Zweden groepsreizen

Zweden groepsreizen

Zweden is niet het eerste land waar je aan denkt bij een jongerenreis of jongerenvakantie waarschijnlijk. Toch is dat eigenlijk jammer, want de ongerepte natuur en wildernis van Zweden staan garant voor een unieke vakantie met leeftijdsgenoten.

In de zomer van 2019 heb je bij Simi Reizen de keus uit een aantal verschillende Zweden vakanties. Ook in de winterperiode kun je via Simi een fantastische wintervakantie Zweden boeken.

Zweden zomervakantie

Zweden 15-17 jaar
Zweden 18-22 jaar
Zweden 23+
Zweden into the wild zweden groepsreis zweden jongerenreizen

Zweden kanovakanties en reizen juni

8-daagse kanovakantie zomer
Zweden midzomernacht reizen juni

zweden kanoreizen Zweden juni midzomernacht  

Zweden wintervakanties

Lapland wintervakantie All inclusive Oud en nieuw in Lapland
wintervakantie lapland oud en nieuw lapland  

Waarom groepsreizen Zweden?

Bij het zoeken naar actieve, avontuurlijke en mooie vakanties kom je eigenlijk vanzelf in Zweden uit. Het is niet te ver van Nederland, maar heeft een heel eigen natuur en cultuur. Wist je bijvoorbeeld dat in Zweden nog beren en wolven in het wild leven? De kans dat je ze ziet is niet zo groot (hoewel......dankzij onze berenexcursie is de kans opeens erg groot), maar het zegt wel iets over de mogelijkheden die Zweden te bieden heeft aan mensen die zoeken naar een natuurvakantie of actieve vakantie,

De groepsreizen Zweden worden over het algemeen uitgevoerd met enorm gelijkgestemde mensen die allemaal heel bewust gekozen hebben voor een vakantie in Zweden. De groepen zijn niet al te groot, we beperken het over het algemeen tot ongeveer 15 personen maximaal. Om van een land als Zweden te genieten is het van belang dat de groep niet zo groot is dat het de rust verstoort.

Zweden groepsreizen zweden jongerenreizen

Over Zweden

Zweden is een groot land waar je dagen en dagen kunt rondreizen zonder al te veel mensen tegen te komen. Zeker als je de wildernis intrekt zul je merken dat de natuur en het landschap op vele plekken nog ongerept is. Tijdens onze jongeren groepsreizen verblijven we op unieke plekjes, over het algemeen in Midden Zweden.

Noorwegen is daarnaast ook een enorm duur land. Vooral alcohol en tabak zijn extreem duur, maar ook brandstof en veel andere dingen zijn stukken duurder dan wij gewend zijn. Mede hierdoor is ook de prijs van onze rondreis door Noorwegen en Zweden hoger dan de prijzen van onze andere jongerenreizen

Over Zweden

Ook Zweden heeft prachtige nationale parken en heel veel prachtige natuur. Het landschap is iets vlakker dan in Noorwegen, maar het vele water en de mooie vergezichten maken dat helemaal goed. Zweden is iets goedkoper dan Noorwegen, maar nog steeds erg duur in verhouding met Nederland en Vlaanderen.

In Zweden kun je in de zomervakantie 2019 kiezen voor een aantal verschillende groepsreizen. 

groepsvakantie zweden Zweden jongeren reizen

Wie boeken deze groepsvakanties?

Deze groepsvakanties worden met name geboekt door natuurliefhebbers die houden van wandelen, natuur en gezelligheid. Vanaf onze reisbestemmingen kun je van alles ondernemen en hoewel de vakanties een actief karakter hebben is het vooral de bedoeling dat je tijdens onze groeps-reizen het land een beetje leert kennen.

Groepsreizen Noorwegen / Zweden

Beide door Simi georganiseerde jongerenreizen zijn groepsreizen. Vaak maken deelnemers al voor vertrek kennis met elkaar via facebook, ons Simi forum of zelfs in real life. Iets meer dan de helft van onze deelnemers boekt deze jongerenreis alleen, de andere helft boekt samen met een vriend of vriendin of een groepje.

Bij de relaxvakantie Zweden ben je iets minder op elkaar aangewezen, bij de rondreis door Noorwegen en Zweden ben je juist iets meer op elkaar aangewezen, omdat je ook samen met elkaar reist, tentjes opzet en afbreekt en onderweg bent.

Zweden 2019

In de zomer van 2019 heb je keus uit twee verschillende groepsreizen Zweden:

  1. 8-daagse relaxvakantie Zweden. Deze reis is enorm afwisselend en inclusief retourvlucht, maaltijden, verblijf en activiteiten. Je verblijft tijdens deze vakantie op 1 plek, maar we maken een aantal mooie excursies in de omgeving. Je verblijft in een vakantiehuisje op basis van vier personen in midden Zweden.
  2. Wintervakantie Zweden. Ontdek Zweden in de winter tijdens deze unieke groepsreis. Natuurlijk staan een sneeuwscootertocht, huskytocht en vele andere activiteiten op het programma tijdens deze bijzondere reis. Deze reis wordt uitgevoerd in december en februari. Ook heb je natuurlijk kans op het zien van het noorderlicht!

Weten welke jongerenreizen je allemaal kunt boeken?

jongerenreizen zweden zweden reizen

Zweden wintervakanties

Zweden in de winter is natuurlijk minstens zo mooi als in de zomer. Helaas wel iets minder goedkoop, maar daar krijg je dan weer een hoop voor terug!

In de winter is Zweden sprookjesachtig. De korte dagen zorgen voor een bijzondere sfeer. Tijdens onze wintervakantie in Zweden kom je in aanraking met uiteenlopende winter activiteiten. Zo maken we een husky-tocht, gaan we sneeuwscooter rijden, maar ook ijsvissen, sneeuwschoenwandelen en overnachten in the middle of nowhere maken deel uit van het programma.

Met een beetje geluk zie je zelfs het noorderlicht, het unieke natuurfenomeen waar Zweden bekend om staat.

Tijdens de wintervakanties verblijf je in een originele Zweedse stuga, een vakantiehuisje met alle standaard gemakken. Ook dit zijn groepsreizen, maar vinden al doorgang vanaf drie of meer deelnemers. Als je Zweden altijd al eens in de winter hebt willen zien is deze groepsvakantie een echte aanrader!

Winter groepsreizen Lapland

Lapland spreekt tot de verbeelding. De enorme hoeveelheid sneeuw, het noorderlicht, husky's en de unieke natuur boven de poolcirkel hebben een enorme aantrekkingskracht op mensen. Tijdens onze groepsreizen Lapland kom je in aanraking met de echte natuur, maar vanuit een comfortabel hotel.

Op het programma staan onder andere ijsvissen, sneeuwschoenwandelen, een sneeuwscootertocht, maar ook een overnachting in een Sami kamp en het meevaren op een echte ijsbreker. Een unieke groepsvakantie voor jongeren die houden van avontuur en een unieke belevenis. Tijdens deze winter vakantie Lapland is vrijwel alles inbegrepen, waaronder de hotel overnachtingen, maaltijden en heel veel activiteiten. Een uniek winter avontuur in Lapland.

Behalve als groepsreis kun je deze wintervakantie ook als gezinsreis of familie-vakantie boeken.

Reviews van eerdere reizigers

Jaarlijks worden de reizen naar Noorwegen en Zweden door meer dan 100 reizigers gemaakt. Gemiddeld scoren deze reizen een 8.7 gemiddeld, waarbij met name het indrukwekkende landschap, de mooie plekjes en de reisleiding positief benoemd worden. Minder positief zijn de muggen die er afhankelijk van de regen in het voorseizoen veel kunnen zijn en de soms afgelegen overnachtingsplekken.

Meer over:

jongerenvakanties
Actieve vakanties

groepsreizen jongeren

zomerkampen

singles groepsreizen

Reizen op een rijtje:

Zweden Lapland vakanties
Zweden actieve vakantie

Zweden kanovakanties