Hulp nodig bij het kiezen van de reis die het best bij jou past? Doe de test! Voor de meeste vakantielanden is een vaccinatiebewijs, PCR-test of sneltest (antigeentest nodig). Controleer de website van Nederland Wereldwijd. Houd daar rekening mee bij het boeken.

Single reizen

Single reizen

Ongeveer 50% van onze reizigers is single en reist alleen. Alle groepsreizen zijn onderverdeeld in leeftijdsgroepen. Gemiddeld scoren onze groepsvakanties een 8.8 in 2015. Daarnaast is Simi Reizen winnaar van verschillende awards in de reisbranche.

Doordat de nadruk tijdens onze actieve vakanties niet zo op het single zijn ligt, ontstaat er een volkomen natuurlijke sfeer binnen onze groepsvakanties waar geweldige vriendschappen en ja, ook relaties uit voort komen. Onze single reizen zijn ongedwongen, ontzettend gezellig en zorgen voor een onvergetelijke reis.

Ga voor avontuurlijke singlereizen naar uiteenlopende reisbestemmingen binnen en buiten Europa.

Top single reizen 

Groepsreizen Kroatie
10-daagse rondreis Ierland
Noorwegen en Zweden single reizen
Jongerenreis Kroatie Ierland groeps single reizen single reis noorwegen


Reisaanbod Single-reizen 

Noorwegen - Zweden rondreis

Bij deze rondreis door Noorwegen en Zweden is ongeveer 70% alleen reizend / single. In 15 dagen ontdek je zowel Noorwegen als Zweden tijdens een actieve en gezellige groepsreis. We doen de hoogtepunten aan van beide landen en ondernemen onderweg van alles. Zo begint deze actieve vakantie met een tweedaagse kanotocht en staat ook mountainbiken op het reisprogramma.

We bezoeken tijdens deze rondreis hoogtepunten zoals de Trollstigen, maar ook de hoogste waterval van Zweden staat op het programma. Optioneel kun je tijdens je reis nog kiezen voor een gletsjertocht of een tocht per speedboat over het Geirangerfjord. Een reis die al jaren enorm populair is in ons aanbod en kan rekenen op hoge tevredenheidscijfers.

Noorwegen Zweden singles single reizen scandinavie


 

Actieve vakanties Frankrijk 

in Frankrijk organiseert Simi een echte outdoorvakantie. Je hebt de keus uit drie reisprogramma's waar in alle gevallen veel activiteiten inbegrepen zijn. De verhouding man/vrouw is ongeveer 50/50 en de helft reist alleen.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Frankrijk Actief, een outdoorvakantie met activiteiten als raften, canyoning en de Simi Survival Challenge inbegrepen. Heb je al eens een actieve vakantie gedaan, dan is onze jongeren single reis Frankrijk Actief PLUS echt iets voor jou.

Hier maken we alle activiteiten namelijk net een stapje moeilijker! Voor fanatiekelingen hebben we een speciale canyoningweek in Frankrijk, waar onder andere hydrospeed en canyoning onderdeel van het programma uitmaken.

Frankrijk single reizen single reizen frankrijk


Kroatie actieve strandvakantie

Een vakantie direct aan het strand vanaf een 4-sterrencamping in Split, Kroatie. Een reis die door net iets minder dan de helft alleen geboekt wordt. De verhouding man/vrouw is ongeveer 40/60.

Kroatie leent zich perfect voor een actieve vakantie en strandvakantie tegelijk. Op slechts een half uurtje vanaf de camping direct aan zee zijn er onvoorstelbaar veel mogelijkheden om een avontuurlijke vakantie te beleven. Deze single reis is een echte groepsreis waar buiten het reisprogramma om ook veel uitgaansmogelijkheden zijn en terrasjes.

kroatie singles singlereizen kroatie


 

Relaxen in Zweden

 genieten van natuur, lekker bezig zijn, een paar mooie excursies en een geheel verzorgd weekje Zweden? Dan is deze vakantie in Zweden zeker iets voor jou. Geniet van heerlijk eten, de prachtige natuur en kom helemaal tot rust. Deze vakantie wordt 70/30 geboekt door singles. De overige 30% bestaat voornamelijk uit stelletjes. Tijdens deze reis verblijf je in een huisje. De indeling kun je zelf maken op de heenweg.

Zweden is een vakantieland waar je perfect kunt genieten van mooie activiteiten, perfecte natuur en heel veel sfeer en gezelligheid. Deze reis wordt voor het overgrote deel door singles geboekt en is mede daardoor ideaal voor alleenreizenden. Gezelligheid staat in ieder geval voorop tijdens deze groepsreis!

groeps single reis Zweden single reizen


 

Rondreizen USA

Sinds 2016 kon je voor het eerst kiezen uit een rondreis door het Noordwesten van de Verenigde Staten met Simi. Tijdens deze 13-daagse actieve groepsvakantie bezoeken we onder andere het machtige Yellowstone National Park, Glacier National Park en de Grand Tetons. Een rondreis om nooit te vergeten, eventueel heel gunstig te combineren met onze groepsreizen naar Las Vegas.

De groepsreizen Amerika worden voor een groot gedeelte geboekt door singles en alleenreizenden. Als je zoekt naar een singlereis met leeftijdsgenoten is deze singles rondreis Amerika zeker iets voor jou.

singlereizen amerika singlereis amerika


 

Groepsreizen voor singles en jongeren

De groepsreizen die we aanbieden zijn opgedeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Gemiddeld reist ongeveer 60% van onze deelnemers alleen en hebben we eigenlijk bij al onze actieve vakanties en jongeren reizen een verdeling van ongeveer 60% vrouw en 40% man.

Via ons forum kun je kennismaken met je reisgenoten. Na je boeking kun je via het forum zien hoe oud je medereizigers zijn, de voornaam en de woonplaats. Daarnaast kun je optioneel je facebook koppelen aan je account en een foto bij je profiel zetten. Onze ervaring is dat veel groepen vooraf al contact met elkaar hebben en zeker de groepen die kiezen voor de rondreis door Noorwegen en Zweden vaak zelfs al in real life afspreken.

Daarnaast biedt Simi je de unieke mogelijkheid om nog tot 4 weken voor vertrek van reisweek te kunnen wisselen als je reisgenoten niet helemaal bij je lijken te passen.

Reizen Simi

Waarom op groepsreis met Simi?

  • Simi is in 2014 uitgeroepen tot beste aanbieder van actieve vakanties door Reisorakel.nl
  • Simi is in 2015 uitgeroepen tot beste aanbieder van jongerenreizen door Reisgraag.nl
  • Simi is in 2014 uitgeroepen tot reisorganisatie met de beste reisbegeleiding door Reisorakel.nl
  • Je komt terecht in een gemengde groep, dus geen standaard singles reis, maar een mooie gemengde groep met ongeveer de helft single.
  • Bij Simi zijn veel outdoor activiteiten inbegrepen bij de prijs. Doordaat je samen de activiteiten beleeft wordt de onderlinge groepsband veel hechter dan wanneer iedereen helemaal zijn eigen ding doet.
  • Onze groepsreizen zijn opgedeeld in leeftijdsgroepen.

Over onze single groepsreizen

Zoals hierboven al aangegeven leggen we bij Simi Reizen geen nadruk op het feit dat veel van onze reizigers als single mee gaan op vakantie. Het gaat ons in eerste instantie om het regelen van een heerlijke groepsvakantie voor jongeren die houden van lekker actief bezig zijn en graag een reis boeken waar alles voor je geregeld is. Doordat er bij Simi standaard heel veel activiteiten inbegrepen zijn bij de prijs voer je als groep veel activiteiten samen uit.

Zo leer je elkaar goed kennen in verschillende omstandigheden en zul je merken dat de reizen van Simi net een stapje leuker zijn dan andere reizen. Bij Simi boek je doevakanties met heel veel afwisseling!


Single groepsreizen

Voor sommige mensen is het erg spannend om voor het eerst alleen een reis te boeken. Vanuit onze eigen ervaring kunnen we je met een gerust hart vertellen dat het echt meevalt. Het eerste half uur is voor iedereen even spannend, maar je hebt via Simi veel mogelijkheden om vooraf al contact te leggen. Veel groepen hebben vooraf dan ook al intensief contact met elkaar, wat de vakantiestemming alleen maar ten goede komt.

Belangrijk om te onthouden is dat ondanks het feit dat je een groepsreis boekt, je natuurlijk wel de vrijheid hebt om die zelf verder in te vullen. Het is fijn om activiteiten met groepsgenoten te kunnen doen, maar trek vooral ook je eigen plan als je daar behoefte aan hebt. We hoeven niet de hele dag kumba ya te zingen rond het kampvuur, het gaat ons erom dat iedereen een onvergetelijke vakantie beleeft.

 

Meer weten:

Jongeren singlereizen
Jongeren reizen
Jongeren vakanties

Rondreizen
Groepsreizen jongeren