Groepsreizen Colombia

Groepsreizen Colombia

Colombia is in veel opzichten een fascinerend land. Je vind er het Amazone-regenwoud, maar ook hoge bergen tot bijna 6000 meter hoog in het Andesgebergte. Daarnaast vind je er prachtige stranden aan de Caribische kust en de Pacifische kust, maar ook vlaktes. Zelden zul je een land tegenkomen dat zo divers en authentiek is als Colombia. 

Colombia is als reisbestemming steeds populairder, geholpen door series als Narcos wint het land enorm aan populariteit. Tijdens onze groepsreizen Colombia kun je rekenen op een authentieke rondreis waarbij je in ruim 2 weken kennismaakt met het land, de cultuur en de natuur. We hebben gekozen om een rondreis Colombia samen te stellen die je het land laat leren kennen, maar ook genoeg activiteiten hebt om als groep elkaar goed te leren kennen tijdens de rondreis. 

Laat je verrassen door deze authentieke, adembenemende en afwisselende groepsrondreis door indrukwekkend Colombia!

Zoals veel Zuid-Amerikaanse landen is het reizen door een land als Colombia nog altijd avontuurlijk en is een flexibele opstelling een must. Boek deze rondreis vooral als je een beetje avontuur wel leuk vindt en als je op zoek bent naar een reisbestemming die wel populair, maar nog niet overspoeld is door toeristen. Je zult zien dat veel dingen al standaard inbegrepen zijn bij je reissom. 

Rondreizen Colombia

Groepsreizen Colombia

18 dagen

Reis met Simi af naar Zuid-Amerika! Ontdek in 18 dagen tijd Colombia tijdens deze groepsreizen Colombia. Zie de waxpalmen, het strand en diverse steden en geniet van je inbegrepen excursies die je samen onderneemt met leeftijdsgenoten!

 • Verblijf in hotel/motels
 • Verblijf in hostels
 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Bagage inclusief
voor 2449.00
BEKIJK REIS

Rondreizen Colombia

18 dagen

Ontdek in 18 dagen tijd diverse mooie plekken in Colombia tijdens deze 18-daagse rondreis Colombia met leeftijdsgenoten! Groepsreizen Colombia incl. vluchten, overnachtingen en diverse bijzondere excursies.

 • Verblijf in hotel/motels
 • Verblijf in hostels
 • Incl. vlucht
 • Activiteiten in reisprogramma incl.
 • Bagage inclusief
voor 2449.00
BEKIJK REIS
 • Ontdek Colombia in 18 dagen
 • Natuur, avontuur steden
 • Rondreis met leeftijdsgenoten
 • Leuke activiteiten inbegrepen
 • Reizen incl. retourvlucht en overnachtingen

Singlereizen Colombia

Onze groepsreizen Colombia worden voor een groot deel geboekt door alleenreizenden. Ruim 70% van onze reizigers boekt de reis alleen. De overige 30% boekt samen met een vriend of vriendin. 

Deze rondreis Colombia brengt je langs uiteenlopende gebieden en biedt je een fantastische gevarieerde reis met jungle, bergen, unieke ervaringen en natuurlijk ook strand. Voor het rondreizen door landen als Colombia moet je beschikken over een gezonde dosis flexibiliteit. Reizen door Zuid-Amerika is nog een echte belevenis waarbij je kennismaakt met een heel andere cultuur, klimaat en achtergrond. 

Al onze rondreizen door Colombia worden begeleid door Nederlandstalige reisbegeleiders die in Colombia wonen en werken. Daardoor heb je het ultieme voordeel van een rondreis die weliswaar Nederlandstalige begeleid is, maar ook bekend is met de cultuur en de taal in Colombia. 

Met een land dat even groot is als Frankrijk, Spanje en Portugal samen kijk je je ogen uit tijdens deze afwisselende rondreis. 

Colombia en veiligheid

De vraag die we vaak krijgen is hoe veilig Colombia nu eigenlijk is. De meeste mensen weten niet veel meer over Colombia dan de bekende Pablo Escobar en de FARC, maar daarmee doe je het land enorm tekort. De laatste jaren is Colombia steeds bekender geworden als reisbestemming en backpack-bestemming. Onze rondreizen zijn bedoeld voor reizigers die wel graag het avontuur opzoeken, maar het ook prettig vinden om dat in georganiseerd verband te doen. 

Daarnaast is het reizen in een groep natuurlijk ook gewoon heel erg gezellig en is er altijd wel iemand die met je iets wil ondernemen. 

Colombia is minder veilig dan Nederland zelf. Er wonen 50 miljoen mensen en het land heeft zowel op politiek gebied als op het gebied van armoede de nodige uitdagingen. Wil dat dan zeggen dat je niet veilig door Colombia kunt reizen? Nee, gelukkig niet!

Onze lokale partner heeft samen met ons een rondreis samengesteld langs de meer populaire gebieden, die ook veel door anderen worden bezocht. Gelukkig kun je veel doen om je voorzorgen te nemen. Loop bijvoorbeeld niet te koop met je dure telefoon, draag geen sieraden en loop niet door gebieden die je niet kent. Het spreekt allemaal voor zich, maar zorg dus dat je goed luistert naar je gids tijdens deze rondreis én geen plekken bezoekt die dubieus ogen. 

Dus: ja, je kunt prima veilig door Colombia reizen, mits je alert bent en je voorzorgsmaatregelen serieus neemt. Maar, geldt dat niet eigenlijk voor alle bestemmingen?

Hoogtepunten Colombia

Colombia is vooral een fantastisch land om te bereizen! Tijdens onze rondreizen volgen we een populaire route, maar we hebben natuurlijk ook gezorgd voor voldoende activiteiten die allemaal inbegrepen zijn bij je reissom. Zo reis je zonder grote verrassingen. 

Een aantal van de hoogtepunten van deze rondreis? Een fietstour door Bogota, raften, een overnachting op een koffie haciënda, een koffie tour, een tocht naar een besneeuwde bergtop van de Andes, een kookcursus, citytour door Medellin en nog veel meer. 

Je boekt met deze rondreis een groepsreis met het nodige avontuur, uitstekende begeleiding en een unieke kans om Colombia te ontdekken. 

Groepsreizen Colombia

Overnachten in Colombia

Overnachten doen we op diverse mooie plekken tijdens de Colombia rondreis. Zo overnachten we bijvoorbeeld een keer op een koffie haciënda en een keer in een finca (vakantiehuis op het platteland met Spaanse sferen), maar ook in diverse hostels en hotels. Om de groepsreis betaalbaar te houden en je niet te ver te laten overnachten van de gezelligheid, overnachten we in eenvoudige, maar nette accommodaties. Om de groepsreis Colombia niet te intensief te maken, slapen we altijd minimaal twee nachten op eenzelfde locatie. Je slaapt samen in een drie- of vierpersoonskamer.