweekend in april (indien reisbegeleidersollicitatie) (let op: trainingsweekend april uitgesteld i.v.m. corona maatregelen). Het is nog mogelijk af te vallen, maar de kans is niet groot. Indien je solliciteert voor een andere functie, nemen we contact met je op.

- Solliciteer je voor de functie reisbegeleider en is het langer dan 1,5 uur reizen naar Apeldoorn?

 Dan mag je ook voor twee andere opties gaan:

Optie 1. Je kunt ons in de sollicitatiemail vragen om een Skype kennismakingsgesprek. In een kort gesprek van 5-10 minuten zullen we een eerste kennismaking met je hebben en je daarna laten weten of we je wel of niet graag langs willen laten komen op kantoor voor een sollicitatiegesprek. Indien we met andere kandidaten in zee gaan, kunnen we je zodoende de lange reistijd besparen.

Optie 2. Een korte introductievideo maken en deze meesturen met je solliciatie. Mag simpel, maximaal 5 minuten. Al worden we natuurlijk blij van een beetje originaliteit! Graag horen we in de video een verhaaltje over jezelf, in het kort je motivatie om reisbegeleider te worden en waarom we voor jou zouden moeten kiezen. Op basis van deze introductievideo laten we je weten of we je graag uit willen nodigen om langs te komen op kantoor.

Vacatures Apeldoorn

Ons kantoor is gevestigd in Apeldoorn, vlakbij NS station Osseveld. Goed bereikbaar met trein en auto en met gratis parkeerplaatsen voor de deur. Houd er rekening mee dat we voor onze vacatures in eerste instantie zoeken naar mensen die niet te ver van Apeldoorn af wonen.

  • 98% van onze reizen gaat door
SGR SGR ANVR