Over Simi Reizen

Reizen zit ons natuurlijk in het bloed. Als fervent reizigers met veel ervaring in allerlei landen is Simi Reizen een logisch gevolg om van een hobby een beroep te maken.

Simi Reizen is in 2010 gestart. Inmiddels organiseren we alweer jaren actieve vakanties, jongerenreizen en groepsreizen naar steeds meer unieke bestemmingen. Jaarlijks boeken vele honderden mensen hun groepsreis bij Simi. Gemiddeld scoren onze reizen een 8.7.

Bij Simi is de prijs die je ziet ook daadwerkelijk de prijs die je voor je vakantie zult betalen. Alle kosten, zoals de kosten voor onze garantieregeling, boekingskosten enzovoorts zitten allemaal bij de prijs inbegrepen. Bij alle vakanties is daarnaast een deel van de activiteiten standaard inbegrepen. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Echte groepsreizen

Al onze reizen zijn echte groepsreizen. Of het nu gaat om een rondreis of een reis op een vaste locatie, bij al onze reizen staat het samen beleven van de vakantie centraal. Je kunt na je boeking vooraf kennismaken met je reisgenoten online, maar veel van onze groepen spreken ook daadwerkelijk voor vertrek al met elkaar af.

Betrokken reisleiding maakt het verschil

Bij al onze groepsreizen is enthousiaste reisleiding aanwezig. Deze reisleiding heeft maar 1 taak: zorgen dat iedereen binnen de groep een onvergetelijk mooie vakantie beleeft. Daar werken ze dan ook keihard voor. Als gevolg hiervan won Simi Reizen in 2014 de prijs voor de reisorganisatie met de beste reisleiding (via reisorakel.nl).

Wie gaan er op reis met Simi?

  • Mensen die houden van actie, avontuur en gezelligheid
  • Gemiddeld is ongeveer 55% van onze reizigers vrouw, 45% is man
  • Ongeveer 50% van de mensen boekt alleen. De rest boekt met een vriend/vriendin of groepje. Dit zorgt voor een goede afspiegeling tijdens onze reizen.

Zorgvuldig gekozen reisbestemmingen

Jaarlijks in de periode van september tot en met november struinen we de wereld af op zoek naar unieke reisbestemmingen die passen in het aanbod dat we bieden. Daarbij letten we op een aantal zaken die doorslaggevend zijn om er wel of niet een reis naartoe te organiseren:

  1. Betaalbaarheid - een reisbestemming moet niet te duur zijn.
  2. Bereikbaarheid - elke reisbestemming moet relatief eenvoudig te bereiken zijn met vliegtuig of bus
  3. Levendigheid - er moet iets te doen zijn in de avonden zonder dat je er kilometers voor hoeft te lopen
  4. Sfeer - de sfeer die een vakantiebestemming uitstraalt is enorm belangrijk. Je moet in de stemming komen
  5. Netheid/faciliteiten - een smerige camping of een smerig hostel draagt niet bij aan je vakantiepret. Dit is dus zeker 1 van de dingen waar we goed op letten.

Hoe komt een nieuwe reisbestemming tot stand?

Bij Simi Reizen hebben we goed nagedacht over wie onze doelgroep is en wat zij willen. Daarnaast moet elke reis passen binnen het bestaande aanbod en een soort logisch vervolg zijn van andere reizen die we aanbieden.

Waar gevestigd?

Onze contactgegevens vind je op de contact-pagina. Simi Reizen wordt vanuit Apeldoorn gerund. Al onze reizigers boeken online.

Samenwerken met Simi

Meer informatie over het samenwerken met Simi Reizen vind je op onze partner-pagina.
More information on working together with Simi Reizen can be found on our partner page.

echte groepsreizen

Meer over onze:

Jongerenreizen
Single reizen
Groepsreizen jongeren
Jongerenvakanties