Weten welke reis bij jou past? Doe de quiz! Sluit je aan bij avontuurlijke groepsreizen voor reizigers tussen de 18 en 32 jaar. 

Let op - er wordt volop geboekt. Stel je beslissing dus niet te lang uit. Elk jaar moeten we mensen teleurstellen die nét te lang hebben gewacht. 

Lastminute singlereizen en jongerenreizen

Vacatures Simi Reizen

Werken bij een reisorganisatie is het leukste dat er is. Op deze pagina kun je onze huidige vacatures vinden. 

Alle functies op deze pagina zijn actueel. Dat betekent dat je er nog voor kunt solliciteren! 

Actuele vacatures: 

Vacatures Apeldoorn

Ons kantoor is gevestigd in Apeldoorn, vlakbij NS station Osseveld. Goed bereikbaar met trein en auto en met gratis parkeerplaatsen voor de deur. Houd er rekening mee dat we voor onze vacatures in eerste instantie zoeken naar mensen die niet te ver van Apeldoorn af wonen.

Over Simi Reizen

Simi Reizen organiseert jaarlijks duizenden vakanties over de hele wereld. Onze groepsreizen zijn uitsluitend gericht op reizigers tussen de 18 en 32 jaar oud. 

We werken op ons kantoor in Apeldoorn in een klein team met korte lijnen. Onze reizen worden uitsluitend online verkocht en zijn altijd groepsreizen. 

De bedrijfscultuur is erg informeel, maar de onderlinge taakverdelingen zijn helemaal helder. Samen zorgen we ervoor dat de uitvoer van onze reizen zo vlekkeloos mogelijk verloopt. In de reisbranche moet je echter iemand zijn die flexibel kan zijn. Op elk moment kan er iets gebeuren in de wereld dat invloed heeft op onze reizen. In dat soort situaties moet je snel durven schakelen en een tempoversnelling kunnen maken. 

Je komt terecht in een team met harde werkers met relatief jonge mensen. De leeftijden van onze medewerkers liggen tussen de 23 en de 40 ongeveer op dit moment.