Weten welke reis bij jou past? Doe de quiz! Sluit je aan bij avontuurlijke groepsreizen voor reizigers tussen de 18 en 32 jaar. Boek je reis zodra je eruit bent - gemiddeld stijgen prijzen naarmate de vertrekdatum dichterbij komt. 

Lastminute singlereizen en jongerenreizen

Zweden groepsreizen

Zweden is niet het eerste land waar je aan denkt bij een jongerenreis of jongerenvakantie waarschijnlijk. Toch is dat eigenlijk jammer, want de ongerepte natuur en wildernis van Zweden staan garant voor een unieke vakantie met leeftijdsgenoten. Je hebt bij Simi Reizen de keus uit vier verschillende Zweden vakanties. Ook in de herfst- en winterperiode kun je via Simi een fantastische wintervakantie Zweden boeken.

Zweden zomervakantie

Noorwegen en Zweden rondreis

Voor iedereen die zowel Noorwegen als Zweden wilt ontdekken, hebben we deze combireis opgezet. De groepreis Noorwegen/Zweden laat je de natuur van beide landen ontdekken en biedt diverse activiteiten die niet mogen missen als je deze landen bezoekt. Van een tweedaagse kanotocht en diverse wandeltochten tot aan het zien van de bezienswaardigheden Trollstigen, de hoogste waterval van Zweden, Rondane National Park, een gletsjer en het Geirangerfjord.

Zweden herfstvakantie

Lapland najaar groepsreis

Maak kennis met Zweeds Lapland tijdens een 8-daagse reis in de herfstperiode. Verblijf in een prachtig ecohotel en geniet van activiteiten zoals een bezoek aan een traditioneel Sami dorp, kennelbezoek en wandelen met husky's, husky rit door de bossen en een noorderlicht safari. Bij deze reis zijn je vluchten, overnachtingen, maaltijden en activiteiten inbegrepen.

Zweden wintervakanties

Lapland wintervakantie

Lapland in de winter is een sprookje. Tijdens deze Lapland wintervakantie staan er diverse bucket-list worthy activiteiten op het programma, wat dacht je bijvoorbeeld van een sneeuwscootertocht, een sledehondentocht, een sneeuwschoentocht, ijsvissen en een bezoek aan een Sami dorp? Ook heb je kans op het zien van het noorderlicht. Een ontzettend populaire groepreis winter Lapland, die vaak al vroeg volgeboekt is. Wacht dus zeker niet te lang met boeken als je graag mee wilt!

Winter groepsvakantie Zweden

Tijdens de 8-daagse groepsreizen Zweden winter staan er ook verschillende leuk activiteiten op het programma zoals ijskarten, een sledehondentocht, sneeuwscootertocht, winterkamperen in een zelfgebouwde shelter en cross country skiën. Ga samen met leeftijdsgenoten het winteravontuur aan in Johannisholm, Zweden. Je overnacht tijdens deze reis in traditionele Zweedse cabins.

Waarom groepsreizen Zweden?

Bij het zoeken naar actieve, avontuurlijke en mooie vakanties kom je eigenlijk vanzelf in Zweden uit. Het is niet te ver van Nederland, maar heeft een heel eigen natuur en cultuur. Wist je bijvoorbeeld dat in Zweden nog beren en wolven in het wild leven? De kans dat je ze ziet is niet zo groot, maar het zegt wel iets over de mogelijkheden die Zweden te bieden heeft aan mensen die zoeken naar een natuurvakantie of actieve vakantie,

De groepsreizen Zweden worden over het algemeen uitgevoerd met enorm gelijkgestemde mensen die allemaal heel bewust gekozen hebben voor een vakantie in Zweden. De groepen zijn niet al te groot, we beperken het over het algemeen tot ongeveer 16 personen maximaal. Om van een land als Zweden te genieten is het van belang dat de groep niet zo groot is dat het de rust verstoort.

Over Zweden

Zweden is een groot land waar je dagen en dagen kunt rondreizen zonder al te veel mensen tegen te komen. Zeker als je de wildernis intrekt zul je merken dat de natuur en het landschap op vele plekken nog ongerept is. Tijdens onze jongeren groepsreizen verblijven we op unieke plekjes, over het algemeen in midden Zweden.

Noorwegen is daarnaast ook een enorm duur land. Vooral alcohol en tabak zijn extreem duur, maar ook brandstof en veel andere dingen zijn stukken duurder dan wij gewend zijn. Mede hierdoor is ook de prijs van onze rondreis door Noorwegen en Zweden hoger dan de prijzen van onze andere jongerenreizen

Over Zweden

Ook Zweden heeft prachtige nationale parken en heel veel prachtige natuur. Het landschap is iets vlakker dan in Noorwegen, maar het vele water en de mooie vergezichten maken dat helemaal goed. Zweden is iets goedkoper dan Noorwegen, maar nog steeds erg duur in verhouding met Nederland en Vlaanderen.

Wie boeken deze groepsvakanties?

Deze groepsvakanties worden met name geboekt door natuurliefhebbers die houden van wandelen, natuur en gezelligheid. Vanaf onze reisbestemmingen kun je van alles ondernemen en hoewel de vakanties een actief karakter hebben is het vooral de bedoeling dat je tijdens onze groepsreizen het land een beetje leert kennen.

Groepsreizen Noorwegen / Zweden

Beide door Simi georganiseerde jongerenreizen zijn groepsreizen. Vaak maken deelnemers al voor vertrek kennis met elkaar via Facebook, een WhatsApp-groep of zelfs in real life. Iets meer dan de helft van onze deelnemers boekt deze jongerenreis alleen, de andere helft boekt samen met een vriend of vriendin of een groepje.

Zweden wintervakanties

Zweden in de winter is natuurlijk minstens zo mooi als in de zomer. Helaas wel iets minder goedkoop, maar daar krijg je dan weer een hoop voor terug!

In de winter is Zweden sprookjesachtig. De korte dagen zorgen voor een bijzondere sfeer. Tijdens onze wintervakantie in Zweden kom je in aanraking met uiteenlopende winter activiteiten. Zo maken we een husky-tocht, gaan we sneeuwscooter rijden, maar ook ijsvissen, sneeuwschoenwandelen en overnachten in zelfgebouwde winter shelter maken deel uit van het programma.

Met een beetje geluk zie je zelfs het noorderlicht, het unieke natuurfenomeen waar Zweden bekend om staat.

Tijdens de wintervakanties Zweeds Lapland verblijf je in een ecohotel in het noordoosten van Zweden. Als je Zweeds Lapland altijd al eens in de winter hebt willen zien is deze groepsvakantie een echte aanrader!

Winter groepsreizen Lapland

Lapland spreekt tot de verbeelding. De enorme hoeveelheid sneeuw, het noorderlicht, husky's en de unieke natuur boven de poolcirkel hebben een enorme aantrekkingskracht op mensen. Tijdens onze groepsreizen Lapland kom je in aanraking met de echte natuur, maar vanuit een comfortabel hotel.

Op het programma staan onder andere ijsvissen, sneeuwschoenwandelen, een sneeuwscootertocht, maar ook een bezoek aan een Sami dorp en een sledehondentocht. Een unieke groepsvakantie voor jongeren die houden van avontuur en een unieke belevenis. Tijdens deze winter vakantie Lapland is vrijwel alles inbegrepen, waaronder de hotel overnachtingen, maaltijden en heel veel activiteiten. Een uniek winter avontuur in Lapland.

Reviews van eerdere reizigers

Jaarlijks worden de reizen naar Noorwegen en Zweden door meer dan 100 reizigers gemaakt. Gemiddeld scoren deze reizen een 8.7 gemiddeld, waarbij met name het indrukwekkende landschap, de mooie plekjes en de Engels- of Nederlandstalige reisbegeleider positief benoemd worden. Minder positief zijn de muggen die er afhankelijk van de regen in het voorseizoen veel kunnen zijn en de soms afgelegen overnachtingsplekken.

Meer over:

Jongerenvakanties
Actieve vakanties
Groepsreizen jongeren
Singles groepsreizen
Campingreizen

Reizen op een rijtje:

Zweden najaar groepsreis
Zweden Lapland vakanties
Noorwegen-Zweden rondreis
Zweden Winter groepsreis