Jongerenreizen Kroatie

Kroatie is als vakantiebestemming voor jongeren elk jaar populairder. Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming die alles heeft, dan is Kroatie perfect geschikt voor jou!

Of je nu op zoek bent naar een echte uitgaansvakantie of een gezellige groepsreis, onze reizen naar Kroatie zijn afwisselend, avontuurlijk en supergezellig.Kies voor een actieve jongerenvakantie aan de kust van Kroatie en geniet van uitgaan, gezelligheid, avontuurlijke actviteiten en een gezellige groepsvakantie!

Overzicht jongerenreizen Kroatie

In de zomervakantie 2015 bieden we onze jongerenreizen Kroatie aan voor verschillende leeftijdsgroepen.


 

16-18 Jongerenreis Kroatie Kroatie jongerenvakantie 19-24 25+ actieve strandvakantie
Jongerenreis Kroatie Jongeren vakantie kroatie Actieve strandvakantie Kroatie


Uitgaan Kroatie

Je kunt vanaf onze camping in Split ideaal uitgaan. Het stadscentrum is slechts een paar kilometer verderopm een taxi kost je 2.5 euro per persoon ongeveer. Daarnaast kun je ook in de directe omgeving van de camping veel terrasjes en restaurants vinden. Wil je weten waar je uit kunt gaan tijdens deze jongerenvakantie?

Kroatie en de Europese Unie

Kroatie is op 1 juli 2013 toegetreden tot de Europese unie. Hoewel de grenscontrole vooralsnog blijft en ook de euro nog niet in zicht is, wordt reizen van en naar Kroatie een stuk makkelijker.

Actieve jongerenvakanties Kroatie

Als land voor actieve vakanties is Kroatie nog niet zo bekend, wat eigenlijk vreemd is, gezien de vele mogelijkheden die het land te bieden heeft. Vanaf het strand waar onze camping ligt, zijn we in slechts een half uur tijd midden in ruige bergen, vanwaar we verschillende outdoorsporten beoefenen. Tijdens onze groepsreizen jongeren heb je verschillende mogelijkheden om activiteiten te ondernemen met de groep of een deel van de groep.

Strandvakantie en actieve vakantie in 1

Heel veel jongeren zijn gek op strandvakanties. Er is echter een grote groep jongeren die tijdens hun jongerenreis meer willen dan alleen op het strand liggen. Voor die groep hebben we onze actieve strandvakanties Kroatie samengesteld, waarbij we een volgens ons ideale mix gevonden hebben tussen actie en avontuur aan de ene kant, en strand, zon en uitgaan aan de andere kant. De vakantie zal in de stad Split gevierd worden, rondom en in deze stad valt er genoeg te doen en te beleven. Kijk voor meer informatie over de locatie van je vakantie op de pagina van de stad Split. De jongerenreizen Kroatie die door Simi Reizen worden georganiseerd vinden plaats op een geweldige locatie vlak aan het strand!

Meer informatie

Wil je weten welke zomervakanties voor jongeren we nog meer organiseren? We hebben voor onze jongeren reizen ook een aantal tips geschreven die van pas kunnen komen tijdens het kiezen van je vakantie deze zomer. En, ook niet onbelangrijk: reis je samen met iemand, lees dan onze tips voor jongerenvakanties goed door. Wil je ook meer weten over waarom Kroatie zo'n populaire jongeren vakantiebestemming is? Lees meer over jongeren en Kroatie. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Simi Reizen? Lees dan ons weblog.

Camping Split - 4-sterren camping Stobrec

We organiseren onze actieve jongerenreizen naar Kroatie vanaf een prachtige camping, gelegen op slechts 30 meter van het strand. Vanaf deze volledig verzorgde camping (die erg populair is) kun je je hart ophalen aan fantastische activiteiten en gezellige avonden. Meer weten over de camping Split?

Vrijheid en gezelligheid tijdens onze groepsreizen Kroatië

Of je nu kiest voor de actieve strandvakantie of voor de eilandcruise, in beide gevallen kies je voor een geheel verzorgd en gezellige groepsreis met andere jongeren. Tijdens onze reizen organiseren we vrijwel dagelijks een activiteit die ook inbegrepen is bij de reissom, maar daarbuiten heb je veel vrijheid om zelf dingen te ondernemen. Onze reisleiding is in de buurt om je te vertellen wat de mogelijkheden zijn. Bij de eilandhop-cruise zijn de mogelijkheden natuurlijk iets beperkter, hoewel je daar 's avonds van alles kan ondernemen.